- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Może jakies owoce?
@up nie rób z wątku googli ziomek, jeśli możesz coś wyszukać dwoma słowami w intenertach to zrób to.
Mi nasuwa się następujące pytanie:
-Czy aplikacja sprejowa jest mniej bolesna niż normalne wciąganie? Żeby działało wystarczy rozpuścić w zwykłej wodzie, mam rację?
Mi osobiscie wpsikiwanie nie daje takich efektow jak połkniete pea (analogiczna sytuacja jak w przypadku amfetaminy). Zdecydowanie najlepsze efekty w moim przypadku to jednak podanie doustne.
Odnosnie weglowodanow to sezamki chrupie, energetyka spije jak juz trace cierpliwosc odnosnie aktywacji mixu ( zaczyna mnie to juz powoli niepokoic, czekam, czekam i czekam...pod tym wzgledem coraz bardziej ten mix staje się dla mnie że tak powiem kapryśny)
Fuzja - 909
Dawkę pea bedziesz musiał sobie indywidualnie dobrać gdyż w tej kwestii wiele do powiedzenia mają uwarunkowania organizmu w kontekście reakcji na stimy (ciśnienie, praca serca itp).
Fuzja - 909
Ano dość drogie ale cena rekompensuje wygode. Chociaż jesli chodzi o kapsy to na rynku jest bardzo skromny wybór (sns i pea z firmy pure - 250mg).
Można niby w proszku ale jest to na tyle żrąca substancja że donosowa aplikacja na dłuższą mete może być kiepska w skutkach. Zrobienie roztworu (woda, pea) do wpsikiwania też jest niezłym pomysłem lecz akurat w moim przypadku ta forma aplikacji działa tak jakoś mało stysfakcjonująco w porównaniu do podania doustnego.
Generalnie nie jest to tani mix - selegilina - jakieś 8 dyszek w sieci za opakowanie, jakiejś dobrej jakości pea jak powiedzmy od sns - ponad 100 za 120 kapsułek. Do tego należy dodać koszty odpowiednich suplementów diety (olimp multi sport vitamin + osobno calcium, potas, magnez, zen szen oraz cynk - oczywiście nie jest to żaden wyznacznik, sam pod siebie ułożyłem takową suplementacje).
Sumując to wszystko, widać że ten mix do tanich nie należy. Szukający rekreacyjnej stymulacji za tę kasę mogliby już pewnie śmiało nabyć kilka gram całkiem niezłej jakościwo amfetaminy.
Niebawem upłynie mi drugi miesiąc na tym mixie, tolerancja na pea zauważalnie wzrasta, wyraźnie więce dawkij Pea jestem zmuszony obecnie dorzucać dla uzyskania optymalnego działania mixu.
22 sierpnia 2017ergoSum pisze: Jerezuello a nie myślałeś Pan odstawić na jeden dzień i zbić tolerancje trochę antagonistami NMDA, chociażby dysocjantami?
Ciekawa rada. Co byś mi polecił? Bo szczerze powiedziawszy akurat temat dysocjantów jest mi dość taki w sumie obcy.
W tym przypadku powinno być podobnie tylko jeśli planujesz to zrobić na raz, to odczekaj odpowiednią ilość czasu aż sele wyjdzie z organizmu, wiadomo iMAO + DXM np. to nie są bezpieczne rejony. Najlepiej jakieś dyso by się przydało które nie działa na serotonine jak np. memantyna. Pozdr.
Idź wyszukuj i nie grzesz więcej. Jestem nieco zaskoczony, że osoba 2 lata na forum będąca jeszcze nie rozkminiła chociaż z grubsza tematu tolerancji...
22 sierpnia 2017ergoSum pisze: każdy antagonista NMDA powinien pomóc. Jeden porządny trip 3-MeO-PCP zresetował mi w tym roku kompletnie tolerancje na 4f-MPH gdy się wyrobiła. Stosowanie równoczesne dysocjantu i innego srodka powinno ograniczać budowanie się tolerancji, tylko wtedy to dyso w microdosingu, zresztą poczytaj jest o tym cały temat na hajpie autorstwa bodajże hydroksy, Berig wszystko ładnie opisał.
W tym przypadku powinno być podobnie tylko jeśli planujesz to zrobić na raz, to odczekaj odpowiednią ilość czasu aż sele wyjdzie z organizmu, wiadomo iMAO + DXM np. to nie są bezpieczne rejony. Najlepiej jakieś dyso by się przydało które nie działa na serotonine jak np. memantyna. Pozdr.
Idź wyszukuj i nie grzesz więcej. Jestem nieco zaskoczony, że osoba 2 lata na forum będąca jeszcze nie rozkminiła chociaż z grubsza tematu tolerancji...
Od czasów mej rejestracji sporadycznie zagladałem na forum. Moja aktywność (pierwsze posty) to od jakiś 2,5 miecha).
A o co chodzi z tym że nie wolno łączyc sele z DXM? Bo ostatnio własnie pierwszy raz testowałem accodin, całe opakowanie wszamałem na raz no i dośc tak grubawo było (dwa piwka jeszcze dziabnąłem) tyle że średnio mi się taki stan podobał. Czy powodem takiej reakcji była obecnośc sele w organizmie (10mg codziennie)?
Fuzja - 909
Ciekawe odkrycie odnośnie pea od sns mianowicie postanowilem zakupic je w wersji 240 kaps (do tej pory kupowalem zwykle po 120). Różnią się wyglądem (te w wersji 240 sa bialo czerwone - 120 - cale czerwone) a takze po wysypaniu zawartosci do soczku pomaranczowego, pea 240 zaskakujaco szybko rozpuszcza sie w porownaniu do kapsow z opakowania 120. Hmm...dosyc zaskakujace i zastanawiajace...ciekaw jestem czy beda jakies zauwazalne roznice w dzialaniu.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.