Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Dawki i.v. diazepamu na poczatek przy sredniej tolerce to 10 mg. Zawsze mozna dowalic pozniej ;-) . Ja mialem kiedys kilkanascie ampulek to 10 mg i.m. dawalo cudowny stan (i.v. nie walilem, bo nie umialem wtedy jeszcze) i kladlo spac szybko. Rolka dzieki temu super uczuciu po zapodaniu i.v. bardzo szybko i silnie uzaleznia psycho-fizycznie.
  • 1198 / 10 / 0
Ostatnio po zjedzeniu 20 mg diazepanu i nieprzespanej nocy mialem konkretne haluny(od zmęczenia zapewne) jacyś koledzy obok mowili do mnie, mialem odpowiedziec ale przypomnialem sobie ze ich tu nie ma. i druga zaleta fajnie sie tak co chwila przysypia ;).
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Wczoraj znalazłem w szafce 8 paczek rolek piąteczek. Poza tym ,ze takiej ilości nie będe ruszał(no może poza jednym listkiem przez miesiąc, dwa... ileś-tam to właściwie nie wiem co mam z resztą zrobić? MA ktoś jakieś pomysły? Uśpić psa? rzucić gołębią? A może.... ;>

Ogónie to mój początek z benzo(diazepina). Wczoraj więczorem 4 rolli(5mg) dzisiaj kolejne 4 i muszę przyznać, że jak wyszedłem do sklepu do miałem banan od ucha do ucha. Nie wiem, czyto jakieś placebo ale byłem nadzwyczajnie rozluźnony. Cieawe to jest :roll: dziś połącze 40 diazepamu z 900 dekstrometorfanu.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2007 przez Karlos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KWASTEL »
jak masz jakiegos alkoholika to dojeb jemu do napoju pare rozkruszonych tablet , zwaszcza tym co krzycza i wtedy bedzie fajne jak siondom i sie zdziwa ze nie maja juz takiego powera jak mysleli
Uwaga! Użytkownik KWASTEL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Sprawdziłem połączenie. Od wyjścia z domu do rana urwał mi się film. Pierwszy raz w życiu. Nigdy więcej :-)
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tyler »
No ja dzis zarzucilem 2 tabsy relanium i powiem, ze nic nie poczulem... dorzucilem 3 i tez nic! Jutro wezme 4-5 i moze cos bedzie... (po tych 3 jeszcze piwo walnalem, bo pomyslalem, ze cos moze da) ale wszystko kicha :/ Mary Jane jest duzo lepsza :)
  • 289 / 6 / 0
Karlos pisze:
dziś połącze 40 diazepamu z 900 dekstrometorfanu.

wrzuc tak ze 25mg diazepamu, bardzo dobrze sie laczy z dexem. wiecej ogarniasz, prawie nia ma robo-walk. to co polecam, to tak 600 dexa(nie wiem ile na Ciebie dziala, mie to wypierdala w kosmos) czekasz na wescie, wtedy muza na uszy, trip i okolo 3-4 nocy wrzycasz diazepam i odkladasz muze. niesamowite przezycie. jak zamkniesz oczy wszystko splywa. podobnie po alprazolamie, tylko mniejsza dawka. ogromnym plusem jest to, ze udaje sie zasnac oraz to, ze nastepnego dnia masz dexowe zejscie, ale ruszasz sie normalnie. Napisz jak bylo
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 6 / 0
Tyler pisze:
No ja dzis zarzucilem 2 tabsy relanium i powiem, ze nic nie poczulem... dorzucilem 3 i tez nic! Jutro wezme 4-5 i moze cos bedzie... (po tych 3 jeszcze piwo walnalem, bo pomyslalem, ze cos moze da) ale wszystko kicha :/ Mary Jane jest duzo lepsza :)

relanium dziala dyskretnie. nia ma po nim bani. tylko uspokojenie i dobry humor. mnie dawka 40> usypia. najlepiej dziala 15-20. wazne aby przyjac na 1, bez dzielenia. jak Cie slabo klepie laduj pod jezyk, prawie nie ma smaku. do tego jedno moznce piwko a jeszcze lepiej drink z wodeczka i np. sokiem ananasowym. Alko sacz a nie wlewaj na tempo. po prostu relaks jak marzenia. a moze masz rolki 2? biedny. co do combo MJ+bezno masz temat na forum
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2007 przez blind ghost, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
ile warto dać za paczkę rolek piątek? (na czarnym rynku :P)
Bo nie wiem czy typ ma za normalną cene, czy chce zarobić na mnie bo dopiero startuje z benzo...
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 289 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
w aptece kosztuje 6zeta z kawalkiem (lek refundowany) nie dawaj za to wiecej niz 15 zeta
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.