Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Z ciekawości ją zakupiłam i muszę powiedzieć, że coś tam działa:) Nie tak jak mj, ale minimalne efekty są. Jak mnie ochota najdzie kiedyś to spróbuje jakąś większą ilość utlenić;P
Uwaga! Użytkownik OrzeszMystique nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 5 / 0
a ja się zapytam, czy próbował ktoś ekstrahować to to. no i czy dostanę to w sklepie zielarskim?
  • 608 / 9 / 0
prędzej w zoologicznym. dostaniesz też wodny roztwór nepetolaktonu w sprayu ;-)
  • 2 / / 0
elo

kupiłem właśnie kocimiętke w zoologicznym i jak sie okazało ona jest sproszkowana!!! identycznie jak tabaka więc co mam z tego skręta z tytoniem skręcić?? :p
  • 911 / 206 / 1
Po co?
  • 1558 / 18 / 0
kreske se zajebaj
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 2 / / 0
haha zajebiście a tak na poważnie?/
;D
  • 2 / / 0
Witam zrobiłem kozacki ekstrakt z kocimiętki wyszło mi go gdzieś na pól lufki a zużyłem 5gram kocimiętki efekt:zawroty głowy(śmieszne w kit 8-( )bardzo delikatne haluty i zmiany kształtów,głęboki relaks i lekkie pobudzenie w jednym2 in 1.Kocimiętka ogólnie nie klepie ale jak spali się z dwie lufki samych kwiatków kocimiętki to jest jak po mj albo po zrobieniu i wypaleniu ekstraktu polecam:)
  • 5783 / 1185 / 43
Hmmm a jakby tak porządne ubite wiaderko zajebać w płuco ? :) ciekawe
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1519 / 20 / 0
Ja uprawiał milion lat temu. Max spaliłem 2 jointy. Efekty? Dość lajtowe, podchodzące pod 2 buchy zioła
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.