raz na miecha mam lekarza na 3op alproxu i 3op klonow.
Pierwsze op. alpry i pierwsze klonow wierdalam przez tydzien - poltora po ile sie da (min. po 3-4 tab/ az do 10 na raz).
Nastepnie jak juz otwieram 2-gie paczki, to jem juz po 2 - 3 tabl max.
Ostatnie paki, czyli trzecie jak juz otorze to znaczy ze czaas zaczac od 2 tabsow i gdy zostaje po 20 to juz jesmy po 1 przez 7 - 10 dni.
potem juz tak odstawiam po 3/4 tab przez pkilka dni, 0,5 tab i 0,25.
Skreta zero.
FuckFriendz pisze:Ja z klonami i alpra znam sie ponad rok i zaawsze mam ten sam schemat.
raz na miecha mam lekarza na 3op alproxu i 3op klonow.
Pierwsze op. alpry i pierwsze klonow wierdalam przez tydzien - poltora po ile sie da (min. po 3-4 tab/ az do 10 na raz).
Nastepnie jak juz otwieram 2-gie paczki, to jem juz po 2 - 3 tabl max.
Ostatnie paki, czyli trzecie jak juz otorze to znaczy ze czaas zaczac od 2 tabsow i gdy zostaje po 20 to juz jesmy po 1 przez 7 - 10 dni.
potem juz tak odstawiam po 3/4 tab przez pkilka dni, 0,5 tab i 0,25.
Skreta zero.
Podsumowując marnotractwo i nabijanie sobie tolerancji w jednym.
Reszty minusów takiego łykania nawet nie chce mi się pisać no ale każdy robi co uważa za słuszne przecież hehe
Tak 0,5mg na 40min przed paleniem i jest si :-)
Schizool pisze:Ja zupełnie nie odczuwam działania benzo na mj. Próbowałem klona 2mg a za drugim razem dwie alpry i za każdym razem to trawiasta faza dominowała. Doszło nawet do tego, że zwykle alprę brałem na koniec przygody z mj żeby usnąć, a tu spałem tylko 40 minut :(
boberator pisze:nigdy nie próbowałem benzo przed MJ, to może być pomocne... tyczy się to chyba nie tylko alpry, tylko ogólnie benzodiazepin?
Klon hmmm jest nieco inny więc nie wypowiadam się i wolałbym nie ryzykować :)
Pozdro
Dopisek: Najlepiej z 40 minut przed paleniem oczywiście żeby już zaskoczyło bo palenie zaskoczy od razu ;p
samuraxo pisze:Ale czy masz nerwice lękową? Bo to było kierowane do tej grupy osób. Osoba z tym schorzeniem po zapaleniu może mieć mega krzywe jazdy i lęki. Dlatego bierze się alpre i dopiero pali zielsko.
samuraxo pisze:Bez dużej tolerki najlepiej 0,5-1mg alpry lub 6-12mg bromazepamu
Klon hmmm jest nieco inny więc nie wypowiadam się i wolałbym nie ryzykować :)
Pozdro
Dopisek: Najlepiej z 40 minut przed paleniem oczywiście żeby już zaskoczyło bo palenie zaskoczy od razu ;p
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.