Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 570 / 4 / 0
Zorientują się. :< Jak z tym węglem, wie ktoś?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
15 kwietnia 2017Edziek408 pisze:
Hej, ile czasu trzeba odczekać po ostatniej dawce haloperidolu,olanzapiny, metocardu, aby inne substancje zadziałały jak trzeba; benzo, opio, zolpidem?
Już wynegocjowałem, nie będą naciskać na łykanie tych "leków". Powyższe pytanie aktualne. Byłbym wdzięczny za odpowiedz. :-)
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1118 / 0
Benzo, opio i zolpidem zadziałają bezproblemowo na halo.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3182 / 898 / 5
Pytanie: czy ktoś leciał na hasło dłuższy okres (3msc+) i zaobserwowal u siebie jakieś nieodwracalne zmiany typu Macedonia,depresja, brak szczęścia?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&AMP;hilit=Chef&AMP;start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1 / / 0
Powiem tak: haloperidol ma bardzo zbliżone działanie do Fenactilu czy Clopixolu. Osobiście nie miałem tego w swoim organizmie, ale po obserwacji osób będących ze mną w szpitalu psychiatrycznym zauważyłem jedną wspólną cechę tych specyfików. Mianowicie chodzi mi o nagłe usztywnienie mięśni. Po "opiniach" (czyt. wyzwiskach i przekleństwach) osób, które przyjmowały haloperidol wnioskuję, że nie jest to dobra rzecz. Nawet największym wrogom tego nie życzyli. Oczywiście to nie jest jedyny objaw, bo w gratisie otrzymujesz mega uspokojenie/senność. Co niektórzy, choć ciężko w to uwierzyć, zasypiali na stojąco. Ale wybór oczywiście należy do konsumenta. Ja osobiście nie chciał bym tego przyjmować po tym, jak widziałem tego działanie na współpacjentach.
  • 594 / 35 / 0
>Macedonia
chodziło ci o anhedonie? przy halo to bardzo możliwe
  • 570 / 4 / 0
Z haloperidolem to ja już nie chce mieć nic do czynienia. Nie miałem nic pod ręką, to wziąłem halo na uspokojenie 5 mg. Po kilku godzinach zaczęło mnie skręcać niemiłosiernie, prężyć, wyginać, męczarnia to mało powiedziane, trwało to 11 godzin, aż do przyjazdu karetki, pierwsza była wcześniej dała 20stke Relanium w dupe. Niestety po odjedzie zaczeło sie to samo, pot lał się strumieniami, po 6h kolejna karetka, zabrali na SOR. Dostawałem tam kroplówki i Relanium dożylnie co godzine. Niestety wskutek takiego ekstremalnego wysiłku mieśnie sie rozpadły, mioglobina zawarta w miesniach dostała się do krwiabiegu, nerki nie były w stanie filtrować takiej ilości mioglibiny. Wyszedłem ze szpitala tydzien temu , wyniki już są dobre, nie wiem, czy ktoś sie na tym zna, ale kinaza kreatynowa była 10 000, teraz 396 do dzisiaj bolą mnie mięsnie. Pie***ny Haloperidol.

Edit: Jak na ironie obok mnie w sali leżał pacjent co miał to samo, wz iął halo w kroplach i zaczeło go wykręcać. Na oddziale dostawał co 4h Relanium, domagał się częściej. Straszna przypadłość, myślałem, że wyskoczę z okna. Sprawdziłem potem ulotke, skutki uboczne najczęszcze: ostry zespół dyskinetyczny ku..a mać.
  • 1073 / 124 / 3
Walili mi 10 mg w szpitalu potem zejście na 5 mg (przez chwilę przejściową 7 mg) w domu nadal 5 mg (jeszcze kurwa w całym mieście nie mogłem kupić 5 mg to żarłem tabsami 1 mg) rozpierdol spanie po 12 godzin i więcej brak chęci na cokolwiek, zaburzenia jedzenia i kurwa takie uczucie że nie mogłem jak nie spałem ustać w miejscu latałem, chodziłem nie mogłem przeczytać jebanej strony w gazecie bo mnie gdzieś goniło, zupełny brak koncentracji, czas reakcji obniżony, w wyglądzie motoryce duże zmiany, paliłem czasem 1,5 paczki dziennie fajek (normalnie mi paka starczała na 2 dni) odstawiłem stopniowo jeszcze leży u mnie 3 paki tego ale nigdy więcej to już chyba wolę słyszeć głosy niż to żreć.

Jak byłem w Szpitalu to jeden koleś powiedział że go zrył halo tylko spał albo siedział w palarni i jarał szluga od szluga kontakt z nim prawie żaden.
  • 3182 / 898 / 5
Czy na halo mozna cokolwiek cpac?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&AMP;hilit=Chef&AMP;start=170
Podziel się posiłkiem
  • 8103 / 909 / 0
ja cpalem benzo, benzo nasilaja dzialanie haloperidolu
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.