Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 136 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: mycha »
Clonazepamum-nie dziala na mnie w dawce 1,5 ,a dzis pierwszy raz zarzucilam plus przez 4h zomiren w dawce 3mg. Po nalewce mamusinej z dzialeczki mam wieksza faze. Jednak nie ma to jak stary dobry stilnox.

zarzucilam wlasnie jeszcze 3mg,poki co zamiast blogostanu wlacza mi sie agresor. Odczekam godzine i jak nie ide pobiegac zeby jakos sie wyladowac ;]
Uwaga! Użytkownik mycha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: mycha »
kolejny 1mg clona leeeeeeciuskie zmulenie (bardzizej kieliszeczkiem nalewki mamusi chyba). I pomyslec ,ze po 2stilach widze ląkę w swoim pokoju :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik mycha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 295 / 5 / 0
1)witam po jakim czasie dzialaja klony od momentu polkniecia????
2) i czy warto brac podjezykowo ,wali mocniej czy jak?

z gory dziekuje,w klonacj jestem nowy wlasnie testuje,jadlem juz prawie wszystkie benzodiazepiny a ostatnio skolowalem sobie klona na wyprobowanie dlatego pytam doswiadczonych zjadaczy klonow:)

pozdrawiam
Watykan jak mafia zbiera hajs od parafian!↵W tym kraju pierwszy Maybach należy do księdza↵Tam, gdzie naród jest ślepy rządzi umysłowa nędza↵Pedofil biskup całuje zloty krzyż↵Biały gołąb pikuje w dół zamiast lecieć wzwyż
  • 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
Mam fajny pomysł na dziś, ale nie wiem czy do końca bezpieczny i czy nie za bardzo hardcore'owy.
Mianowicie czy mogę sobie walnąć 300mg DXM i do tego 4mg klona a potem jeszcze na to pić alko? Znaczy wiem, że mogę i raczej tak zrobię :rolleyes: ale chodzi mi czy w połączeniu jeszcze dodatkowo z alkoholem nie będzie rozjebuny (za dużej).
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 27 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: balbinka »
[quote="dzika"]
Mam fajny pomysł na dziś, ale nie wiem czy do końca bezpieczny i czy nie za bardzo hardcore'owy.
Mianowicie czy mogę sobie walnąć 300mg DXM i do tego 4mg klona a potem jeszcze na to pić alko? Znaczy wiem, że mogę i raczej tak zrobię ]

Pewnie obudzisz się we Wiedniu na jakimś spedalonym dworcu, ale bierzesz klona to przynajmniej drgawek nie dostaniesz %-D
Uwaga! Użytkownik balbinka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 996 / 99 / 0
balbinka pisze:
dzika pisze:
Mianowicie czy mogę sobie walnąć 300mg DXM i do tego 4mg klona a potem jeszcze na to pić alko? Znaczy wiem, że mogę i raczej tak zrobię ]

Pewnie obudzisz się we Wiedniu na jakimś spedalonym dworcu, ale bierzesz klona to przynajmniej drgawek nie dostaniesz %-D
+ jakiś mały bełcik pewnie też sie wydostanie ;]
[H]R Crew
  • 1180 / 5 / 0
czy branie powiedzmy 1 lub 2 mg (w zależności od dnia i nastroju) klona przez 5-7 dni przed snem spowoduje jakiekolwiek nawet minimalne objawy uzależnienia fizycznego i ewentualną bezsenność z odbicia?
  • 983 / 16 / 0
Fizycznie nic.
Psychicznie będziesz pewnie wkurwiony i trochę będzie cisnęło na kolejnego krzyżyka (nie wiem po co bierzesz, tzn. jak bardzo potrzebujesz tych psychicznych efektów klona).
Bezsenność raczej wystąpi, może nie jakaśtam wielka ale skręciłbym jakiś Nasen (o ile nie masz tolerancji na benzo, bo wtedy chuja da)
  • 1180 / 5 / 0
Czy mogę liczyć na to , że alkohol w ilości powiedzmy 100ml wódki wypity do 2mg klona wzmocni efekt nasenny? (większa dawka klona jest nie do przyjęcia bo muszę być w pełni sprawny jutro..) Mam bezsenność pogieblową a sam klon nie jest jakiś super nasenny(na pewno bardziej nasenny w większych dawkach jest alprazolam). Zamiast alko mam trochę doxepinu i myśle zeby zastąpic alko z 5mg doxepinu bo w sumie nie za bardzo chce mi się pić wódę na zwale pogieblowej i zależy mi tylko na tym żeby się wyspać, oprócz tego na duży plus wychodzi doxepin ze wzgledu na długi okres półtrwania..
  • 1743 / 26 / 0
5mg doxepiny to malusieńka dawka... Jak klony nie działają zbyt sedująco i nasennie na ciebie to załatw sobie jakiś lek zawierający Zolpidem (Stilnox, Polsen etc. ) ;-)
P.S. Ja kiedyś po detoksie od alko brałem 60mg doksepiny dziennie i nic ta dawka nie działała :-p
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.