Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 190 / 1 / 0
Po ostatnim tripie na 1,2 mg z radością stwierdzam, że było porównywalnie do 2,4 mg. Wizualnie oczywiście słabiej, brak cevów chociażby, ale cała reszta na bardzo podobnym poziomie.
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 397 / / 0
Taka krotka pilka. Czy na antybiotyk (clacid) moge bez obaw wrzucic 2.1mg 25d? W czwartek mocnego przeziebienia sie nabawilem i lykam ibuprofen, alertec, witamine C, cholinex i teraz juz z desperacji antybiotyk. Nie wejdzie w interakcje z niczym? btw mam strasznie podraznione gardlo, ale chyba nic mi sie nie wkreci na tripie :p
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 182 / 4 / 0
Ja na twoim miejscu bym nie brał. Raz wziąłem gdy byłem lekko przeziębiony to okrutnie zimno mi było i wyssało ze mnie siły zyciowe
  • 397 / / 0
Chyba jednak byłem na tolerce... albo chujowy sort mam. 2.1mg ledwo poczułem. Przez chwile wyginaly sie przedmioty, i tylko lepszy nastrój. Kolejna strata materiału. Poczekam miesiąc i wrzuce 2.8mg :huh:
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 2878 / 21 / 0
A kiedy ostatni raz brałeś, że wspominasz o tolerce?
U mnie pierwsze 2.4mg, które było brane bez tolerki ujawniło się ciekawie - bez przesady, ale też nie za słabo. Spodobało mi się takie wyważenie w tym specyfiku, później miesiąca czekać mnie się nie chciało na kolejny trip i już po kilku dniach, w których po drodze zdarzyły się 4mg DOI przyswoiłem sobie 4.8mg 25d i powiem, że było znacznie wyraźniej i bardziej kolorowo, niż poprzednio. Jednocześnie większa empatia i jakiś-tam mindfuck, ale nieduży, raczej chwilowy nieogar wkraczał na scenę od czasu do czasu. Bardziej rozkmina i zagłębienie, co z zewnątrz wyglądało na zawiechę, niemniej nią nie było. I nie żałuję, że tak szybko się zdecydowałem na ponownego tripa, mimo tolerki. Nie polecam, jeśli chodzi o kwestię zdrowotną, chociaż bodyloadu nie było, ni żadnych innych przykrości, ale może to już być niebezpieczne w niektórych przypadkach. Know your body, etc...
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2012 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 397 / / 0
10 dni wcześnie, ale zaledwie 0.8mg
  • 481 / 15 / 0
ostatnio z kumplem sie zastanawialismy, a przeszukalem i przeczytalem caly wątek i nie znalazlem odpowiedzi: jak wyglada tolerancja krzyżowa 25D z LSD? czy test 25D automatycznie wyklucza dzialanie L-ki przez kolejne 2 tygodnie?
Król Jest Tylko Jeden
  • 415 / 3 / 0
Nie wykluczy, ale skutecznie osłabi działanie.
  • 3 / / 0
Wczoraj testowałem 25D i jestem szczerze zawiedziony , miałem do czynienia z 25C i 2-cp które zrobiły na mnie ogromne wrażenie . Czytając wcześniejsze posty spodziewałem się że kartonik 2,8mg wyniesie mnie w kosmos , natomiast podziałało zupełnie inaczej , lekkie Oev'y przez 40 min , gdzie przy poprzednich substancjach trzymały mnie co najmniej 5-6h , cev'y - bez rewelacji raczej mizerne , jedyne co odczułem to poprawiony nastrój i leciutko wyostrzone kolory przez około 5h , kartonik trzymałem pod dziąsłem około godziny , moja koleżanka to samo , u niej zero Oev'ów , tylko poprawiony nastrój a też miała do czynienia z 2-cc wcześniej i była bardzo zadowolona , czy możliwe że w RC shopie źle nakropili blotter ?
Uwaga! Użytkownik tidusbreaker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1456 / 19 / 0
Najwidoczniej dawka była dużo mniejsza niż deklarowana, albo blotter źle przechowywany (albo obmacany palcami, czy coś takiego).
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.