http://www.benzo.org.uk/polman/bzcha01.htm#4
Tabelka mówi, że ssiesz :-D
Zapomniałem dodać, że te leki na mnie tak działają.
Mnie mocniej klepie 20mg nitrazepamu niż 20mg klonazepamu.
xzx
mam 40 dychy na karku,zawsze mialem sklonnosci do experymentowania.
chce opisac to co ja wiem o klonach.
Sa zdradliwe wi kazdy,,ja mialem z stycznosc x lat do tylu..
powiem jedno kazdy ma inne jazdy,kazdy to zreszta wie..
lubilem experymenty i tworzylem mieszanki z rzeczy ktore bylu dostepne..
jedno wiem,kazdsy moze sie wiebab,,ja pomimo 25 lat prob i doswiadzczen przezszdlem przez to ok,wpadlem jednak w alkoholizm i przez 22 lata bylem dos wprawiony,nie pije od 5 lat ,jest cool..
clonazepam potrafilem zrzerac po 15 -2mg przez noc piujac 0,5 litra wody czy mnostwo piwa,,,tracilem swoadomosc to fakt..tolerancja rosnie strasznie..nigdy jednak nie przekraczalem tyg zaprawiania,,nasza tolerancja wzrasta zastraszajaco szybko..zwlaszczan przy alkoholu...wyjechalem do USA,tam kroluje xanax ,metadon,vicodini jego pochodne,latwe do zdobycia (2o tabsow 11-14$#) a te roboa teraz coraz mocniejsze,hydrokodon tez na topie oraz coraz czescie ritalin i inne prochy na AGHD...clonazepam kosztuje ok 12-18 $ za 30 szt .ja na tamte warunki grosze..tramal jest tez ogolnie dostepny pod podtacia Ultram tezs grosze...wystarczy isc do lekarza daja garsciami....
powiem jedno,mlodosc kieruje sie swoimi zasadami wie to kazdy...
clon jest zdradliwy ale chyba najlepszy z benzo-relaksacyjnych przynajmniej na poczatku i ma dwugi czas "polowicznego rozkladu"
Estazolam mysle najepsze benzo typowo do leczenia bezzennosci...
nie bede pisal o mixtach ktore przez swoje lata skomponowlem jest ich ponad 100!!!
cztam teraz posty i dumam,sam ucieklem od prochow ale alkohol zabral mi wiele zycia...nie narzekam,to wszystko bylo po cos,cos co nie wielu moze doswiadczyc
tak w ogole czytam w inter wiele ogloszen na temat sprzedazy lekow,
chcialbym kupic ale dopierowrocilem z usa do londynu a tweraz do Polski...
pozdrawiam....
ps mozecie podac jakies wiarygodne zrodla ,bede wdzieczny.... ...
-Na Hyperreal nie jest tolerowany handel
-Obcemu nikt w takiej kwestii nie pomoże
-Pisz wyraźnie
@edit dodatkowo mogę stwierdzić że apetyt mi się nagle zwiększył może nie taka gastrofaza jak po mj ale podobna, czy istnieje ryzyko że im więcej przyjmie później estozolamu to zwymiotuje? Bardzo proszę o szybką odp.
Hopek pisze: Zawsze istnieje ryzyko wszystkiego jesli przyjmujesz leki psychotropowe bez konsultacji z lekarzem. Calkiem serio to pisze, a nie zeby sobie z Ciebie porobic jaja, chociaz pytanie naprawde z serii troche bez sensu. Moze zdazyc sie wszystko w przypadku benzo od reakcji paradoksalnych i atakow pobudzenia i zlosci, az po zapasc jak sam napisales. Po raz setny to samo zdanie na hypku "co dusza to inne dzialanie i potrzeby benzo".
A teraz ogólnie.
Jeżeli wchodzicie tu po raz pierwszy/drugi i macie "leki podebrane z apteczki" to nie spodziewajcie się, że izba lekarska się zbierze i powie Wam jakie dawki, co jaki czas, czy można mieszać z czymś/tam etc.
Chcecie eksperymentować? - Nikt Wam tego nie zabroni ale niech odpowiedzialność nie spoczywa na Nas (z wielkiej litery piszę z szacunku). Nie wiemy o Was nic. Począwszy od tego, jak spędzacie dzień (komp/sport/odżywianie/etc.) a skończywszy na tym czy nie jesteście chorzy psychicznie (to nie obelga, sama łykam leki) i czy przypadkiem nie potrzebujecie szybkiego kontaktu z psychiatrą. Naprawdę, bez urazy, ale tutaj nie znajdziecie odpowiedzi - wręcz przeciwnie, jeśli Was ciągnie do różnych używek szybko znajdziecie co i jak i gdzie.
Ja Wam nie życzę przerąbania życia tak, jak ja przerąbałam prawie 12 lat z okresami "życia".
Swoje zrobicie.
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
Euforie zastąpiło raczej podniecenie, sens w nonensie .
Ale później... jakieś poirytowanie. Kit wie skąd.
Tak, niebezpieczny to miks, niebezpieczny. Nie no, chyba nic Ci nie będzie o ile za dużo nie zapodałeś jak bzd tak i giebla...
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.