19 kwietnia 2024Ptaszyna pisze: A ja mam pytanie z innej beczki. Bierzecie coś osłonowo na żołądek bezpośrednio do kody? Jakieś ipp itd? Czy coś innego? Wprawdzie zażywam rzadko, ale wolę i tak dmuchać na zimne i się zastanawiam co się najlepiej do tego nadaje. Siemię lniane pewnie by obtoczyło i zablokowało działanie tabsów, co?
W ogole nie rozumiem jak mozna walic kode 'od swieta' i wrzucac wysokie dawki? Popelnialem na poczatku ten blad a potem sie pukalem w czolo. No, ale nie jestem kazdy. Natomiast Rozumiem ludzi, ktorzy tolerke maja x tyle od walenia calej reszty. Od ponad roku jak nie lepiej nie korzystam z wyzszych dawek niz 480( czasem wiecej sie zdarzy, ale to naprawde rzadkosc) i za kazdym razem praktycznie mnie ugrzeje-w miare. Czuje sie usatysfakcjonowany, po prostu. Gdy wrzuce wyzsza dawke to nawet nie czuje roznicy. Noddy zaznalem moze raz czy dwa co dla mnie jest najpiekniejsza rzecza w tym universum. Za to po oksach potrafilem lapac non stop, dziwne ze po majce rzadko. Albo na kiblu, albo zgiety na fotelu jakbym chcial cos podniesc z ziemi XD No i uwielbiam te noce, gdzie styknie mi 2h snu i wstaje jak nowo narodzony. I.V nigdy nie sprobuje, ale to tylko dlatego, ze wystarczy mi wbijanie kiedys przez 2 tygodnie zastrzykow (przeciwzakrzepowe? jakos tak) w brzuch po operacji. Chyba trauma. No i bym nie wrzucal wszystkich do jednego wora.
@Ptaszyna
Polecam robic badania co pol roku. No chyba ze sie boisz to nawet czesciej. No raczej ogolnie zalecane jest kontrolowanie zdrowia. Tam placisz chyba 120zl te okolice+ mozesz trafic, ze za darmo dodatkowo w pakiecie zrobia badania na bialaczke, zoltaczke cos tam jeszcze. Zwlaszcza jak w rodzinie miales tego typu przypadki nowotworowe. U mnie w rodzinie bialaczka sie pojawiala, wiec na plus badanko.
Ceny czoko niby poszly w gore, ale nadal w aptekach do ktorych ja uczeszczam Najczesciej to 15 max 16zl zdarza sie ze za 12-14ziko (16tab). Ale jedno co mnie ciekawi i moze ktos zna wytlumaczenie. Sa apteki do ktorych czasem wskocze bo jestem blizej, czy zeby codziennie nie wbijac do tej samej i zachodzi tam akcja dosc dziwna. Raz zawola 18zl, 19zl czy nawet 20zl, inna rowniez podobnie, czasem uda sie za 17 zl. No i teraz pytanie czemu tak? Moga tak w ogole robic? Spotkal sie ktos z czyms takim?
22 kwietnia 2024SlawomirAnonim pisze: Kawa wam mocno zbija działanie,czy w ogóle ? Nie mówię tu o wypiciu kawy i za godzinę koda,tylko kawka do południa i koda wieczorem.
Więc nie powinno zaszkodzić, no chyba, że jesteś skrajnie wrażliwy, albo ta kawa jakaś bardzo, bardzo mocna.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.