Dział dotyczący roślin zawierających substancje wywołujące in vivo uspokojenie organizmu, m.in. kratom i sałata jadowita.
ODPOWIEDZ
  • 422 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
Papiez, opowiedz jaką faze miales po tym, bo zapewne próbowałeś ?? xD
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: behemoth777 »
papiez pisze:
ekstrakcja jest dziecinnie prosta
a mógł byś coś więcej na ten temat
You have experience the river of blood
Which i here flowed day by day
Against our sworn enemies
I came not to send peace but a sword
And i...i have made war
  • 2129 / 29 / 0
Ekstrakcja jest prosta. Zrywasz kilka dorodnych sałat jadowitych, myjesz pod bieżącą wodą, wkładasz do garnka z wodą i gotujesz na wolnym ogniu ok. 15 minut. Potem przelewasz to wszystko przez sitko, pozostały zielonkawy płyn najlepiej wylać na patelnię i podgrzewać do całkowitego odparowania wody. To co zostanie na dnie - czarna, lepka substancja to sałatowe opium
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Brałeś to sałatowe opium czy tylko wiesz jak zrobić?? Działa to to, jakowoś opiatowo?
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 2129 / 29 / 0
Na dzień dzisiejszy nie próbowałem, ale na wiosnę zamierzam nad tym popracować i wtedy zdam relację. Z tego co piszą na erowidzie to działa, szczególnie fajnie się komponuje z alkoholem
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Hmm ja zbierałem to mleczko ale mało mi go wychodziło i efekty były słabe. Za to raz jak wrociłem najebany to zrobiłem herbatkę z z pociętych łodyg i liści. Po kwadransie poczułem się jeszcze bardziej uwalony i momentalnie zasnąłem. Na jakimś forum (chyba dopalaczy) ktoś pisał że silny napar z tej sałaty jest mocniejszy od kratomu. Fajnie by było.
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 2129 / 29 / 0
Trzeba więc będzie poczekać do wiosny i zrobić zbiory. Z drugiej strony sałatę jadowitą można kupić w MO I Smartshopie, próbował ktoś kiedyś ?
  • 422 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
Ale tam mają chyba liście, czy tam susz, myślę że nie warto bo to pewnie ma mało substancji aktywnych ;)
  • 2129 / 29 / 0
Też tak myślę, ale wolę się upewnić. Myślę że warto nad tym popracować w przyszłości i sprawdzić czy to mogłoby być alternatywą dla kratomu
  • 1179 / 124 / 0
Forum dla ćpunów, a nikt nic nie wie... :/
Nasionka można kupić na allegro i posiać sobie. Ale czy warto sobie tym głowę zawracać?

Ja próbowałem kiedyś kompasowej, ale nie działała.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2008 przez mniemanolog, łącznie zmieniany 1 raz.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.