Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Ale tak sobie tylko plotę, w końcu od wszystkiego da się uzależnić.
kupujesz pake i mowisz sobie -ok to tyle na dzis, ale na jednej sie nie konczy wiec lapska sa klute raz za razem, pozniej jakies benzo lub cokolwiek na uspienie i sny o strzelaniu, pompkach itd..
moj rekord to 3 paki jednego dnia rozbite w sumie na 6 strzalow 1/3 1/2 i 1 w calosci
mi tam pomaga deks, mysle ze na odpowiednio duzej dawce daloby sie odstawic kota, natomiast na dawkach ponizej 1 opakowania aco kot lepiej wchodzi, ale nie polecam, podobno mozna sobie kuku zrobić
deksa na "zjazd" (pogorszenie nastroju) probowalem, ale nie pomaga, moim zdaniem lepiej uzyc przed
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Chodziłem po psychiatrach ze zdiagnozowaną depresją i uzależnieniem, przepisywali mi różne SSRI i nic nie pomagało. Ostatnio spróbowałem kodeiny i wyraźnie osłabiła to wewnętrzne napięcie, stan się utrzymał po ustaniu działania substancji czym jestem zdumiony ;) Tylko czy gorsze gówno teraz nie wisi w powietrzu - uzależnienie od kody.
Chyba próbowałem się leczyć złymi lekami. Ta depresja bierze się z nerwicy, a nerwica nakręca się substancjami pobudzającymi (do których zaliczam SSRI) , wniosek taki, że leki uspokajające byłyby odpowiednie, ale z tego co wyczytałem ryzyko uzależnienia jest bardzo duże i lekarze niechętnie je przepisują. Czym próbowano Was leczyć?
pożyjemy -zobaczymy, napiszę jak poszło
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Też ostatnio zamówiłem giebla, w tym samym celu.
Jak dla mnie lipa, nie ma wielkiej euforii, tylko puste upicie. Jak dla mnie nie warte próby, a kupiłem tego 100ml...
wczoraj znowu 2 paki zrobilem a pozniej wlasciwie nie mialem sie czym zajac, zrobilem jedzenie, posprzatalem domostwo, posiedzialem na necie no i stwierdzam ze trzeba spac -oczy juz bola a stymulacja trzyma w chuj, zasnalem moze po godzinie snem plytkim i przerywanym, a pomagalem sobie 1,5 tabletki apap noc, oraz 75mg kody
dzis z rana pozostale 75mg poszlo i jest nawet ok, moze powrot do kody jest jakims wyjsciem, aby tylko nie wpasc w ciag znowu
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Rozmowy acreal
opio (a raczej wychodzenie z opio) to przejebana opcja
metkat w ciagu takze potrafi poryc - w szegolnosci portfel - 25-50zl dziennie to naprawde wysoka cena za to, co ma do zaoferowania -kilkanascie minut euforii przy podaniu iv, nastepnie juz tylko puste pobudzenie
anyway dzien mija bez kota, dobrze ze nie ma wyraznych efektow odstawienia, mozna normalnie funkcjonowac (choc w pracy pojawily sie mysli o czerwonym kwiatku zakwitajacym w pompie
uzywki powodujace bezsennosc maja te wade, ze wzpomniany brak snu wyciaga u mnie na wierzch depresje i zwiazane z tym "interesujace" pomysly, nic tak nie pomaga jak zdrowy sen, ktory mam nadzeje niebawem przyswoic, poprawic jeszcze spozywany wlasnie posilek drugim daniem, zapic smacznym piwkiem i jutro na trzezwo do roboty
kolejny dzien zycia leminga
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
czy info na wiki ze metkat nie uzaleznia fizycznie mozna wziaść jako prawdziwe? ;>
jak to jest ?
nie czujesz jakiegos wielkiego zmeczenia zjazd jest bardziej psychiczny
np. kawe sobie wypijesz i jest ok
niemniej jednak nie polecam ciagow metkatowych
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.