Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2879 / 100 / 0
Nie ma szans żebyś po dragonie udawał, że nie jesteś pod wpływem, w ogóle nie wyobrażam sobie dragona na jakiejś imprezie masowej, mindfuck bodyload i będziesz chciał uciekać od tak dużej ilości ludzi, porzuć ten pomysł, dobrze radzę ;)

EDIT : jak już chcesz coś kolorowego to polecam jakieś tryptaminy np 4-HO-MET w rozsądnej ilości.
  • 591 / 8 / 0
nawet przy ilości jednokartonowej?
Zastanawiałem się też nad mniejszymi dawkami 2C-C
  • 2879 / 100 / 0
Nawet, po prostu ten środek tak działa, że nie da się udawać, że jest ok.
2C-C się nie wypowiem bo nie jadłem, mogę jeszcze zarzucić radą ogólną - cokolwiek chcesz tam jeść na tej imprezie - ja bym spróbował tego wcześniej, a nie wpadał na hardkorze a potem płakał, że za ciężko i nie ogarniasz i chcesz do domu ;) powodzenia
  • 1558 / 18 / 0
pokolenie Ł.K. pisze:
Dla mnie to było zupełnie to samo co miał kiedyś inny S ;-) przedawca, a co wszyscy wtedy uważali za ważkę izomer nr 1. Wtedy, kiedy nie słyszało się jeszcze za bardzo o innych substancjach na kartonach.
Newbe jak przyniósł całą teczkę tych ognistych pań.. aż się łezka w oku kręci :) pokolenie mam pytanko mógłbyś mi napisać na pm jak teraz wygląda sytuacja z ważkami? byłbym wdzięczny ;)
  • 142 / / 0
Ale rozpierdol. Moar, moar, moar!

Jakieś dziesięć godzin temu zjadłem ten owad, chciałem ponarzekać, ale właśnie zaczyna być bardziej psychodeliczna niż amfetamina.
  • 142 / / 0
Ja zjadłem o 20, zaczęło działać o 22.20, wejście było troche psychodeliczne, ale do 7 rano raczej stymulacja (niemniej jednak podobało mi się bardzo, byłem zachwycony swoją inteligencją), potrzebowałem sporo wody, bardzo apetycznie wyglądały kałuże. Potem chyba ze zmęczenia zaczynało być coraz bardziej wizualnie, ale poszedłem spać.

Sen był dziwny, byłem w synagodze i czekałem aż rozpocznie się żydowski rytuał. Kiedy się zaczął obraziłem siedząc obok blond żydówkę, złośliwie odpowiadając po łacinie i niemiecku na jej hebrajskie wezwania. Spojrzała na mnie z nienawiścią i zostałem wyrzucony z bożnicy. Potem chodziłem po budowie i nikt nie chciał ze mną rozmawiać (z paroma wyjątkami), zostałem wykluczony ze społeczeństwa za antysemityzm, więc rozwalałem im głowy młotkiem (nie oddawali mi, a nawet jeśli by chcieli i tak miałem kask).

Obudziłem się koło 14 wciąż widząc jakieś efekty. Około 16 obniżyły się do tego stopnia, ze trudno je odróżnić od codziennych zaburzeń widzenia. Następnego dnia byłem zmęczony i spałem długo.

To był karton z Woodstocku, który ponoć miał 1 mg.
  • 39 / 1 / 0
Cały papierek BDF (żółty słonecznik) zjedzony o 13:00, poczatek dzialania 14:30, peak 16:30 utrzymywal sie do okolo 9 rano dnia nastepnego, zejscie trwalo do okolo 18, pozniej zostalo samo zmeczenie, a o 22 poszedlem spac.
Wizualnie raczej bez rewelacji, raczej delikatne plywanie scian, drogi itd. delikatna stymulacja i pobudzenie. Wysoka aktywnosc mozgu.
Drag ciekawy i warty polecenia, ale nie kazdemu bedzie odpowiadac czas dzialania. Zdarzyly mi sie telefony "staryyyyyyyyy, jak to mozna zbic, ja juz nie moge".
  • 2783 / 48 / 0
Wizualnie raczej bez rewelacji, raczej delikatne plywanie scian, drogi itd. delikatna stymulacja i pobudzenie
Eee... Jakiś słaby ten papier, albo to nie był dragonfly. Opis bardziej pasuje do DOI, do tego jestem w posiadaniu jeszcze kilku kartonów tej substancji na takim samym blotterze.
  • 1876 / 23 / 0
A nie pomyślałes ze tak na niego może działać i nie koniecznie to kwestia dawki , proponuje o zwiększenie dawki o 1 mg powinno załatwić sprawe , miałem ten problem gdy jadłem ten mniej aktywny izomer gdzie 1 mg powodował takie efekty a 2 mg całkowicie załatwiało sprawe
  • 4024 / 375 / 951
W rzeczy samej, na mnie też BDF działa mnw. właśnie tak.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.