Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Ze znajomymi, rodziną itd... normalnie mogę rozmawiać ale gdy znajdę się w miejscu gdzie jest więcej osób, jest duży problem, dodatkowo gdy ich nie znam, ogarnia mnie strach, emocje, spina mi się twarz i ciężko się wysłowić.

Co polecicie?
  • 2278 / 277 / 3
Udanie się do psychiatry w celu leczenia agorafobii. ;)
18 marca 2017Hash_Oil pisze:
18 marca 2017Brainnn pisze:

fenibut - gaba. W Twoim stanie lipa. Od razu wyjasniam - gaba hamuje reszte. Rozpalaj ognisko i gas... (ho zapewne fene bedzie innego zdania :p)
Hamuje dope tylko w ośrodkach strachu. Agoniści GABAb dobrze miksują się ze stymulantami, nawet muscymol %-D .
Oj, zdecydowanie dobrze! :)
Jeden nawet zmniejsza dawkowanie stimów.

EDIT: Swoją drogą, nie ma mnie raptem parę dni, a już niektórzy wydają aksjomatycznie brzmiące dźwięki spod ich własnych klawiatur. Panowie, było kilka przykładów wyżej, że nic nie powinno być traktowane jako pewnik; szczególnie nie polecamy ludziom niczego, nie pytając nawet, czy na coś choruje albo czy przyjmuje leki, tak? Zluzujcie trochę, bo widzę, że w tym temacie poleci sporo ostrzeżeń. ;-)
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 0 / / 0
Nie mam agorafobii :) Często podrożuje sam, powiedział bym nawet że lubie sam jeździć w różne miejsca, nie mam problemu też z nawiązaniem kontaktu z nowymi osobami, dopiero gdy to zrobie, np. podejde do kogoś, pojawiają się lęki, co mówić itd... czuje wtedy swoje zrycie po mefie, alko i ganji :) W większych grupach jest to samo. Myślę że chodzi tutaj o receptory GABA, na teście braverana wynik mówi sam za siebie. Sporo też paliłem mj, przez co mam codziennie brainfoga i mam też znaczną nadpobudliwość, robie kilka rzeczy na raz, na niczym nie mogę się skupić... Fenetylamina, jakiś pomysł ? :/
  • 2278 / 277 / 3
Jak robiłem ten test, to system powinien był paść na amen, zrestartować się i ponownie paść na amen z przegrzania, a tymczasem też mi coś pokazał, nie pamiętam nawet co. Z prostej przyczyny - test na kilka pytań jest zbyt prosty, gdy przyrównamy go do co najmniej setek różnych receptorów, neuroprzekaźników, transporterów, nie mówiąc już o klasach receptorów, ich domen i tak dalej.
Na początek:
palenie-marihuany-i-pozniejsze-skutki-u ... 52976.html - poszukaj wspólnych mianowników.
GABA i lęki to bardzo skomplikowana sprawa i od tego bym raczej nie zaczynał, bo można wpaść w niezłe bagno, z którego ciężko wyjść.
Ja bym się skupił na wydobyciu z Ciebie większej ilości informacji, bo na razie de facto nic nie wiemy, na to wychodzi, a sprawę uprościłeś do prostego orzeczenia o agorafobii.
  • 0 / / 0
Jakich konkretnie informacji potrzebujesz?
  • 848 / 286 / 0
Agoniści GABAb przyśpieszają przewodnictwo nerwowe w korze przedczołowej. Nie koniecznie poprawiają logiczne rozumienie rzeczy, ale poprawiają emocjonalne rozumienie rzeczywistości. To dlatego fenibut jest sprzedawany jako nootrop. Bardzo podnosi inteligencję emocjonalną.

@alfamale11
Podaj, w jakich dawkach zażywałeś jaki dragi, i w jakich odstępach czasowych (przybliżone).
Rozpisz dietę. Plan dnia. Ile śpisz?
Masz może śnieg optyczny i powidoki nie powiązane z HPPD?
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 0 / / 0
Generalnie od około 4 lat, w różnych odstępach czasowych, głównie 3mmc leciało i jego różne zamienniki, przeważnie co tydzień, czasem były miesięczne przerwy, większość zjazdów zapijałem alko lub mj. Częściej alko. Generalnie zawsze do 3mmc było alko. mj zdarzały się 2 miesięczne ciągi, ale zazwyczaj było to 1-3 razy w tygodniu, czasem więcej... Po alko teraz nawet czasem nie czuje się dobrze, nie potrafie się szczerze uśmiechnąć, spina mi twarz i robi ciśnienie ( tak przypuszczam ). Gdy zapale mj, czuje praktycznie zawsze taką wielką pustkę, emocjonalny dołek, źle mi się też oddycha. Po alko zamiast robić się prospołeczny, jest na odwrót, choć czasem też świetnie potrafię się bawić, to jest kur** tak dziwne... Nigdy nie brałem magnezu ani żadnych witamin, nie trzymałem żadnej diety... Przez ostatni rok brałem może 3-4 razy, ostatnio jakieś 3 miesiące temu,z czego zamiast mieć dobrą faze po 3mmc, dopadały mnie negatywne emocje, mj paliłem częściej, ostatnio jakieś 3 tyg temu. Generalnie ćwiczę na siłowni od ponad miesiąca, 3x w tygodniu i codziennie jeżdżę na basen, polubiłem na maxa aktywność. Diety nie mam jakiej takiej, jem posiłki typowo na siłownie, 5 posiłków dziennie, dużo ryżu, kurczaka, makaronu, brokuła, pomidorów, ogólnie warzyw, jajka itd... Z rana zawsze na czczo porcja owoców. Śpię 6-8h zazwyczaj. Mam każdy dzień wolny, więc mam czas na wszystko i mogę się wysypiać. Powidoków raczej nie mam.

Obecnie od 2 dni biorę Noopept, pramiracetam, ashwagandhe i CDB Choline
15mg x 3x dziennie / 300mg 3x dziennie ( to nie za mało? ) / 1 tabletka 250mg dziennie i Choline 2-3x dziennie po 1tab 250mg,

Do tego Aspargin 2tab 3x dziennie i Omega 3 - 3 kapsułki po 1000mg dziennie
  • 3454 / 1116 / 0
Właśnie zauważyłam po fenylopiracetamie i to ewidentnie - znaczne zwiększenie śniegu optycznego, powidoków + bardzo wyraziste, detaliczne CEV-y, sny. I coś co nazwałabym mniejszą pobudliwością, ale nie ustabilizowaniem nastroju czy podobnymi, mianowicie, gdy bodziec działa z określoną siłą, zdaję sobie sprawę co do jego realnej siły, potencjału, jednakże, nawet mimo, że odczuwam coś jako bardzo przyjemne to jest to bardziej spłaszczone.

2-3 tygodnie testów za mną, w tym parę dni na oporowych dawkach gdzie snu było tyle co nic, sprawdza się jako stymulant jak najbardziej, z wkrętem w nudne czynności już gorzej.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2278 / 277 / 3
MissPill, wybacz ad personam, ale Ty bierzesz tyle rzeczy, że u Ciebie może wystąpić wszystko. Poza tym czemu bierzez fenylopiracetam, skoro wywołał u Ciebie psychozę?
  • 3454 / 1116 / 0
To była psychoza wywołana podwyższeniem moklobemidu, musiałam sprawdzić czy fenylopiracetam miał jakiś wpływ na ów mini-epizod, trudno orzec, ale teraz tak kurzym okiem patrzę, że f-p nie wydaje się schizofrenogenny.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.