Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 95 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kejbi »
dobrze ze nie wysmarkałaś!!
No właśnie ^^ do tego nie dopuszczam, wciągam nos , bo za po krótkiej chwili mam lekki katarek, znaczy chęć wysiąkania, która potem przechodzi ;)

A generalnie, to lepiej jest brać mniejsze dawki, ale co pewien czas (4,5 godz?) czy jedną dużą na powiedzmy 12 gdz?
Zależy mi na działaniu stymulującym, nie euforycznym ;)

Czytałam również o piciu fety wraz z colą, czy wtedy wchłanianie jest gorsze? (na skrajnie pusty żołądek nawet?)
Bo w sumie przyjemniejsza metoda, pytanie tylko czy tak samo skuteczna? ;)
"... że życie jest piękne..! "
  • 247 / 26 / 0
z dawkami to bywa różnie. zależy. ja osobiście wolę raz a porządnie, choć i tak jak mam to trzeba dojebać co pewien czas. :-)
są różne rodzaje fety jedne działają stymulująco inne euforycznie zależy od izometru.
picie fety... nie polecam. smak paskudny. lepiej bombkę zrobić kawałek chusteczki 1 warstwa wsypujesz zawijasz i łykasz jak tabsa. słabsze działanie. czasami nawet o wiele słabsze. napewno nie tak skuteczna jak sniff. :-)
%-D
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Przez bombkę to nie to samo, co zajebać w nochala. Biodostępność, mówi to panu coś ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 3 / 0
[quote="tomekthc15"]
z dawkami to bywa różnie. zależy. ja osobiście wolę raz a porządnie, choć i tak jak mam to trzeba dojebać co pewien czas. ]
mam dokładnie tak samo,wole jedną bardzo konkretną krechę spożytkować i porobić się na cała imprezę,ewent. w trakcie snuffnąc z kims cosik jeszcze ;)
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 26 / / 0
Raz a porzadnie i jest dobrze, jak sie weźmie mniej to nie ma sensu dokładać przecież, a wydaje mi się, że im wiecej grudek tym lepiej, choć spotkałem się z dwiema różnymi wersjami, najelpiej samemu sprawdzić, jak komu wchodzi.

Z czego na pierwszy raz sam wolałem wziąśc troche mniej, bo przyznam szczerze bałem się :D
za drugim razem już jebłem porządna kreche.
  • 247 / 26 / 0
mówi mi, że to przyswajanie przez organizm subst. podawanej różnymi drogami. w przypadku fety to tylko snuff. ew. iv. choć nigdy strzelałem, bałbym się. chuj wie co w tym siedzi. :-P
%-D
  • 587 / 2 / 0
degeneratom polecam P.R, podobno lepiej niż sniff, wchodzi szybciej no i nie ma spływów, chyba, że do jelitowe %-D sam nie próbowałem tego z fetą, ale słyszałem, poza tym z innymi substancjami mam doświadczenie i zwykle P.R>w klamę.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 343 / 3 / 0
Kurwiszcz pisze:
na pierwszy raz sam wolałem wziąśc troche mniej, bo przyznam szczerze bałem się ]
a mój pierwszy romans ze ścierwem zapamiętam na całe życie.
półtorak snuffany kreska po kresce całą noc,leżąc w łóżku ze słuchawkami na uszach żeby było ciekawiej. zero ruchu (prócz kołatanie zębami w rytm dnb całą noc i dudnieniu palcami tego samego rytmu) , zero picia . nazajutrz zemdlałem chyba z 10 razy próbując usiąść,wstać . to był koszmar . a serce już nie wystukiwało dramów tylko speedcore,splittercore i extratone ..
SimonNoK pisze:
degeneratom polecam P.R, podobno lepiej niż sniff, wchodzi szybciej no i nie ma spływów, chyba, że do jelitowe %-D sam nie próbowałem tego z fetą, ale słyszałem, poza tym z innymi substancjami mam doświadczenie i zwykle P.R>w klamę.
no metkatem P.R byłem zachwycony , może pokombinuje tak z futrem %-D
Ostatnio zmieniony 29 marca 2010 przez omega_91, łącznie zmieniany 1 raz.
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1817 / 111 / 0
Ja chcialbym przestrzec tych ktorzy jeszcze nie brali amfetaminy,zeby nigdy tego nierobili.Naprawde mam z narkotykami roznej masci juz do czynienia 8 lat i feta niszczy bardzo mozg i cialo.Moze i jest fajnie te 3 godziny ale to sie nieoplaca bo nie da sie jechac na speedzie i zyc normalnie to jest po prostu niemozliwe zawalicie przez to duzo spraw w waszym mlodym zyciu tak jak ja zawalilem a nie mam z tego nic tylko zryty beret i ciezkie uzaleznienie z ktotym musze caly czas walczy zeby nie brac.przy dluzszym braniu fety minusy duzo bardziej biora gore nad plusami,wiec lepiej nie miec tego pierwszego razu bo to sie na pewno nieskonczy na jednym razie a pozniej bedzie ciezko sie z tego wygrzebac i z sporymi stratami dla wlasnego zycia i zdrowia.Naprawde niewarto.
Wszystko jest dla ludzi ale nie wszystko dla wszystkich.
  • 27 / 1 / 0
eliot pisze:
Ja chcialbym przestrzec tych ktorzy jeszcze nie brali amfetaminy,zeby nigdy tego nierobili.Naprawde mam z narkotykami roznej masci juz do czynienia 8 lat i feta niszczy bardzo mozg i cialo.Moze i jest fajnie te 3 godziny ale to sie nieoplaca bo nie da sie jechac na speedzie i zyc normalnie to jest po prostu niemozliwe zawalicie przez to duzo spraw w waszym mlodym zyciu tak jak ja zawalilem a nie mam z tego nic tylko zryty beret i ciezkie uzaleznienie z ktotym musze caly czas walczy zeby nie brac.przy dluzszym braniu fety minusy duzo bardziej biora gore nad plusami,wiec lepiej nie miec tego pierwszego razu bo to sie na pewno nieskonczy na jednym razie a pozniej bedzie ciezko sie z tego wygrzebac i z sporymi stratami dla wlasnego zycia i zdrowia.Naprawde niewarto.
Możesz pisać ale i tak nic to nie da. Tobie też pewnie odradzali i co z tego wyszło ? No może ten 1% się uratuje ...
Uwaga! Użytkownik balbinka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.