Ja bliżej weekendu coś planuje około 1 grama wziąć.
Btw po jakiś 3 latach brania pregi, głównie terapeutycznie 300-450mg dziennie działa cuda na moją dwubiegunówkę. Czasem zdarzało mi się leciec jakiś okres na większych dawkach typu 600-900 ale zazwyczaj jednorazowo , pot.nie.brslem.pare.tygodni wcale lub tylko 150 i tak w kółko. Po odstawieniu czułem delikatne objawy skręta, więc.pobrałem 75mg które mi zostały 1x dziennie przez ok. Tydzień. Odstawienie nie było dużo fajniejsze mimo to, taki turbo lekki skręt kodowy, jak po 40mg. Przeszedł po jakiś 2.tygodniach w zupełności, i jestem.pozytywnie zaskoczony po tym jak ludzie.opisywali skręt po 300-450mg.jak tortury, chyba po prostu jestem lucky że mnie nie bierze mocno, do czasu. Musiałem wrócić do brania pregi bo lęki, strach przez wyjściem z domu bez niej jest już borderline utrudniający życie. Mam zamiar brać dawki terapeutyczne, trzymajcie kciuki żeby pomogło mi na te lęki...
Bezpieczne to łączenie pregi z naproxenem?
Widze że grosze kosztuje ten naproxen, spróbuje z raz wziąc 500mg+600mg pregi się zobaczy jak będzie.
Ja planuje zamówić fenibutu do mixu znowu, bo już dawno mi się skończył, a z prega i kofeiną fajnie jest :)
Prega to delikatna substancja jak dla mnie, ale nie powiem fajnie daje motywacje do działania i kasuje bariery psychiczne, tylko te dziury w pamięci, no czasami słów brakuje mi XD
kofeina natomiast, przez zwiększoną diurezę przyspiesza wydalanie pregabaliny, która jest niemal w 100% wydalana z moczem w postaci niezmienionej ;)
@Mefistofeles1945
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.