Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 515 / 71 / 0
W sobotę zarzuciłem 1.5g fenibutu i było świetnie. Dosłownie nie spodziewałem się czegoś takiego po tej dawce. Jeśli za tydzień uda mi się to powtórzyć i stanie się to regułą, to fenibut awansuje u mnie na numer 1. Podkreślam, że może kilka razy w życiu brałem benzo i nigdy nie miałem ciągów na alko, właściwie od zawsze pije tylko okazyjnie.

Działanie bardzo euforyczne, cały czas ochota na rozmowę, rzucanie trafnymi żartami, small talk nawet sprawia przyjemność. Do tego fajne uczucie na ciele w szczególności w nogach takie grzanie. Libido bardzo do góry.
  • 398 / 28 / 0
@Kosmaa - jakiej firmy i który fenio?

Dodatkowo: Czy 1,5g jednorazowo? Ile godzin trzymało? Dorzucane? Napisz coś więcej :)
  • 398 / 28 / 0
07 lutego 2020chlorekturbokofeiny pisze:
Revange jest słaby, ma takie hmmm wybrakowane działanie duzo lepszy jest LiftMode.
Słaby to chyba zbyt dosadne określenie? ;) Co do LiftMode to skąd Ci ja go wezmę z PL ew. z EU?
  • 515 / 71 / 0
10 lutego 2020GOD pisze:
@Kosmaa - jakiej firmy i który fenio?

Dodatkowo: Czy 1,5g jednorazowo? Ile godzin trzymało? Dorzucane? Napisz coś więcej :)
Od szwajcarów ;) Zamówione na początku stycznia. Tak jednorazowo z samego rana na czczo, godzinę potem średnio syte śniadanie. To był mój drugi raz z fenibutem w ogóle, pierwszy w skutek mieszania z :wino: był tragiczny.
  • 525 / 55 / 0
Moim zdaniem nie ma sensu przepłacać no ale wiadomo, że opinie będą podzielone.
  • 398 / 28 / 0
@Kosmaa Jakich szwajcarów znowu?
  • 2538 / 215 / 0
10 lutego 2020GOD pisze:
07 lutego 2020chlorekturbokofeiny pisze:
Revange jest słaby, ma takie hmmm wybrakowane działanie duzo lepszy jest LiftMode.
Słaby to chyba zbyt dosadne określenie? ;) Co do LiftMode to skąd Ci ja go wezmę z PL ew. z EU?
Z Pl. Najlepiej ,,Duży kryształ" jak chcesz podeślę Ci namiary na priv. Szwajcarów - strona z suplementami przetłumacz na angielski : szwajcarskie zioła i znajdziesz :)
  • 1070 / 137 / 0
10 lutego 2020Kosmaa pisze:
W sobotę zarzuciłem 1.5g fenibutu i było świetnie. Dosłownie nie spodziewałem się czegoś takiego po tej dawce. Jeśli za tydzień uda mi się to powtórzyć i stanie się to regułą, to fenibut awansuje u mnie na numer 1. Podkreślam, że może kilka razy w życiu brałem benzo i nigdy nie miałem ciągów na alko, właściwie od zawsze pije tylko okazyjnie.

Działanie bardzo euforyczne, cały czas ochota na rozmowę, rzucanie trafnymi żartami, small talk nawet sprawia przyjemność. Do tego fajne uczucie na ciele w szczególności w nogach takie grzanie. Libido bardzo do góry.
Ech, chciałbym wrócić do tych "pierwszych razów" z phenem:P To se ne wrati. Jak nie będziesz brał za często (a już na pewno nie w ciągach) to długo pocieszysz się jego działaniem;)
  • 515 / 71 / 0
Czy wy też macie takie cuchnące pierdy po fenibucie? Od sobotniej sesji po zapaszku mam wrażenie jakby coś mi zgniło wewnątrz, doprawdy coś takiego miałem może ze 2 razy w życiu.
  • 2538 / 215 / 0
11 lutego 2020Kosmaa pisze:
Czy wy też macie takie cuchnące pierdy po fenibucie? Od sobotniej sesji po zapaszku mam wrażenie jakby coś mi zgniło wewnątrz, doprawdy coś takiego miałem może ze 2 razy w życiu.
Zgadza się, musi mieć niekorzystny wpływ na flore bakteryjną, lub coś w tym stylu. Po F-fenibucie jest jeszcze gorzej, emitujesz istny gaz musztardowy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.