Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 1472 / 197 / 0
Ale że o co Ci chodzi ?
Robisz z siebie debila w swoich ostatnich postach.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 0 / / 0
Może ktoś mi powiedzieć czy ma sens zażywanie tych tabsów?
Głównie korzystam z apteki, kupując gotowe suple.
---Pamicon:
1 tabletka Wyciąg z liści brahmi (co odpowiada 720 mg liści) 36 mg
Wyciąg z korzenia żeń-szenia (co odpowiada 500 mg korzenia) 71,43 mg
Wyciąg z liści mate 150 mg
---Lecytyna 1200mg
---LogIQ Wyciąg z liści brahmi (Bacopa monnieri) 310 mg, sproszkowane ziele Gotu Cola (Centella asiatica) 155mg,
--- Żeń-szeń z firmy naturell
--- Chelat magnezu z olimpu
---omega 3 1200 z olimpu

rano biorę 2x 1200 mg omega 3; 1 tabsa Pamiconu; 2 tabsy logIQ; jedną tabletkę żeńszenia; oraz 3x1200 mg lecytyny. popołudniu koło godziny 17 zażywam dokładnie tę samą kompozycję tylko że bez omegi 3 a w zamian tego dodaję chelat magnezu z olimpu 2x. czasem sobie jeszcze zapodam wyciąg z guarany z olimpu.

Za wszelką pomoc thx
When logic and proportion
Have fallen sloppy dead
And the White Knight is talking backwards
And the Red Queen's off with her head
Remember what the doormouse said..
"Feed your Head
Feed your Head!"
  • 91 / 1 / 0
@Tyler:

Chuj, najwyżej tą pogadankę Johny później wyjebie do kosza.

W jakim sensie debila (dlaczego optymistycznie zakładasz, że tylko robię, a nie, że jestem ? :D) ? Chodzi Ci o ten pojazd na Johnego ? Że nazwałem go "hochsztaplerem" ? Chyba nie muszę Wam mówić, że pisałem to żartobliwie ? Nie łapiecie ironi, czy jak ? :D

Ten temat jest moim zdaniem zbyt poważny :P Przecież dobrze wiecie, że robicie na tym forum za autorytety i nikt (tym bardziej ja, ten który opiera swoją przygodę z limitlessowaniem głównie na Waszych sugestiach) Waszej wiedzy, prestiżu i dorobku kwestionować nie zamierza ;)
Uwaga! Użytkownik Nihilista jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 197 / 0
Właśnie było widać, że to dla żartu, ale żarty mogą być w różnym stylu, dlatego napisałem, że wychodzisz na debila - masz taki styl "humoru".
Widać też, że dopiero jakiś czas podłapałeś taki humor i to nie jest autentyczne.
Ten temat jest moim zdaniem zbyt poważny Przecież dobrze wiecie, że robicie na tym forum za autorytety i nikt (tym bardziej ja, ten który opiera swoją przygodę z limitlessowaniem głównie na Waszych sugestiach) Waszej wiedzy, prestiżu i dorobku kwestionować nie zamierza

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/post1342857. ... z2Q0Inhd8l
Ten temat jest poważny. A to, że nikt nie zamierza kwestionować dorobku (???), prestiżu (no zajebiście, prestiż na forum ćpunów, zawsze tego chciałem), czy przewyższyć wiedzą mnie martwi.

Jak się tutaj rejestrowałem to było jedno z moich źródeł czerpania wiedzy, ale że nie było odpowiedzi na moje pytania, musiałem sam testować substancje (głównie apteczne), czytać informacje o nich na zagranicznych witrynach i konsultować działanie z psychiatrami/neurologami. Potem trafiłem na Johnego podczas testowania deso i tak się zaczęło.
Przecież ja nawet nie wiedziałem co to NDRI jak szukałem magicznego NZT (ale paradoksalnie NDRI oraz SSRI jest wymienione w http://www.theclearpill.com i pomyślałem, że zacznę od tego sugerując się fikcją :D ).

