Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 3964 / 150 / 0
gdybym bral 1mg co drugi dzien czyli np. w poniedzialki, srody i piatki, to w ten sposob tez sie mozna wjebac czy nie?
  • 338 / 2 / 0
Trochę niejasno się wyraziłem i przepraszam za to. Chodziło mi oto, że takie dawki przez parę dni (4-5) nie prowadziły w moim przypadku do wjebania. Dłużej brać nie polecam.

Eso możesz tak zrobić ale napisz jak pierwszy raz się złamiesz i weźmiesz we wtorek, czwartek lub sobotę, niedzielę.
  • 3964 / 150 / 0
na razie nie zamierzam tak robic ale mam taki maly plan w ktorym wlasnie tak ze 2-3 razy w tygodniu potrzebowal bym zabic fobie spoleczna w celach zarobkowych. moze od sierpnia zaczne cos dzialac i jak wtedy bym polecial tym systemem to napisze tu co i jak.
  • 3309 / 22 / 0
Moje tradycyjne, nocne dzielenie się ciekawymi artykułami naukowymi! :cheesy:

Oficjalnie potwierdzone to, o czym się tu mówi od dawna. Alprazolam abuse during methadone maintenance therapy - "Reportedly, alprazolam is also being used and abused by nonopiate-drug abusers, much as diazepam was abused prior to increased physician awareness" - lekarze uważali z przepisywaniem diazepamu, bo wiedzą, że to ćpają, ale alprazolam dają z chęcią. Nie wiem czego ich uczą w tych szkołach - zarówno tu, jak i w USA.

Preliminary evidence for the utility of carbamazepine in alprazolam withdrawal - bardzo stare badanie, ale może coś w tym jest. Karbamazepina pomaga w rzuceniu alprazolamu przez minimalizację efektów odstawiennych.
sqrt(666)
  • 1027 / 5 / 0
eso pisze:
gdybym bral 1mg co drugi dzien czyli np. w poniedzialki, srody i piatki, to w ten sposob tez sie mozna wjebac czy nie?
Raczej Ci nikt jednoznacznie nie odpowie, bo każdy ma inny organizm, zależy też przez jaki czas masz zamiar takie coś ciągnąć.
  • 476 / 4 / 0
Hmm, chyba faktycznie nie ma sensu brać jedynki dla przykładu co drugi dzień. Od kiedy mam te zapasy to mnie strasznie kusi, do tego w ogóle moje pudełeczko z lekami ostatnio zostało mocno uzupełnione. Do tej pory brałem alprę 1mg raz w tygodniu żeby sobie spokojnie pospać albo w ogóle zaspać po niektórych lajtowych używkach. Wydaje mi się, że 1mg to dla mnie za dużo i warto walić połowę z tego w ciężkie dni. Problem z tym, że nie zawsze poczuję taką dawkę więc nie mam pewności, że zadziała.
  • 70 / / 0
kurwa, dzieci, alprazolamu się NIE DA kontrolować. W żaden sposób. EOT.
Uwaga! Użytkownik matthew90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 338 / 2 / 0
Da się. Mam zawsze zapasu z 50 mg plus z 15 mg na bieżące "wydatki" i tak rok już sobie żyje i wjebany nie jestem.
Oczywiście nie twierdzę, że za dwa tygodnie się wjebie ale rok dało radę.
  • 3964 / 150 / 0
ja bym chcial uzywac alpry 2 gora 3 razy w tygodniu w celach, powiedzmy zawodowych.

o to, ze alpra mnie poniesie to sie nie boje bo to dzialanie mnie zwyczjanie nie pociaga, nie uzywam alpry w celach rekreacyjnych , najwyzej raz na jakis czas sobie na sen wezme a mam pod reka 4 opakowania 1mg . jedynie co to nie chce zeby organizm sie przyzwyczail do alpry ladowanej co tydzien wiec chcialbym wiedziec jaka minimalna przerwe najlepiej zachowac miedzy jedna a druga tabletka zeby bylo ok. 48h nie wystarczy?
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2012 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 154 / 1 / 0
zjadlem 3,5mg alpry a po 40 minutach ta polowke pokruszylem i 1 raz wciagnalem nosem.
Kurwa ale przyjemnnie to w nos wchodzi (nic nie piecze, swedzi, mrozi siup, siup i po sprawie).
Pytanie tylko teraz czy alpra w ogole nadaje sie do walenia nosem (mam jeszcze klony, nigdy nie rpboowalem a ludzie roznie mowia - jedni ze wlasie alpra działa nosem, a inni ze tylko klony).
Jak to w koncu jest, bo walnalem ta alpre i po 5 min od wciagniecia poczulem dodatkowe "uzupełnienie do tych 3,5mg) :D
A no i jak splyw sie robi, to wpychac go na chama dalej w zatoki (tak jak sie to robi przy np. koksie (aby jak nawiecej tam sie wchlanialo), czy walic splyw do żołądka bo tam jeszcze bardziej się doinstaluje ?
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.