4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1674 / 106 / 0
Niech placza - kogo to interesuje.
Nie wspo minasz ile osob poszlo w cpanie weekendowe czy tak jak ty szukaja swojego graala.
Ja wlasnie powoli koncze splacanie dlugow po 3mmc.
Jakbny to bylo dalej legal...
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 54 / 0
randomuser118 pisze:
Magicien pisze:
na pewno czułoby się znieczulony nos
Wielu pozna, ale dam se jajko uciac ze tak samo wielu nie pozna.

Co do mefa i handlarzy obwoznych.
Chyba nie mysleli, ze nagle sie ludzie rzuca zaczna to sprzedawac na tony %-)
Rc dzis sa ogolnodostepne, dla wielu z Was mef jest wyznacznikiem wszystkiego, ale jego legalosc powoduje, ze wierlu odpuszcza temat. Za duzo do stracenia.
Poza tym cena...
No coz.
Udanego weekendu.
Na detoks czas :)
wiec lets go.
Szczerze to wolałbym zapłacić 120 PLN za bezwonnego mefa w krysztale niż 40 zł za 4cmc. Co do ceny i legalności to wiadomka, odstrasza sporo wiary.
matiguzior pisze:
randomuser na detoxie od ketonów? Gratuluję decyzji :D Dobrze ci to zrobi ;)

Z tymi 200zł za mefka to wiadomo że przesada.
Z resztą... jak ktoś mi proponuje mefkę za 60-80zł/g. to nie chce mi się wierzyć w autentyczność.

Interesujące też co piszecie o zapachu wanilii.... ??? Mefedron z którym ja miałem styczność jebał jakby... ogórem/octem (?! nie wiem jak to opisać, na pewno nie był BEZWONNY jak niektórzy określają oryginalne 4mmc).

Jakbym dostał coś walącego wanilią to za cholere bym nie powiedział że to mefka.

Właśnie jeszcze kwestia wypełniaczy - słyszałem, że 4mmc można śmiało żenić z różnymi wypełniaczami nawet w galantych proporcjach (np. 0,6mefki i 0,4 wypełniacza) bo i tak i tak porobi i rzadko kto się zorientuje że coś jest nie tak, jeżeli wypełniacz jest w tej samej konsystencji co mefka.
Na chuj komu była ta delegalizacja? :/
Ten sort co jest na darknetach jebie właśnie ogórkami, ale bardziej da się wyczuć lekki waniliowy zapach.
Co do wypełniacza to napisze ci maila jak to wygląda w praktyce.
randomuser118 pisze:
ta delegalizacja uratowala wiele osob.
ja sie detoksuje co jakis czas.
Na codzien tez staram sie dbac o wiele rzeczy.
nie miejsce na to, o cenach tez piszemy gdzies indziej.
Racja, łatwo się w niego wjebać i ciężko wyjść. W ciągach to już w ogóle jest rozpierdol i zaburzenie rzeczywistego stanu zdrowia.
p420 pisze:
uratowała tak, że muszą chlory wpierdalać i płacz jakie to szkodliwe
%-D
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 269 / 0
rozgar pisze:
Z tych pseudo cenników w necie wychodzi na to, że 3mmc jest droższe od mefa w hurcie %-D
Synteza trudniejsza.
Największy przegryw na forum
  • 477 / 54 / 0
Nigdy tego nie syntezowałem, bo mija się to z celem (przynajmniej w PL), ale powinno się to robić analogicznie do chlorów (4cmc/3cmc). Wystarczyłoby sprowadzić z Chin 2-bromo-3-metylopropiofenon który jest nawet tańszy, więc dalej nie rozumiem ceny.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 128 / 8
No musisz sprowadzić z Chin bromopochodną, a to nie jest takie proste (ryzykujesz kasę). mefa można zrobić, acylując toluen. Sprowadzanie czegokolwiek z Chin jest zbędne.
  • 477 / 54 / 0
Ryzyko jest jak się zamawia paczki bezpośrednio CN>PL. Przy zastosowaniu dropshippingu nie straciłem nic od ponad roku. Jest zbędne, ale jak coś da się załatwić od ręki troszkę drożej i pomijając bromowanie to wybór jest oczywisty - przynajmniej dla mnie :P
  • 3449 / 128 / 8
No to odpowiedź jest prosta: ludzie organizujący takie rzeczy się zwyczajnie nie znają na temacie. Znów dochodzimy do tego wniosku.

Apel:
Poczytajcie nasze naćpane kurwa kompetentne wypociny, zamiast mniej zarabiać na swoim biznesie %-D
  • 1674 / 106 / 0
Teraz paki z chin do pl tylko psychopaci biora.
C o do rynku rc od dawna mowilem, ze u nas lipa.
Tyle dobrych substancji i mozliwosci...
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czy ktoś coś wie lub słyszał o kujawsko pomorskim? Bieda tutaj straszna ostatnio ze wszystkim...
Uwaga! Użytkownik bazarowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1674 / 106 / 0
Co ja Ci moge powiedziec ?
Zmien towarzystwo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.