A teraz co to ma być? Jakieś pytania do Johnego jakby mial wam wszystko dawać na tacy, podczas gdy jeszcze nie ma żadnego uniwersalnego limitless-miksu.
Może ktoś z was ruszy dupsko i zacznie robić coś więcej niż czekać na nasze info i nie kwestionować go? A co my jesteśmy, kościół katolicki?
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 91 / 1 / 0
@Tyler: Mam różne style - kwestia zabiegów stylistycznych :P Autentyczne ? Przy moim zdepersonalizowanym konstrukcie osobowym trudno powiedzieć :P "Głupawy humor" zawsze się mnie w jakimś stopniu trzymał, ale masz rację, typowym "elo ziomalem" nigdy nie byłem ;)
A teraz co to ma być? Jakieś pytania do Johnego jakby mial wam wszystko dawać na tacy, podczas gdy jeszcze nie ma żadnego uniwersalnego limitless-miksu.
Może ktoś z was ruszy dupsko i zacznie robić coś więcej niż czekać na nasze info i nie kwestionować go? A co my jesteśmy, kościół katolicki?
Tyler, kto jak kto, ale akurat ja o domniemanej toksyczności acetylocholiny przegadałem dobrych kilka stron, także odnośnie mojego sceptycyzmu możesz być pewien i póki co jeszcze na ołtarze Was nie wynoszę ;) Odnośnie szukania informacji: Większość ćpunów jest leniwych, niektórzy nie posiadają znajomości jezyków obcych (cięzko o sensowne materiały w języku polskim), więc chcąc, nie chcąc, hajp pozostaje ich głownym (jak nie jedynym) źródłem informacji i nie prędko zanosi się na jakieś zmiany :P To Wy ciągniecie inicjatywe, my w znacznej mierze robimy za mniej lub bardziej krytyczne króliki doświadczalne. Być może "podziemny krąg" z czasem się rozwinie - tak to już bywa z atrakcyjnymi inicjatywami ;)
To nie jest głupawy humor, nie jest robienie z siebie klauna, to jest robienie z siebie debila, a to jest średnio śmieszne
O gustach się nie dyskutuje :P
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013 przez Nihilista, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Nihilista jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 197 / 0
To nie jest głupawy humor, nie jest robienie z siebie klauna, to jest robienie z siebie debila, a to jest średnio śmieszne :)
  • 1081 / 33 / 0
Sprawa Pilna prosze Johnego ha oraz innych znawcow na szybka odpowiedz

Jara codziennie w duzych ilosciach(od roku), jak nie zapali to czuje ogromny wkurw, ma objawy nerwicy zoladka, wahania nastroju. Ma mdlosci non stop wspomaga sie baką.

Zasugerowalem odstawienie palenia na pare dni w tym czasie powinna brac te wszystkie specyfiki Johnego Ha (kurkuma pieprz cynamon), bo ja mysle nerwica spowodowana paleniem ziola w duzych ilosciach. Co jeszcze mozna polecic zeby zrobila oporocz pojscia do lekarza?

Zalecilem zrobeinie testu na aktywnosc helicobacter pylori

PROSZE O ODPOWIEDZ TO WAZNE !

THX
  • 749 / 86 / 0
Na to najbardziej pomogą duże ilości imbiru, który świetnie pomaga ma mdłości i nerwice żołądka.
  • 1081 / 33 / 0
Ale dziewczyna ma stres 24/7 i jak jara to chwilo sie odstresowuje do tego palenie fajek. Mowiles kiedys ze imbir dziala antagonistycznei na TRPV1 ale nikotyna go aktwuje, ma przestac jarac fajki ? Jakis cynamon kurkuma z pieprzem na antagonizm kana ?
  • 749 / 86 / 0
Pomieszałeś wszystko.

Antagonistą TRPV1 jest kurkumina, imbir go agonizuje. nikotyna pobudza TRPA1. Sprawa z zielskiem wygląda tak, że THC aktywuje TRPA1 ale w dość dziwny sposób przypominający odwrotny agonizm.

Na stresa i nerwice żołądka niech zastosuje duże dawki imbiru i rumianku. Imbir farmakologicznie imituje w dużym stopniu efekty pobudzenia receptorów kannabinoidowych bez pobudzania tychże. Do tego świetnie działa na żołądek. Rumianek jest też bardzo dobry na żołądek i działa uspokajająco.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.