Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 433 / 5 / 0
Sorry, że odpowiadam post pod postem ale nie widziałem opcji edycji.
Kurdę, znudziło mi się ładowanie pod język, muszę w końcu sobie sniffnąć klona. Taki fetysz. W ogóle dzisiaj rano klonik ładnie zbił objawy odstawienne od bupry (chociaż nie całkowicie), za to jak walnąłem 4,5 cm plastra to po godzinie, kiedy plaster był przyklejony w buzi walnął mnie taki nodding jakbym zeżarł 8 klonów. Oj, piękny mix.
  • 499 / 2 / 0
2mg klona,piwka zaniedlugo jakies biale i woda chyba nie zalicze urwanego filmu po tych 2 mg? nie bede az tak bardzo naduzywal alko
  • 1743 / 26 / 0
śierwo + wódka + klon bardziej ci na wątrobę zaszkodzi niż na mózg %-D
a tak poważniej - raczej nie urwie ci się film, chociaż ja bym zmienił kolejność - najpierw piwka, potem kryska, na speed powolutku gorzołka i na koniec jak już zacznie kacozejście chwytać klonik ;-)
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2010 przez nutella-cole, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 983 / 16 / 0
Tego nie wie nikt, każdy ma inny opór.
Tylko mieszanie fety z klonami :scared: po co?
  • 585 / 4 / 0
mam zejście kotowe.
chce zarzucić klona, wczesniej próbowałem inne benzosy
ale klonow jeszcze nigdy
jaka dawka bedzie totalnie usypiajaca? jedna tabletka, dwie?
czy jak wezme małą ilość (proszę o podpowiedź ile ;-) ) to dam radę cały dzień przejść, zasnąć na wieczór?
łatwo sie po tym obudzić? bo nie chce spać 12godzin, raczej 5, szkoda dnia.

chyba ze zna ktos lepszy lek, troche mam, prosze o odpowiedz
pzdr

btw clonazepamum tzp 0.5mg
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2010 przez hitori, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1743 / 26 / 0
Walnij 1,5mg klonazepamu (3 tabsy a 0,5mg) albo jak masz Nitrazepam to z 3 tabletaje ;)

Albo stara dobra rada feciorza : wypij dębowe, zjaraj się i spróbuj coś zjeść ;)
  • 155 / 1 / 0
mi same klony na zejscie kotowe (p.o) delikatnie pomagaja alebez rewelacji...
MJ+2mg klona pod jezyk+ ppozywne jedzenie bogate w cukry(alkoholu nie polecam bo nie lubie a pozatym tylko sie dotrujesz ale jak lubisz to 1piwo ci krzywdy nie zrobi)
zjazd z pitego kota to chujnia jak nie ma pod reka MJ ...
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2010 przez ITheWitchfinder, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 499 / 2 / 0
wiem ze scierwo nie bardzo jest brac z klonami ale wczesniej je juz wziolem i nadazyla sie okazja tez jebnac kreche. ale wszystko dobrze sie ulozylo. :D
dzis 2,5mg klonika i zaniedlugo mj czyli dobry luzik :D
  • 585 / 4 / 0
finalnie jeblem 4 i pol . xiomek moil xzeby jedna, tak zrobilem ale wciaz nie moglem zasnac i tak po jednej az do 4,5

24godziny snu i pozdro

tzn 24 godziny glownie snu bo wiem ze gadalem telefonem z ludzmi srednio wiem o czym ale wyjasniolem i nie bylo zadnego przypalu ;d
  • 1474 / 16 / 0
Nie było tak zźle/ Najpwiew 4mg po język za 2-3 godziny kolejne 4 plus do tego skiunik i gitarka.
Parw ogodzin temu kawka, sciele łóżko, łykam jeszcze 6mg, trzemając pod jezore,blant, po wszystkim piwo i o buddzie mnie do roboyu w poniedziałek %-D

Ps. To był mój pierwszy raz z klonem. Wcześciej tylko aplra-rolki także tolerka zerowa.

Ps2.
Dziadu co ześ megp posta wyjebał, trzeba było to dać do "Tu nawijasz". \bo ja nie zabardzo ogarnałem bo tych 5 mg, łópieżu babajagi :-D
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2010 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.