zarzucilam wlasnie jeszcze 3mg,poki co zamiast blogostanu wlacza mi sie agresor. Odczekam godzine i jak nie ide pobiegac zeby jakos sie wyladowac ;]
2) i czy warto brac podjezykowo ,wali mocniej czy jak?
z gory dziekuje,w klonacj jestem nowy wlasnie testuje,jadlem juz prawie wszystkie benzodiazepiny a ostatnio skolowalem sobie klona na wyprobowanie dlatego pytam doswiadczonych zjadaczy klonow:)
pozdrawiam
Mianowicie czy mogę sobie walnąć 300mg DXM i do tego 4mg klona a potem jeszcze na to pić alko? Znaczy wiem, że mogę i raczej tak zrobię :rolleyes: ale chodzi mi czy w połączeniu jeszcze dodatkowo z alkoholem nie będzie rozjebuny (za dużej).
Mam fajny pomysł na dziś, ale nie wiem czy do końca bezpieczny i czy nie za bardzo hardcore'owy.
Mianowicie czy mogę sobie walnąć 300mg DXM i do tego 4mg klona a potem jeszcze na to pić alko? Znaczy wiem, że mogę i raczej tak zrobię ]
Pewnie obudzisz się we Wiedniu na jakimś spedalonym dworcu, ale bierzesz klona to przynajmniej drgawek nie dostaniesz
balbinka pisze:dzika pisze: Mam fajny pomysł na dziś, ale nie wiem czy do końca bezpieczny i czy nie za bardzo hardcore'owy.
Mianowicie czy mogę sobie walnąć 300mg DXM i do tego 4mg klona a potem jeszcze na to pić alko? Znaczy wiem, że mogę i raczej tak zrobię ]
Pewnie obudzisz się we Wiedniu na jakimś spedalonym dworcu, ale bierzesz klona to przynajmniej drgawek nie dostaniesz![]()
Psychicznie będziesz pewnie wkurwiony i trochę będzie cisnęło na kolejnego krzyżyka (nie wiem po co bierzesz, tzn. jak bardzo potrzebujesz tych psychicznych efektów klona).
Bezsenność raczej wystąpi, może nie jakaśtam wielka ale skręciłbym jakiś Nasen (o ile nie masz tolerancji na benzo, bo wtedy chuja da)
P.S. Ja kiedyś po detoksie od alko brałem 60mg doksepiny dziennie i nic ta dawka nie działała :-p
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.