Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
oxan pisze:wybrałbym nieograniczony dostęp, chyba, że ktoś skasowałby mi pamięć. podobno za nałóg odpowiada nasza pamięć, nie chcę sie męczyć, bo do końca życia będę pamiętać jak było po fnt. mój mózg nie pamięta tego co złe, to moja świadomość uzmysławia mu abstę, męczarnie etc. mój mózg pamięta jedynie wspaniałą euforie, ukojenie, cudowne ciepło i spokój. tego chce, tego pragnie, do tego będzie dążył do końca mojego życia. to świadomość pozwala uzmysłowić mu, czym to jest potem okupione, jakim cierpieniem i pogmatwaniem sobie totalnie całego życia.
My, niewolnicy opiatowego ciepełka i chwil bez zła.
Czeslaw pisze:No pewnie, po co się truć loperamidem, skoro mamy nieszkodliwy alkohol :)
leiche pisze:Powinniśmy to dać jako motto działu. :-(oxan pisze:wybrałbym nieograniczony dostęp, chyba, że ktoś skasowałby mi pamięć. podobno za nałóg odpowiada nasza pamięć, nie chcę sie męczyć, bo do końca życia będę pamiętać jak było po fnt. mój mózg nie pamięta tego co złe, to moja świadomość uzmysławia mu abstę, męczarnie etc. mój mózg pamięta jedynie wspaniałą euforie, ukojenie, cudowne ciepło i spokój. tego chce, tego pragnie, do tego będzie dążył do końca mojego życia. to świadomość pozwala uzmysłowić mu, czym to jest potem okupione, jakim cierpieniem i pogmatwaniem sobie totalnie całego życia.
My, niewolnicy opiatowego ciepełka i chwil bez zła.
Co do skreta, to kiedys sie skreta dorobilem po jakims 3 miesiecznym paleniu co drugi dzien. Skonczylo sie tylko na rolkach, mydocalmie i ketanolu ale i tak lupalo plecy. Jednak trzeba oddac sprawiedliwosc i powiedziec, ze na pierwszego skreta to trzeba zapracowac, bo organizm jeszcze nie zajechany. Kolejne tsa juz latwiejsze do osiagniecia i mozna nawet po tygodniowym grzaniu sie dorobic boli.
Thermogrip pisze:Kolejne tsa juz latwiejsze do osiagniecia i mozna nawet po tygodniowym grzaniu sie dorobic boli.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.