ODPOWIEDZ
  • 925 / 166 / 0
6-8 h, ale zauważyłem że jak spię mało godzin tj. 6-7 to jestem lepiej wyspany niż jakbym spał powyżej 8.. I nie wiem czy dosypiać do tych minimum 8, czy spać po te 6 i korzystać z życia.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 287 / 140 / 0
około 8h
  • 0 / / 0
7-8 godzin, więcej czy mniej działa na mnie tragicznie.
  • 3245 / 617 / 0
Za dużo, jakby to zależało ode mnie to bym spał 2 godziny. Przypomina mi się cytat z polskiego hip hopu:
-Lubię spać, tak jak inni lubią pić i ćpać....
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 5 / 0
Od poniedziałku do Piątku ze względu na pracę i tryb dnia od 23 do 4:30. Denerwujące jest, że w niedzielę budzę się po 6 i muszę się dobrze najarac żeby jeszcze kimnac parę godzin heh
Bywało gorzej i chwalili ...
  • 3455 / 556 / 2
A śpię krótko i nieregularnie. Raz 8h razy a czasami 4. Wszystko zależy od tego jak intensywny miałem dzień, i jak późno się położyłem. A spać chciałbym tyle ile Verbalowi się marzy.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 925 / 166 / 0
15 czerwca 2023SZEZE pisze:
Od poniedziałku do Piątku ze względu na pracę i tryb dnia od 23 do 4:30. Denerwujące jest, że w niedzielę budzę się po 6 i muszę się dobrze najarac żeby jeszcze kimnac parę godzin heh
tylko po co? jak już się obudziłeś to znaczy że starczy tego snu :) ja śpię po 6 h i lepiej się czuję jak po 8 czy 10. Czasami mnie weźmie ze prześpię ciągiem 10 h, ale to sporadycznie i wiem że mój organizm tego potrzebował.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 1327 / 336 / 12
Z wiekiem zapotrzebowanie na sen maleje. Dla mnie 6-7 godzin to jest optimum do normalnego funkcjonowania. No chyba, ze zarwe nockę to musze odespać te kilka godzin bonusowe. Mam trochę rozjebany zegar biologiczny np budzę sie w nocy na szluge albo mnie ścina w pracy na mała drzemkę.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2809 / 364 / 0
U mnie ze snem ciężko przez chorobę i czasami potrafię zaliczyć 10 nocy nie przespanych .. jak się uda to 2-3godz max snu ..
  • 4338 / 701 / 2117
Zdecydowanie za mało śpisz. Poza tym, odpowiedni czas na regenerację przeciętnie u 90% osób, to będzie gdzieś około 6,5 do 7,5h.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.