Zapowiadają się 2 miechy i potem skręcior :finger:
(Przerzucić się pikuś dla mnie, ale najgorzej z ostatniej dawki zjechać na totalne zero...) ^_^
Powiedziałbym, że łączę się w bólu ale sam wiesz jak perfidne byłoby to kłamstwo
Sam małego (na szczęście) skręcika od kodeiny teraz leczę klonami właśnie.
Wieczorem wziąłem 30mg Cloranxenu do tego 30mg Miansecu - troche mnie na spanie wzięło, przy drugiej połowie meczu tak mnie zobojętniło, że mówie a huj wezme pół krzyża i tak poszło 1mg klona, usnąłem obudziłem się koło 3 w nocy i wiedziałem, że na 100% nie usnę więc wziąłem sobie 10mg zolpi (tabletke Polsenu) i tak usnąłem dalej do 8 rano :) Z ranka wziąłem 5mg Cloranxenu (wiem - śmieszna dawka) i tak mną chodziło, że po obiedzie mówie A PIERDOLE i wziąłem znów 1mg klona popijając kuflem nektaru grejfrutowego :-D
A najlepsze/najgorsze jest w tym to, że mam ochote na jeszcze troszq krzyżyków, a w szafce mam jeszcze 18...
Jawnie kilkuletni nałóg palenia MJ, kilkumiesięczny ciąg na ścierwie, czas dropsów i nawet dorzucając w to alkohol to jest H*J w porównaniu z rzuceniem benzynek :wall:
No, ale chociaż się "staram"
jestFajnie pisze:czy to możliwe żeby po klonach widać było że się coś brało bo patrze w lustro i po twarzy nic nie widać ale starzy mówią że jestem naćpany :nuts:
Zapal fajkę, popij kawą.
Nutella:
Niestety wiem, że mnie też to czeka w dalszej przyszłości i posty takie jak twój nie bardzo poprawiają mi humor, trudno, życzę powodzenia, może następnym razem.
Zastanawiam się jakim cudem Nasen na ciebie działa, chyba masz wjebaną większą tolerancję niż ja, a kiedyś połknąłem 10 tablet i nawet nie ziewnąłem, co mnie odrobinę rozczarowało.
EDIT : tak, z psychodelicznego maratonu będzie TR
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.