Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 100 / 7 / 0
Ciekawe zjawisko: na zejsciu ze stymulanta i dawce nasennej można przez chwilę usłyszeć własne chrapanie :diabolic:
  • 3363 / 360 / 0
Po ostatniej przerwie miesiecznej zazylem 2ml giebla w przeciagu 24h. Fajnie, tance, usmiechy, empatia... Ale jakos nie ciagnie mnie do tej uzywki jako stalej uzywki imprezowej. Wrecz przeciwnie, czuje odrzucenie. Ten miesiac przerwy, a przedewszystkim pierwszy tydzien dal mi duzo do zrozumienia. Nie wiem, co peklo we mnie dzieki czemu juz nigdy nie bede giebla widzial tak samo jak przed przerwa. Zapasy stoja a ja sie zastanawiam po co tyle kupywalem...
  • 1180 / 5 / 0
Też zawsze tak mam po przerwie, że pykne i "qrwa nie wiem co ja w tym widziałem.. jak można to ciągnąć".. ale kilka wrzutek i już przecieram stare szlaki i działanie mi mocno odpowiada (tak było jak przechwyciłem dobry sprzęt z zachodniej strony, aż trochę się przestraszyłem hehe).

I tydzień temu miałem wątpliwą przyjemność wypić po miesięcznej przerwie kilka ml i na prawdę lipa jak nie wiem (domyślam się, że sort hujowaty trochę, bo nie było tej czystości działania tylko skołowanie takie, trochę senności i zajmowałem się głupotami zamiast działać, a nie porządane są takie zjawiska;p)
  • 1321 / 18 / 0
Ja tez koncze z tym... Zapomnialem jak to sie slucha muzyki, gada czy tez pali sama kanna bez miksu, lecz Ja sie nie oszukuje i wiem, ze wroce do G, ale bardziej z glowa (tzn postaram sie %-D )
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 934 / 12 / 0
NaGHB, którego produkcja i posiadanie jest nielegalna w naszym kraju.
kec11111 pisze:
Ciekawe zjawisko: na zejsciu ze stymulanta i dawce nasennej można przez chwilę usłyszeć własne chrapanie :diabolic:
To wynik nagłego działania nasennego GBL, gdzie nasz mózg nie dosć że nie jest nastawiony na to że oto właśnie nadchodzi sen to dodatkowo pobudzony i kiedy GBL nagle odcina nas, udaje się nam jeszcze usłyszeć chrapanie będące wynikiem przestawienia się już ciała na tryb snu i związanego z tym zwężenia dróg oddechowych i zwiotczenia mięśni w tym mięśni gardła.
  • 6 / / 0
Czy jest jakiś sposób, na powstrzymanie tego niewyobrażalnie rosnącego libido po GBL?
Zaczęło być to dla mnie uciążliwe.
  • 97 / / 0
@up wiem o czym mowisz to naprawde jest uciazliwe,nie,nie ma sposobu chyba ze opio
  • 6 / / 0
Liczyłam na to, że z czasem oddziaływanie GBL na libido będzie nieco subtelniejsze lub przyzwyczaję się na tyle, aby bez większych starań nad tym panować. Przyznaję jednak, że nie jest to proste. Po kilku polewkach w mojej głowie wszystko kręci się wokół seksu. Często zmieniam plany, tylko dlatego że MUSZĘ jechać do chłopaka ^^
Większy problem jest jednak w tym, ze ostatnio nieczęsto się widujemy...
Masturbacja 3x dziennie, jakoś tam pomaga rozładować napięcie, ale najczęściej to tylko rozbudza jeszcze bardziej moje zmysły. Z racji tego, że na brak zainteresowania płci przeciwnej nie mogę narzekać, na spotkania towarzyskie idę bez GBL, aby się nie zapomnieć i kontrolować. I nad tym ubolewam chyba najbardziej, bo bardzo lubię wykorzystywać G jako środek imprezowy -świetnie się rozmawia, nastrój wyborowy.
Może spróbuję medytacji żeby trochę uspokoić swoje żądze :-p
  • 100 / 7 / 0
klejofas pisze:
NaGHB, którego produkcja i posiadanie jest nielegalna w naszym kraju.
kec11111 pisze:
To wynik nagłego działania nasennego GBL, gdzie nasz mózg nie dosć że nie jest nastawiony na to że oto właśnie nadchodzi sen to dodatkowo pobudzony i kiedy GBL nagle odcina nas, udaje się nam jeszcze usłyszeć chrapanie będące wynikiem przestawienia się już ciała na tryb snu i związanego z tym zwężenia dróg oddechowych i zwiotczenia mięśni w tym mięśni gardła.
Dobre wyjaśnienie :-) Dzięki. Ale i tak chyba mało spotykany fenomen :cheesy: :zzz: :gun: :heart:
  • 44 / 2 / 0
@blueananas - tak z czystej ciekawości, ile polewasz na raz i jak długo siedzisz w G? Myślę, że z czasem i przerobieniem paru butli libido delikatnie się zmniejszy, ale i tak dalej będzie wzmożony popęd - tak działa ta magiczna substancja (na szczęście):D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.