Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 349 / 0
Jak nie bedziesz dorzucal to ponoc nie ma zjazdu. Ale jak jest ze szkodliwoscia, to nikt nie wie, bo nikt nie przeprowadzal badan farmakologicznych nad tym zwiazkiem. Mozemy spekulowac, ze szkodliwosc jest wysoka poprzez analogie szkodliwosci fenetylamin ktore posiadaja brom w swoich czasteczkach, te fenetylaminy sa zazwyczaj wysoko neurotoksyczne.
Research chemicals, not intended for human use.
  • 906 / 36 / 0
No właśnie, ta domniemana wysoka neurotoksyczność zapewne spowodowała że to tak mało popularny związek. Co do zjazdów to z mojego doświadczenia powiem że po jednorazowej dawce zjazdu jako takiego się nie uświadczy., wiadomo obniżenie nastroju, bardzo duża chęć na dorzutkę i tyle. Problem zaczyna się robić właśnie z dorzutkami. Nie działa to już tak jak za pierwszym razem, i ze względu na mocniejsze efekty uboczne po zakończeniu działania nie warto.
297 dni czystości (05.01)
  • 438 / 12 / 0
No ale brefedron jest przecież taki że rzucasz sytą bombkę po której jest Ci przyjemnie dłuższy czas i koniec. Nie uświadczasz jako takich zjazdów i nie dorzucasz więc jak nie raz już wiele osób spekulowało tak delikatne działanie z jednorazową dawką nie może być bardziej szkodliwe niż walenie pentedronu co godzinę.
  • 1472 / 26 / 0
Przy trójce tez nie robiłem dorzutek mimo to miałem bardzo obnizony nastrój i te realne sny które tak denerwowały

mimo ,ze raz w tygodniu jadłeś to i tak mi rozstrajało emocje wiadomo ,ze RC i nie przebadane ale zauważyliście różnice pomiędzy tym a trójka ze szkodliwości co wymieniłem wyżej
  • 906 / 36 / 0
Zależy też od stażu moim zdaniem, zauważyłem że pierwsze razy z serotoninergikami były wspaniałe, na zjeździe nie było nawet obniżonego nastroju. Jednak czym głębiej w las tym gorzej. No i każdy jest inny i inaczej reaguje a to są właśnie tylko rc-ki.
297 dni czystości (05.01)
  • 118 / 1 / 0
Po spożyciu 1g białych kryształków w ciągu 4h (takie małe,sypkie) zwała była dosyć znaczna (średnia sero zwała + chęć na dorzutkę) + wyglądało się jakby ktoś ci rodzine zarżnął na oczach %-D
  • 1472 / 26 / 0
Keton najlepszy obecnie na rynku aż dziwne ,że jest tego tak mała popularnośc i tak mało sklepów to ma

to takie 3mmc tylko bez skutków ubocznych

fakt po trójce euforia lepsza ,ale sztuczna ,tutaj tez jest na wielkim poziomie euforia ale naturalna

empatia na podobnym pożiomie przy brefię wieszka

po 3 czasami łapie leń i nie masz ochoty tańczyć itd przy bfrefie jest pobudzenie ale nie jak przy pencie itd

działa dłużej 4 godz jak trójka działa ok 2 h

nie ma tego nieogaru ,wszystko masz pod kontrola wszytko jest naturalne

zrenice w miarę normalne i twój styl zachowania też normalny i cięzko bedzie rozpoznać ,ze cpałeś

po 3 masz zjazd małe paranoje jesteś podenerwowany,tutaj zjazd jest znikomy

nie wypruwa tak serotoniny trójka

podsumowując taka zdrowsza wersja trójki :-)
  • 1342 / 48 / 0
Potwierdzam, najlepszy keton na rynku. Dobrze zmieszać go z 3-MMC, zajebisty miks.
SESH
  • 137 / 10 / 0
Ja się również podpisuję, trzeba tylko mieć dobry sort. To wszystko zmienia.
  • 329 / 5 / 0
Mała popularność moim zdaniem związana z kiepską aktywnością sniffem i słabymi dorzutami.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.