Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / / 0
Hi nie wiem czy zauważyliście ostatnio spadek jakości penete ? Hmmm czy tolera mi podskoczyła hehehehe.
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / / 0
Ja zauważyłem jedynie spadek ceny u jednego z ventorow wiec odraz 5 zamówione najlepszy ventor z tego co mi wiadomo zobaczymy jak poklepie tylko mam nadzieje,że uda mi sie nie dziabać pomiedzy weekendami mam zamiar 5 na 2 weekendy max 3 rozłorzyc.
  • 1951 / 14 / 0
Jeśli lubisz stymulanty to może być ciężko nie wciągać tego. Nawet jak tolerka skoczy, wypierzesz się z dopaminy, przestanie działa - dalej będziesz liczył na to, że akurat TA kreska zrobi Cię tak jak pierwsza ;)
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / / 0
@69plateau Znam to ciągi na pente już przerabialem. 4 dni przerwy uzupelnione braki magnezu i potasu i snu tak żę po 4 dniach pziom dopaminy powinien być wporządku. Zamiast kryształu puder dostałem hmmm a co do obniżki to nie kupuje pente od tego wendora a z tego co widziałem to ceny poleciały na wszystko :0 nie tylko na pente czyżby zwijal interes.
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 266 / 0
Rceki są przecież cholernie drogie, ja bym wolał kupić u kogoś z niskimi cenami, nawet więcej bym kupił bo wtedy dam sam siebie na to namówić :cheesy:
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 8 / / 0
haze69 a jak czesto to szamasz? ja przez weekend zjem 2-3g potem robie przerwe tydzien dwa za kazdym razem troche inaczej klepie co jest zalezne tez od rodzaju jadlem juz drobny krysztal taki jak szklo przezroczysty,zoltawy lekko,i taki bialy ale najlepiej klepie ten duzy bryly jak i groszowa moneta przezroczyste dobrze tez dziala w polaczeniu z alko,pozdro
Go Hard Or Go Home
  • 138 / / 0
69 Tak lubieę:) a bardziej lubię 2 szczurka jakoś lepiej na mnie oddziaływuję wgl. na bk mam jakąs wrażliwość lepiej na mnie działajają niz na innych 2 dzień tez jest spoko wystarcza 3h w wyrku poleżeć 3 dzien,bez szalenstwa ale jest git pozniej tylko sama styma a caly tydzien pomiedzy tym musze isc do roboty,wcześniej tłumaczyłem mam mało(1.5g) zjem wszystko przez pon wt w sroda odespanie i ok ciekawe jak teraz to sobie wytłumacze ? mam dużo mogę walić jak to myślenie po bk. Najgorsze ze jak zjem trochę więcej z 0.7 to zjazdów już praktycznie nie mam i mogę walić ile wlezie :)
  • 13 / / 0
Ostatnio zamawiałem penta i zamiast drobnego kryształu dostałem proch drobny jak cukier puder i w tym jakieś małe brudne kawałeczki kij wie czego.Póki co nie testowane, tylko pod język próba.Jeśli to jest pent to powinno znieczulić język małą ilością ? Smak gorzkawy
  • 869 / 15 / 0
z mojego doświadczenia, choc sprzed 2 miesięcy, wynika że puder jest słabszy od kryształu. Na mnie działał krócej, ciśnienie na dorzutę było silniejsze i każdemu poleciłabym kryształ. Ale może jakość się zmieniła na plus przez ten czas.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 138 / / 0
Ja też ostatnio dostałem pent lekko pomaranczowy z bardziej pomaranczowymi kawaleczkami jak by rozkruszony cukier deko mocniej kopał a na dorzute cisnienie bardzo duże. Miał taki ktoś?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.