Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 451 / 14 / 0
150 ?! ja pierdole , nie wieże , albo gośc ma tego na kilogramy a ty masz z nim super kontakt albo wali w chuja (na 99% )
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 402 / 4 / 0
DMT 300zl g jest realne
wiewi2@bk.ru
  • 934 / 12 / 0
Prawdopodobieństwa takich okazji w przypadku dragów to w 99% wałki, taki to biznes. Co nie znaczy że sie nie zdarzają kiedyś zaproponowano ni kryształmdma po 60zł co uznałem za sprawę oczywistą i nie wartą zawracania głowy, ale jak zobaczyłem to było jasne że trzeba brać ile się da bo to taki sam kryształ za który płaciłem 140zł, koleś tłumaczył się że u jego klientów słabe ma to branie i chce tylko włozoną kase wyjąć :-D
  • 269 / 5 / 0
Dokladnie trzeba zawsze orientacyjnie samemuy wybadac temat..
kwas x2 -150 zł? to sobie mozesz kolego kurwa kupic 40 nbomów albo 2 nbomy ze 100 mg tryptamin wuchte browarów fajki i sztuke dobrego baka... NIe nabieraj sie :cheesy:
  • 48 / 2 / 0
Po ile teraz bloczek kartonikow 50szt 25C-NBOMe 0,8mg lub 1,3mg ?
  • 502 / 42 / 0
Jaka jest rozsądna cena za 1 kg słomy makowej?
  • 112 / 2 / 0
Łysice na Podlasiu/Mazowszu?
Jestem synem króla sedesów
  • 343 / 3 / 0
listekmst 100 i mst 200?
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 177 / 1 / 0
Czarno rynkowa średnia cena za 30 tabsów Tramalu 100 mg?
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 502 / 42 / 0
W aptece 100 mg x 30 tab kosztuje 24 zł wieć u dila pewnie z 2 razy drożej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.