Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 554 / 138 / 0
ale taki skok z 2,5 na 7,5 jeśli brałem okazjonalnie raz na tydzień ?
  • 1545 / 1586 / 0
@WALLSTREET znam dzialanie lorazepamu b.dobrze.
w takim razie cos tu nie halo, zwlaszcza ze piszesz, ze nie brales w ciagach. to ewidentnie wina tamtego leku. odstaw, skroro i tak nie dziala jak powinien, a wkopanie sie w lorka 7,5 mg dziennie to juz wariactwo.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 138 / 0
myślałem ,że to SSRI tak działa chociaż też go nie odczuwam. Na lęk musiałem dołożyć 7,5 Lora. Alpra też w postaci jedynki działała a dziś to jest nic .Wiadomo podziała w potaci 3 . Jestem jakimś ewenementem. Skąd taki skok skoro nie brałem tego codziennie a maksymalnie 2x w tygodniu. Nikotyna może to podwyższać jeśli zawsze była mała. Wiadomo o palenie fajek chodzi.
  • 340 / 52 / 0
Ja dzisiaj po pracy wziąłem jedną tabletkę lorka 2,5 mg. Myślałem że pojawia się objawy podobne do doświadczeń zolpidemowych, uspokojenie, relaksacja, rozluźnienie a tymczasem po dosłownie chwili ścięło mnie i urwał mi się film. Ktoś zadzwonił i miałem wrażenie jakby mnie wyrwał z głębokiego snu....Mało przyjemne. Zasnąłem jak po 30 mg zolpidemu albo 15 mg midazolamu. Amnezyjność raczej niewielka, szczerze to jestem trochę rozczarowanych profilem działania tego leku. Ale to prawdopodobnie przez zrobioną tolerkę. Biorę codziennie 1.5 mg alpry i 4 mg clona. Ze znanych mi dosmtad benzo clon to moje naj naj ulubione benzo
  • 684 / 26 / 0
Jaką zalecacie dawkę Lorazepamu żeby przyjemnie się zrobiło? Mam dużą tolerancję na benzo, brałem 100 mg Diazepamu jednorazowo.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 684 / 26 / 0
Ile tego lorka brać żeby coś poczuć, biorąc pod uwagę moją silną tolerancję? Wczoraj wrzuciłem 3mg lorka, po godzinie poprawiłem 100mg diazepamu i wzmocnilem to setką wódki. I szczerze mówiąc najmocniej poczułem tą setkę. Lorka wogole nie odczułem. A nie chce robić takich niebezpiecznych miksow. Chciałbym się uwalić samym lorkiem. Tylko pytanie ile go zarzucić? 10mg? Powtarzam, mam bardzo rozwiniętą tolerancję...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 1545 / 1586 / 0
@lufa9999 no co Ty, drugi Anabolik ? ja znam goscia co po 14 mg walil i go nie porobilo, musial miksowac z czyms tam jeszcze. tak sobie wyrobil tolerancje. takze nie ma to sensu.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 616 / 0
@lufa9999 100mg diazepamu to w przeliczeniu 10mg lorazepamu, ale ja na Twoim miejscu bym sobie odpuścił. Rozpierdolisz sobie totalnie GABA takimi dawkami.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
Po pierwsze alkohol w większości przypadków maskuje działanie benzo, zamiast je wzmacniać, ewentualnie to działanie alkoholu jest wzmocnione. Po drugie jeśli z twoją tolerancją chcesz się uwalić lorkiem, lub innym krótko-działającym benzo, a właściwie to jakimkolwiek innym, to zbastuj na jakiś czas, bo to nie ma sensu. Tylko abstynencja i to sądząc po twojej tolerancji dłuższa (może po 2 miesiącach i by coś smyrnęło, ale jak chcesz na dłużej to kilka miechów conajmniej), może coś jeszcze zdziałać.
  • 2814 / 367 / 0
Bralem lorazepam na sen .. zaczynalem od 1tab 2,5mg ale tolerka szybko leciala na leb na szyje tak ze po 2tyg stosowania doszlem do dawek 10mg++ i skonczyla sie przygoda z lorazepanem ..
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.