Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 623 / 9 / 0
Dupo: Jesteś HARDKOREM :) A jak będziesz jakieś takie koncertowe imprezowanie planował to pisz mi na Husha, ja się chętnie będę pisać
Jutro będzie testowanie 2C-E chyba, po 25mg, mam nadzieję że za bardzo nas nie poskłada...
Przez dłuższy czas mój stary majl nie działał, miałeś/masz sprawę, odezwij się raz jeszcze.
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Ja wiem że niektórzy po 14mg są nie do opanowania %-D
aczkolwiek zależy od człowieka, ale i tak 25mg to rozsądna dawka
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
No nie wiem, czy to jakis hardkor, ponizej 20 nie mam prawie w ogole efektow, poza stymulacja i lekkim pomieszaniem w glowie. Miks 2c-e z 2c-i wydaje mi sie jednak troche bezsensowny, bo sa to zbyt podobne subst. rozniace sie moze troche efektami "fizycznymi", jak bodyload, wejscie, zejscie i takie tam. No i oczywiscie intensywnoscia. Ale zobaczymy, bo zostala mi juz tylko resztka 2c-e, to zlalem ja do resztki 2c-i, zobaczymy, czy bedzie jakas nowa jakosc.
Mam natomiast pytanko: Czy mial ktos z was do czynienia z czyms z grupy 2c-t-x? 2c-t2/4/7/21/itp?
Jak sie maja w porownaniu do "klasycznych 2c-x, tzn. halogenowanych i tych weglowodorowych?
Czy to ze sa MAOi powoduje, ze nie mozna ich z niczym miksowac i wypadaloby uwazac na dawke?
Niedlugo bede mial kilka gram 2c-t-2 i mysle, jak je spozytkowac :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
ja mialem z 2C-T-21 i poki co najgorsze 2cx jakie bralem to ze sa mao nie bralbym tego zbyt na serio AMT tez bylo imao a mix z 2CE byl swietny :)
Niedlugo tez zaczne eksperymenty z T-2 wiec zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Co do samego 2C-E ostatnio dawka 30 mg zmiotla mnie z powierzchni ziemi wczesniej bralem maxymalnie 20 mg roznica jest ogromna albo mi sie tylko wydawalo :)
Ostatnio zmieniony 14 maja 2009 przez kapo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
w porownaniu do 20mg na pewno niebo a ziemia. Co do t-2, to chyba dwa razy sie nie zastanowie, zanim zarzuce z dxm :)
Tak przy okazji, to co, poza zespolem serotoninowym moze grozic w takim porzypadku(iMAO + DXM)?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 335 / 1 / 0
Kosmos z cisnieniem jak masz nadcisnienie to moze to sie zle skonczyc ja po tym mixie amt z 2ce mialem kurewsko wysokie w rzeczywistoscia mam 110/70
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
[quote="świetliste macki kosmicznej jaźni"]
w porownaniu do 20mg na pewno niebo a ziemia. Co do t-2, to chyba dwa razy sie nie zastanowie, zanim zarzuce z DXM ]

Chyba zespół serotoninowy jest najgorszy, bo najgroźniejszy. Temperatura plus ciśnienie jak pisał kapa. Ogólnie mało ciekawy stan. Pytanie: po co? :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2497 / 49 / 0
co po co? po co laczyc 2c-t-2 z dxm? Zobacze jakos za tydzien po co. Jak sie zrobi nieciekawie, to najwyzej standardowa terapia, czyli klony, kodeina + kapiel w zimnej wodzie.
Poszukam czegos na cisnienie.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2009 przez świetliste macki kosmicznej jaźni, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5299 / 104 / 0
2c-t-2 to iMAO?
Tak przy okazji, to co, poza zespolem serotoninowym moze grozic w takim porzypadku(iMAO + DXM)?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 335 / 1 / 0
Tak 2C-T-2 , 2C-T-7 , 2C-T-4 , 2C-T-21 i reszta T to ponoc mao ale nie wydaje mi sie zeby to byly jakies mocne MAO
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...