Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1660 / 300 / 0
Jak bym miał porównać klona do klocka lego to wygląda to tak - jestem niemal kompletną budowlą z klocków ale brakuje jednego, bardzo ważnego. No i dokładam klonazepam. Staję się taki, jaki zawsze chciałem być. Ten wewnętrzny spokój, to skupienie, ta łatwość z załatwianiem codziennych spraw. Żeby to nie było tak podstępne, uzależniające gówno, to jakby działał cały czas tak samo, to brałbym go do końca życia (będąc ćpunem i lekomanem, którego trzeba było ratować respiratorem, to pewnie długo nie pożyję). Po prostu po klonazepamie czuję się "kompletnym człowiekiem" , jakkolwiek dziwnie to brzmi, ale inni co biorą klona dla jego terapeutycznego działania, pewnie rozumieją, o czym mówię.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 6 / 1 / 0
2 mg z lekką tolerką robi robotę w chuj. Najlepsza w klonie jest chęć do działania. Usuwa całkowicie objawy lękowe i dodatkowo daje chęć do wykonania stresującego zadania. Overall najlepsze benzo.

cut, handel - ss
Uwaga! Użytkownik jedenzkretynow nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 21 / 0
Właśnie załadowałem 4mg nowej partii klona + 2 browary i czuję trochę się to benzo, ale powinienem zasypiać na siedząco (niewielka tolerka). Czy spotkaliście się z podrabianymi klonami w PL? Dodam że 2x2mg Clon TZF, w pomarańczowym blistrze, smak i wygląd taki jak należy, dobrze przeze mnie znany z autopsji. Poza tym 150 mg pregabaliny dziennie zarzucam i 30 mg duloksetyny. Jak to jest z rynkiem podrabianych benzo u nas?
EDIT: Dodam że pake dostałem od typa odplombowaną, co trochę wzbudziło moje podejrzenia, ale pomyślałem chuj, może miał blister i chciał mi dać ładnie do jakiejś paczki %-D
  • 1660 / 300 / 0
Tak to jest kutaski, jak zamiast załatwić od lekarza na 100% legalu i do tego płacicie w aptece GROSZE zamiast czarnorynkowych stawek Sebixa, który też przecież musi na ćpanie zarobić. Dawajcie się tak dymać dalej, może się w końcu czegoś nauczycie. Niedawno miałem ofertę - 200 zł za klony, koniecznie BLIKiem, bo podobno mu się spieszyło. Żeby mój śmiech mógł zabijać, to tego dnia byłoby wiele ofiar 😂
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 49 / 1 / 0
To Ja jakis inny chyba jestem
Zjadalem 6 paczek clona
Dziennie 6mg
Przy ostatniej paczce zostalo 10clonow i kontakt się urwal.
W sumie z trzech ostatnich tabletek zrobilem.cwiartki i tak jadłem jedna dziennie
Zero stanu odstawienia.
Uwaga! Użytkownik PharmaRealQuality nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 175 / 21 / 0
@PharmaRealQuality kiedy je odstawiłeś? Prawdziwy zespół abstynencyjny przy tak dużych dawkach może się pojawić nawet po tygodniu albo i dłużej.
Zważaj na swoje myśli, gdyż przemienią się w czyny; zważaj na swoje czyny, gdyż przemienią się w nawyki; zważaj na swoje nawyki, gdyż przemienią się w twój charakter; zważaj na swój charakter, gdyż on będzie twoim losem.
  • 49 / 1 / 0
Miesiąc temu może więcej
Uwaga! Użytkownik PharmaRealQuality nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 21 / 0
Czy blistry klona mają teraz takie podłużne rowki oddzielające rzędy tabletek od siebie (foto). Dalej zastanawiam się czy klony które dostałem to wałek czy nie wałek, a teraz mi się przypomniało że jak 2 lata temu klony kupowałem to blister był bez rowków %-D Pozdro!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1660 / 300 / 0
W tym miesiącu jadłem dwie paki Clonazepamum TZF 2 mg i Ci powiem, że sam... nie pamiętam. Ale mam przy sobie pakę Lorafenu (przezorny zawsze ubezpieczony) do tego tej samej firmy, TZF i blistry są rowkowane. Będę miał miejsce to dorzucę foty, jak chcesz. Ale coś tak kojarzę, że były rowkowane (odebrane z apteki 100% legit).
  • 586 / 81 / 0
30 marca 2022Reagent pisze:
Czy blistry klona mają teraz takie podłużne rowki oddzielające rzędy tabletek od siebie (foto). Dalej zastanawiam się czy klony które dostałem to wałek czy nie wałek, a teraz mi się przypomniało że jak 2 lata temu klony kupowałem to blister był bez rowków %-D Pozdro!
Tak maja, jak kupuje z apteki co miesiac 3 paki to maja, jeszcze teraz ciezko wychodza z blistra zeby sie czlowiek zastanowil %-D
Jestem dość trudny.
Zablokowany
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.