Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4987 / 849 / 0
Nie bierz, tego . Miales bad trip , jak mialem psychoze postymulantowa , zgodzilem sie na to . bo bylem wtedy w kryzysie. Biore to i zahxowuje sie teraz jak zadowolona pipka. Staje takim heppy impotentem, duzo splycone emocje ale tez przez to zero motywacji zeby ruszyc z miejca i pojsc poszukac pracy . To co mi zostalo z oszdenosci wydaje na pierdoly jak pojebany . Ta fluosetyna nie dla mnie, ja potrzebuje motywacji, dopaminki. Wciaganie Ci nie zadziala , zadne krysztaly euforyki. Hedynie hexeny na kuracji dzialaja , 3cmm w m0ocno okrojonym stanie, psychodeliki pelnia efektow prawie 80& . Ja nie chcesz rzucic cpanie, to i tak bedziesz przycpiewal w trakcie kuracji /./// co jest bez sensu bo bedziesz manrowal kuracje a takze marnowal towar ktory nie zadziala jak wtedy. Ja zrozumialem, ze moje hobby to jest cpanie, sama mysl o cpaniu p[owoduje ekcytacje . Psychodeki zryzli mi banie, pokazaly ze ta pogon za pieneidzmi ktora uskutecznialem , za dobrobytem , pieknymi kobietami to jest nie wazna rzecz, a to byl powod zeby to brac, chcialem byc takcy jak wszyscy w tych czasach, taki nie jestem. Wole odnaleźć siebie/...ale nie przez antyderesanty bo one zabieraja to co prawdziwe.

kodeina dziala bardziej kaprysnie niz na trzezwo. na 3 grzania mialem 1 nie udane.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 279 / 24 / 0
Ile dni po zaprzestaniu leczenia mogę spodziewać się że empatogeny poklepia mnie tak jak przed kuracja? Brałem 20 dni
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4987 / 849 / 0
bralem od 18 lipca. Mysle ze tydzien i bedzie git. W kazdym razie ja za tydzen zarzucam . btw. psychodeliki działają normalnie ale bez tej hustawki emocji.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 105 / 2 / 0
t1/2 fluoksetyny to 4-6 dni ,tydzien to nie będzie mało?

swoją drogą zarzuciłem dosłownie 20 mg fluo (jednorazowo ,nigdy wczesniej nic) i tego samego dnia wciągalem rzekomo dobre 3cmc zmieszane z 4 cmc.

Jest możliwe że to spłyciło działanie? Bo faza calkiem bez szału ,spodziewałem sie czegoś znacznie lepszego.
  • 4987 / 849 / 0
Oczywiscie że tak. Na mnie tzn. betrony działają w okrojony sposób. Najlepiej działają hexeny i inne dopaminowce, noradrenalinowce. Każde cmc to badziewie na ssri- działa słabo i pojawia się niedosyt
. Albo chcesz ćpać albo się leczysz. Bo inaczej to nie będzie ani efektownego ćpania, ani efektownego leczenia.
Poza tym fluo zamula działa w ten sposób że siedzisz przed kompem , jesteś happy , kuśka nie staje, ale nie masz ochoty na nic , ruszyc z miejsca. Tak jak jaracze ziola ktorych dopadla leniwosc i szarosc dnia. Mi lekarz przypisał neuroleptyki w postaci ketrelu. Chodziłem przez to jak zombi po domu. Byłem jak marionetka . Raz przesadziłem z bk-epdb przez ktore mialem omamy wytworcze, nie mialem pod reka a co cholerstwo trzymalo bardzo dlugo wiec musialem pojsc do swirologa zeby nwiekszego kuku sobie nie zrobic.
Psychodeliki jak najbardziej dzialaja na ssri.
Dokopalem sie na forum rodziców i z zespołem dałna ze prozac ma dzialanie nootropowe.
The methapor of Life

• 279 / 24 / 0
Zajebałem kwiatowy sort 300mg per oral 4 dni po zaprzestaniu leczenia i probilo mnie ładnie.
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 24 / 0
Chodziło o 3cmc oczywiście, nie potrafię edytować postów z telefonu. Przepraszam.
  • 299 / 8 / 0
Widzę, że jest juz dużo więcej osób, które biorą/brały fluo.
Jak u Was z apetytem? Jak przybieranie/utrata wagi?
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 4987 / 849 / 0
Apetyt nie ucierpiał, ale na noc brałem też kwetiapine. Ponoć neuroleptyki wzmagają wilczy apetyt. Suma sumarum apetyt nie ucierpiał. W początkach brania, spałem nawet 14 godzin dziennie jak zliczyłem. Drzema w środku dnia przychodziła mi bez problemu. Mam geny chudzielca, tak więc nic nie przytylem..
The methapor of Life

• 190 / 9 / 0
Biorę fluoksetyne od ponad miesiąca w dawce 40 mg i chce go teraz odstawić. I tu moje pytanie czy moge go odstawic z dnia na dzien czy musze to robić stopniowo zmniejszając dawki zeby nie bylo ubokow?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.