Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
Alkohol? Mozna, moze oslabic dzialanie, u innych wzmocnic, ale nic zlego sie nie stanie raczej.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
No np do 2C-I , alkohol nakrecal wizuale ale mysle ze 2C-C jest dosyc slabe i alkohol moze przytlumic dzialanie substancji.
kapo
  • 82 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: soogood »
opak coś z tym alko niechce mi sie wieżyć . apowiedz mi jak dawkowanie 2c-i?

ory za offtop a jak te mieszanki ziołowe z tripshopa robi to coś czy tylko tam są same chwasty czy też jest tam jakieś jwh? warta gra świeczkja z moca ?
Uwaga! Użytkownik soogood nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Zalezy na jakiej mocy ci zalezy i od twojej indywidualnej reakcji u mnie np 15 mg wywolywalo tylko stymulacje i lekkie zmiany percepcj , kolejne proby robilem juz tylko na 30-40 mg , swietliste macki moze ci powiedziec wiecej on dochodzil do dawek 70 mg , ale w moim wypadku 30 mg dawalo juz bardzo piekny trip, a co do alkoholu to wyczytalem kiedys na erowidzie lub bluelight ze alkohol wzmaga doznania wizualne po 2C-I i raz gdy zaczal juz peak schodzic skoczylem sobie do sklepu po kilka piwek i faktycznie cos w tym jest :) Nie wiem jak moze byc z innymi 2Cx bo nigdy nie pilem , jedynie raz do 2C-D kilka piwek ale nie zauwazylem zeby alkohol jakos znaczaco wplynal na jakość tripu.
kapo
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rikifiki »
hej mam pytanie czytałem o tym 2C-C sam tez chcciałem zobaczyc co to za wynalazek a po postach wczesniej wnioskuje ze jest to dosc podobna jazda jak po niebieskich albo żółtych myszkach przynajmniej ja podobnie sie czułem;) wiecie może czy jest to zbliżona bania a moez taka sama??
  • 83 / 2 / 0
podobna może być, ale na pewno słabsza.
w myszkach jakaś fenetyla była napewno.
mówią że 2cb, ale ja myslę że jeszcze coś tam było.
doczytaj, kurwa człowieku!
ile razy mozna pisać o tym samym, już mnie to wkurwiać zaczyna.
Uwaga! Użytkownik homopsychosisnarcosis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / / 0
Nieprzeczytany post autor: marmar_86 »
Jak na pierwszy raz z tą substancją to zachowałem się zupełnie idiotycznie. Powróciwszy z domu po 4 piwach i pizzy zajebałem pół lorafenu (co prawda jedynki) No a że miałem 25mg kapsułke z 2cc to moja słaba psychika nie wytrzymała. Teraz jestem już prawie godzine od zażycia. Efektów psychodelicznych zero...ale za to euforia znacznie wieksza niż przy meph. Wieksza nawet niż przy metkacie przy początkowej fazie działania.

Jest ok generalnie a byłoby jeszcze lepiej gdyby nie ta otoczka którą sobie zafundowałem. To nie był dzień na to ale nie wytrzymałem...musiałem spróbować ;(;(;(

1,5h od zażycia...euforia przeszła moje najśmielsze oczekiwania...a co by było jakbym wrzucił na pusty brzuch i wiekszą dawkę...wole nie myśleć:D:D:D:D
Póki co godne polecenia...w przeciągu 24h nie zrobię edita to znaczy że skutki uboczne da sie przeżyć
Jedyną rzeczą która mnie zmartwiła to to że W OGÓLE NIE ODCZUŁEM PSYCHODELICZNEGO DZIAŁANIA TEJ SUBSTANCJI!
Dorzuciłem potem nastepne 25mg w sumie wiec 50 i zero jakichkolwiek odczuć psychodelicznych...po drugiej dawce już nawet nie ma euforii, jedynie zmęczenie. Może tak być przez wenlafaksyne?
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2010 przez marmar_86, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1876 / 23 / 0
Jebać ze na pusty brzuch , zwaliłes trip tym lorafenem.Spłyciłes sobie nim tripa .
Wazna zasada nei dorzuca sie psychodelików!
Wenflaksyna nie miała tu nic do gadania.
Czyli zjebales z wszystkich stron jak sie dało
Pełny zoładek , benzodiazepiny dorzucanie .
Trzeba było od razu 50 jesc.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2010 przez opak, łącznie zmieniany 1 raz.
kapo
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
no troszke zwalil ale to ze nie zadzialalo bylo takze wina wczesniejszego mefa. a co do dorzucania to sie nie zgodze do konca bo dziala i nie koniecznie slabiej (zalezy ile co trwa, ile sie laduje i ile juz trwa nasza faza- wciagniete ce po 2h wciagnieta kolejna porcja ktora zaowocowala totalnym kosmosem- nie mialo znaczenia to czy oczy sa zamkniete czy otwarte. podobna sytuacja przy dpt iv). z drugiej strony 2cc nie jest jakies wizualne i to jeszcze w takich warunkach.
marmar_86 pisze:
euforia przeszła moje najśmielsze oczekiwania
wiec nie bylo az tak zle
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 1876 / 23 / 0
No tak z tym dorzucaniem to moze pojechalem za bardzo , bo czesto mi sie zdarza dorzucic do jednej substancji druga jak np wczoraj do 8 mg DOM po 7 h postanowilem dorzucic 15 mg 4-HO-MiPT i niei spodziewałem sie ze tak piękny efekt uzyskam :heart:
kapo
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.