Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 163 / 5 / 0
jakie kanna dobre na podklad fake hush ur144 bb 22 szukam cos w ten desen jak afgan hash wie ktos
  • 382 / 7 / 0
lukasz2194 pisze:
Jak to nie wchodzi w grę ? Przykitraj chociażby na szafie czy innym podobnym miejscu :grin:
Też nie mieszkam sam, ale bez przesady ;)
Rozkminiłem co innego - włożyłem otwarte samary do obudowy kompa, są tam wiatraki, dobry przepływ powietrza. Po nocy już nic nie czuć :-)
Dobry patent hehe :P

Jest jakaś substancja na rynku, która przypomina zapach marichuany? Żeby tak dolać do acetonu, wymieszać wszystko razem i żeby aromat konopi pozostał na jakimś bezzapachowym podkładzie?
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013 przez WuWuA32, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 38 / / 0
Jakie kanna mogę dodać do 1g BB-22 aby wyszła przyjemna w działaniu maczanka, która za szybko nie zejdzie i będzie miała przyzwoitą moc na 60g podkładu?
  • 359 / 10 / 0
brt pisze:
Rozkminiłem co innego - włożyłem otwarte samary do obudowy kompa, są tam wiatraki, dobry przepływ powietrza. Po nocy już nic nie czuć :-)
Martwiłbym się czy maczana nie stracina na mocy przez wysoką temperaturę... ktoś orientuje się w ilu stopniach kanna się rozpadają ?
brt pisze:
Jest jakaś substancja na rynku, która przypomina zapach marichuany? Żeby tak dolać do acetonu, wymieszać wszystko razem i żeby aromat konopi pozostał na jakimś bezzapachowym podkładzie?

Widziałem kiedyś liquid do e-szlug o smaku i zapachu zielska - można by nim pokropić gotową maczane. Zawsze zostaje jeszcze możliwość użycia jako podkładu konopi włóknistych albo męskich osobników - smak i zapach gwarantowany bez zbędnej chemii ;-)
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 340 / 4 / 0
bb22 na 60? jak to będzie cokolwiek kopać to propsy, ja robiac na 20 chcialem ja wyrzucic bo ledwo czulem
jak chcesz moc to zrob na polowie z tego, najwyzej bedziesz 2x mniej ubijal, bo 1g bb obrocisz tak samo czy bedzie na 20, 40 czy 60 o ile potrafisz jarac, a nie cisnieniowka (przy 1 opcji pluca najmniej dostaja po dupie)

osobiscie polecam wypelniacz ziolowy ze sklepu szamana, damiana tez ok, ale trzeba przeplukac bo ma duzo aromatu ktory siada na gardziel/pluca
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 38 / / 0
A jeśli zrobił bym maczane z 1g BB-22 i 1g MAM-2201 na 50-60g podkładu to miało by to racje bytu??
  • 1392 / 10 / 0
lukasz2194 pisze:
brt pisze:
Martwiłbym się czy maczana nie stracina na mocy przez wysoką temperaturę... ktoś orientuje się w ilu stopniach kanna się rozpadają ?
No 200+ to w kompie raczej nie ma.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 2717 / 515 / 0
marek12332 pisze:
A jeśli zrobił bym maczane z 1g bb-22 i 1g mam-2201 na 50-60g podkładu to miało by to racje bytu??
BB za mało. Ja robie BB 1:15 z tego czerwonego sortu.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 10 / 1 / 0
Ja maczane robię tak:

- Nabieram do strzykawki 100ml 75 ml acetonu. (optymalna dla mnie ilość na 1g MAM-2201)
- Wlewam to do szklanki.
- Wsypuje kanna i mieszam aż się rozpuści.
- Do litrowego słoika wsypuje podkład (tytoń).
- Zalewam to roztworem.
- Zakręcam słoik, mieszam przez jakieś 10 min i zostawiam na noc na grzejniku (50-60c)
- Potem wszystko do brytwanki, do piekarnika temperatura na 90c i czekam aż będzie suchutkie.

Nigdy nie zauważyłem żeby maczana straciła na mocy od wysokiej temperatury, kiedyś nastawiłem piekarnik na 250c i zapomniałem o nim, jak wyjałęm maczane to była prawie zwęglona ale klepała tak samo :)
  • 13 / / 0
a czy jeżeli damy za dużo spirytusu/acetonu i nie wszytko nam wsiąknie w tytoń to stracimy trochę ?

przyjmijmy sytuację że wyjmujemy nasączony tytoń ze słoja, a tam zostaje dajmy na to 10-20ml spirytu ?
w tej resztce zostaje coś "kopiącego" ;P ?
ODPOWIEDZ
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.