Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1106 / 221 / 0
20 marca 2022Teabadger pisze:
Nie ma takiego efektu pierdolnięcia jak alpra czy król obuchów w łeb Lorazepam.
Oj przepraszam, ale zapomniał pan o midasie :) Tak szybko nic nie odcina, o i.v nie wspominając
  • 56 / 2 / 0
Wczoraj zarzuciłem 4mg+150 pregi na raz. Czułem się wyśmienicie, stan jaki był pożądany.
Około godziny 20 wpadłem na pomysł dorzutki kolejnych 2mg.
Efekt magii prysł wraz z załączaniem się dodatkowej dwójki.
Mógłbym zjadać kolejne 2,4mg bezpowrotnie do stanu przy początkowym 4mg, stawałbym się bardziej „trzeźwy”.
Pytanie - czy problem Tkwi w tym, ze 4mg dla mnie jest dawka max do której „coś poczuje” rekreacyjnie, czy może dorzutki klona nic nie dają i trzeba za jednym razem wziąć X ilość?
  • 1660 / 300 / 0
22 marca 2022hammerzeit pisze:
20 marca 2022Teabadger pisze:
Nie ma takiego efektu pierdolnięcia jak alpra czy król obuchów w łeb Lorazepam.
Oj przepraszam, ale zapomniał pan o midasie :) Tak szybko nic nie odcina, o i.v nie wspominając
Niestety, Midasa nie miałem okazji próbować, bo to zdaje się podaje się IV (Dormicum)? Ja nigdy nic w żyłę nie brałem, taką mam zasadę, której się trzymam od 15 lat. Może mi to kiedyś podali przed zabiegiem biopsji wątroby, ale wtedy tolerkę na benzo miałem tak wyjebaną, że w szpitalu by im tego nie starczyło bym coś poczuł. W tabsach też jest? Ale to pewnie nie to samo... W każdym razie następną reckę biorę na alprę i diazepam (asekuracyjnie). Może o lorka poproszę jak mi będzie brakowało benzo pierdolnięcia i bezmózgowia.
Klon wprowadza w taki stan "jest luz, wszystko mogę zrobić, niczego się nie boję, tylko czemu jedno oko mi spierdala w drugą stronę i nie mogę normalnie przeczytać co jest napisane np. na tablicy odjazdów busów... I do tego ciągle mnie ściąga na lewą stronę chodnika, nie mogę iść prosto jak normalny człowiek. Chyba po prostu przesadzam z klonem.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1106 / 221 / 0
@Teabadger
Dormicum to tabletki, które idzie przerobić do i,v. W ampułkach jest midanium i chyba jeszcze jakiś jeden czy dwa leki (wszystko w leczeniu zamkniętym).
Mówię właśnie o podaniu doustnym, też nie brałem nigdy w żyłę. Choć midazolam ma właśnie niską biodostępność, za to przez śluzówkę już ok. 75%. I.v wiadomo, nie wiem jak jest donosowo, niby wchodzi szybciej, ale ja nigdy różnicy nie czułem.
  • 1660 / 300 / 0
Klon plus pregabalina to miks typu... klękajcie narody. Ludzie z daleka widzą, że jesteś zrobiony w chuj. Ja już nie wykraczam poza 2 mg klona i 300 mg pregaby, bo to zabawa bez sensu. Jednak wolę wrócić do alpry, która miała porządne jebnięcie, bez tej chęci dorzucenia więcej. I bez tego dziwnego wpływu na zachowanie. W przypadku klona wcale nie jest lepiej, po prostu chodzisz jak najebany i muszę wszystko czytać i pisać z jednym okiem zamkniętym. Dzisiaj już pojebany przez te leki byłem tak, że od ludzi sępiłem kasę na bilet powrotny do domu, bo impreza wymknęła się spod kontroli. W sumie 50 zł zarobiłem. Oczywiście chciałem tylko kasę wysępić, sam nie wiem po co.... pewnie się przyda na wykupienie recki od doktorka.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 84 / 11 / 0
występuje tolerancja wzajemna między zolpidemem a klonazepamem? jem małe dawki klona (0,5-1,5mg/d), ale w sumie to mam zolpidem i chciałbym odstawić klon na jakiś czas, a bez niego będę do dupy spał. no więc pytanie czy 5-10mg zolpidemu mnie zetnie normalnie? nigdy go nie brałem, w sumie to też nie wiem czy napisałem post w dobrym dziale, ale chyba tak %-D jakby co prosiłbym moderacje o ewentualne przeniesienie posta jak istnieje taka opszyn. :patrzy:
:pacman: :liść:

Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
  • 2255 / 384 / 0
Lepiej Indica na noc
  • 1660 / 300 / 0
Skurwiel, który wymyślił, że zolpidem to świetny lek nasenny, powinien zawisnąć. Za każdym razem jak zacząłem użytkować zolpi to trafiałem do psychiatryka.
Bronię klonazepamu jako wszechstronnego benzo, ale naprawdę trzeba się trzymać dawki 2 mg i nie udziwniać jej ilościami pregabaliny typu 600 mg. Naprawdę po klonie czuję się... po prostu cały. Pełny. Nie wiem jak to nazwać. Generalnie po benzo tak mam. Szkoda niestety, że nie można tego zbyt długo brać, bo skutki stają się gorsze od korzyści.
  • 1211 / 615 / 0
Dla mnie również nie ma nic lepszego z tej grupy substancji niż klonazepam. Próbowałem większości wartych uwagi benzodiazepin, ale finalnie i tak zawsze wracam do klonów. 0,5mg i dzień od razu staje się lepszy, niezależnie od powodu dla którego go biorę. Działa długo i stabilnie, świetny przeciwlękowo, wyważone działanie miorelaksacyjne. W dawkach terapeutycznych nie wjeżdża tak ostro na pamięć i funkcje poznawcze, nie zamula, no i oczywiście daję tą charakterystyczną, niepodrabialną klono-wyjebkę na wszystko. Do tego tani i ekonomiczny, czego chcieć więcej. :)
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1933 / 314 / 0
Dla mnie tak samo. Jedynym miniusem, poza tendencjami do wjebania się w to, to rosnąca szybko tolerka. Przerobiłem kilka paczek przez kilka miesięcy i jak na początku 2 mg zwiotczało moje ciało i umysł na cały dzień obecnie, żeby się ućpać klonem na cały dzień z tym zajebistym wejściem, muszę zażyć 4 mg. Czas na przerwę, aż 2 mg będzie składało jak jeszcze nie tak dawno.

Moim zdaniem też, lepiej najebać się klonem niż alkoholem. Alko tylko do THC lepiej pasuje, choć przy mocnym jaraniu klon nie "ubija" fazy a wchodzi w fajną synergię. Wydaje mi się, że to musi być indica nie sativa. Wlepia w fotel konkretnie. No i wiadomo, jak się jest na benzo zawsze się dużo wyjara ja dziś dość często wapka odpalam.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.