Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
k00n pisze:

Ale wkręcać jest fajnie. Jeszcze fajniej być wkręcanym...
Zgadzam sie z WildMonkey i korkorio. 'Wkrecanie' mnie odstrasza i zazwyczaj nie pale kolejny raz w takim towarzystwie. Swoja droga mam takie dziwne podejscie do ludzi, pale z kims bata i mam pelen obraz tej osoby. ;]
Back inna' town
  • 21 / 2 / 0
Radar pisze:
k00n pisze:

Ale wkręcać jest fajnie. Jeszcze fajniej być wkręcanym...
Swoja droga mam takie dziwne podejscie do ludzi, pale z kims bata i mam pelen obraz tej osoby. ;]
Hehe swoj wlasny obraz, czesto mało majac wspólnego z tą osobą chyba że ją dobrze znasz ;)
MJ kreuje różne kminy w głowie, ale niestety często niewiele mające wspólnego z prawdą
"Jestem tym co chce spać a nie węszyć za szczęściem
dlatego nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem
takiego świata ja nie chce, więc go sobie ulepsze"

legalnie? - ale fajnie!
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
pilleater pisze:
- Nos
w przypadku trzech osób pyta kogoś z prawej, którą wybiera.
U mnie to wyglada tak, ze osoba, ktora rysuje wciaga ostatnia (to ją motywuje do tego, zeby rysowac rowno i nie ciulać %-D ). Zazwyczaj nikt nie czestuje bialkiem, bo kazdy kto chce wdupiac wie, ze wypadaloby sie dorzucic :-)
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
WildMonkey pisze:
nie lubię kiedy ktoś po spaleniu MJ za dużo gada i wkręca jakieś cuda na kiju.
Przecież to jest zajebiste ja dużo nie gadam ale lubię słuchać innych ( nieżął polewka jest jest taki koles co po spaleniu zaczyna powiadac jakich to on dup nie posuwał %-D ) a bardzo lubię wkecac ale jakies cuda tylko akcje typu coś mi upadlo pomószcie szukać.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
geroeversio pisze:

Hehe swoj wlasny obraz, czesto mało majac wspólnego z tą osobą chyba że ją dobrze znasz ;)
MJ kreuje różne kminy w głowie, ale niestety często niewiele mające wspólnego z prawdą
Nie sadze. MJ jest najlatwiejsza substancja do ogarniecia, nie zmienia Ci swiadomosci i mozesz ja w 100% kontrolowac. Pokazuje pure image, to jaki jestes naprawde. Ciezko jest ukryc jakies swoje cechy charakteru, dobre czy zle, ciezko sciemniac, z reszta po co, skoro po bacie i tak masz wyjebane. Jezeli ktos mimo wszytsko nie potrafi tego opanowac, wkreca jakies chore banie to nie wiem czy warto.
Back inna' town
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
Pokazuje pure image, to jaki jestes naprawde. Ciezko jest ukryc jakies swoje cechy charakteru, dobre czy zle, ciezko sciemniac, z reszta po co, skoro po bacie i tak masz wyjebane.
Ja uwazam dokladnie odwrotnie.
Ogien, kurwa, ogien!
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: asdMan »
Zjaraniem umnie to jest tak ja nabiłem/skęciłem pytam sie kto chce rozpalic, zawsze jest "dziękować" jak ktoś ci podaje jointa/lufe. Nienawidze jak ktos pierdoli a nie pali, zawsze pytam się towarzystwa nawet tego niepalącego czy palą :) zeby niebylo, ze nieproponowalem .

Xtc karmimy sie nawzajem . "otwórz buzie, (kladziemy tabletke dla delikwenta na jezyk) Am! =]
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
No ale nie ma to jak sie podaje komuś jointa czy lufke i klęknąć przy tym, to tak mistycznie wygląda %-D :moody: Ale jak sie w ten sposób prośi o palenie to już chujnia :huh: :rolleyes:

Ale zawsze jak pale sam to daje rozpalać tej drógiej osobie :-p ^_^
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
[quote="Pan Prezes"]

Ale zawsze jak pale sam to daje rozpalać tej drógiej osobie ]

Masz podwójne EGO?? :cool:
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Typowy przykład dysocjacji
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.