Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Mam parcie na poszerzenie wiedzy stąd pytanie:
Jak wygląda sprawa kumulowania się histaminy podczas bycia w ciągu? Rozumiem sytuacje odstawiania, zbijanie nadmiaru histaminy jest zrozumiałe. A będąc w ciągu? 2 tyg temu miałem nieciekawy stan wywołany prawdopodobnie ogromnym skokiem jej poziomu. Objawy wiadomo typowe jak dla ostrej reakcji alergicznej ( powód jednak mi znany ale szczętnie ukrywany ;-) )
Zbijanie 2tabsami cetyryzyny pomagało tylko w malutkim stopniu. Objawy utrzymywały się kilka dni. Nasilały się szczególnie popołudniami. Przypominam, że ciąg trwał na całego. Polewanie nijak problemu nie rozwiązywało.
@ no limit,
Nie wiem jak przy krótkich ciągach, ale u mnie po mini-ciągu ośmiodniowym (ok. 20ml/dobę, 24/7 czasami przerwy 4-6h), przy czym dzień ostatni to około 12ml, po zapodaniu 600mg kody po ok. 4h od ost. dawki G wystąpił b. silny wyrzut histaminy(w najmocniejszym momencie): hipotensja ze 140/80 na 100/65, tachykardia z 75 na 170, hipotonia, obkurcz mięśni oskrzeli i krtani, napady lęku, opuchlizna, swędzenie, zaczerwienienie. Powrót do stanu normalnego w 36h, bez giebla, po podaniu w sumie 60mg (RS)-cetyryzyny, 300mg ranitydyny i 50ml nalewki miętowej. Szerzej opisane w dziale zdrowie, gdzie radą służył Tyler.
Nigdy po kodzie, PST czy Tramalu nie miałem nic poza lekkim swędzeniem i zaczerwienieniem - też lekkim - karku, uszu i ramion. Mogę więc śmiało napisać, że krótkie ciągi kumulują histaminę w organiźmie. Przy długich nie mam pojęcia.
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
- stały wrozst ilości histaminy,
- wzrost do pewnego stopnia, a potem stabilizacja,
- wzrost, stabilizacja, spadek ku normalności.
Obstawiałbym drugie lub trzecie. Nawet trzecie bardziej niż drugie, wszak ustrój dąży do homeostazy.
czy GBL jest mocno dopaminergiczny? Tj. czy podczas działania czuć to pobudzenie?
A może na zejściu zwiększa poziom dopaminy?
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
napisano dzięki: lakoniczne myśli Limitbreakera
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.