4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1680 / 266 / 0
Z drugiej strony w Tresorze też mogą im wciskać 4-CMC zamiast mefa ;)
Największy przegryw na forum
  • 1342 / 48 / 0
Nie mogą, 4-CMC bardzo słabo stymuluje, a do takiego klubu jest to raczej wskazane.
SESH
  • 1676 / 106 / 0
noithai pisze:
Chyba nie wzieliscie pod uwage tego, ze kumaci z .pl przeniesli sie na rynek europejski, juz jakis czas temu i radza sobie tam zajebiscie dobrze. U nas jedynke kupuja narkusy i kjeszcze czesto sie zrzucaja i marudza, ze drogo, tam w klubie pakiety sa min. 3g i schodzi tego w pip. W takim Tresorze w ciagu weekendu maja taki utarg, ze w ogole nie mysla o .pl ;-) No i darkmarkety. Zdziwilibyscie sie tym jak tam polska mocno stoi...
Nie tyle na rynek Europejski co na rynek "wewnetrzny".

Nie, nie będzie o chlorach (no dobra będzie). Pisałem już kilka stron wstecz.
Sprzedaż mefa, amph czy kilku innych poszukiwanych rzeczy przeniosła sie do grona ludzi gdzie giet kosztuje xxx-zl.
To już nie czasy w których zenek w dresie miał wszystko.
Dziś DOBRY mef, amph, koka sa na rynku, ale kupisz w mocno zamknietym gronie.
Ceny nie wywindowal brak towaru, cene wywindowali odbiorcy którzy to biora bez wzgledu na cene.

Jakis czas temu bylismy w pare osob na jakiejs impezie.
Któryś e znajomych zadzwonił po białe. Pojawił sie chłop zostawił co ,miał zostawić (nie wiem co to nieistotne),.
Okazalo się, że mmy wspolnych znajoimych.
Poszło info od niego w strone 2 osob :
- legit mef 100zl gram.(oczywiscie mef na dowoz, oni pewqnie mieli jakies f-amph albo mieszanke kettonow)
Ja odpuscilem - i tak mam tolerke wybita. A moj kolezka "chlopie legit mef to kosztuje 60-70zl.
Gosc sie zawinał.
Za chłopa reczylem, bo jakby sprzedal mi czy komus ze wspolnych znajomych fake to mialby problemy.
mowie o samej sytuacji
Dzis nikt nie bedzie negocjowac jego cena - Twoja cena.
Własnie takimi klientami się zajęto - wbija na impreze, pada cena.
i w moja opowiastk emożna werzyc lub nie.

Dalej.
Produkcja cmc/mec itd.
Panowie jak oni wrzuca w test kasetowy to wszystko im wyjdzie jako mef/amph
http://wm.pl/358650,Laboratorium-w-gara ... z4UcDYPsxX
Link losowy. skąd policja po zatrzymaniu wie, że to mef ?
Do identyfikacji srodka potrzebnych jest milion badan.
Oczywiscie potem ma to znaczenie, bo jak w sądzie wyjdzie cmc czy inny legal to paragraf jest troche inny.
Poem wielu sie dziwi, ze 3cmc wychodzi jako metamfetamina.

Miałem już wczoraj pisać, ale mefowi daje jeszcze 2-3 pokolenia cpakow.
cmc i inne b-k wybijaja tolerke. Od innej osoby wiem, ze mieli legt 3mmc (to akurat zadna sztuka legit 3mmc).
Na 10 klientow 8 powiedzialo, ze to wyjeba.
Temat odpuscili.
Za 5-7 lat z tych 10 to 10 powie,ze to wyjeba.

Prawda jest taka, ze rynek idzie naprzód.
Mało kto patrzy już w tył. Wrezcie ktoś popatrzył na zachód i sciagnal HDEP/HDMP. przed nami jesazcze bardzo wiele substncji o naprawde kozackim działaniu.
Jesli juz serio chcecie bawic sie w mef - odpusccie reszte.
Szkoda tolerki i szkoda szukania czegos co potem skomentujecie fake.

Od siebie tylko dodam.
mozecie mnie cisnac od zrytych łbow itd. ja jednak staram sie3 spojrzec na ten aly rynek nieco z boku.
Raz na jakis czas siegsam po 4fma czy kilka innych substancji przy którcych mef to zabawka.

Szkoda,że u nas klimat jest taki, ze liczy sie w 90 poc cena a to 10 proc to bufor "wciagne czy sie zżygam".
To odrzuca sklepy od sciagania nowosci.
Klientom wystarczy żółte, zielone czy rózowe cmc.
Tych bardziej wymagajacych klientów nie widac.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 54 / 0
Dlaczego ludzie wpadają?
1. Produkcja RC w takich ilościach idzie w parze z ogromnym smrodem. Nie jest wtedy trudno o przypał jak ktoś robi to w garażu blisko bloków mieszkalnych.
2. Firmy zajmujące się sprzedażą prekursorów można policzyć na palcach jednej ręki. Przy zakupie dużej ilości od razu idzie cyna do służb i zaczynają dochodzenie które może trwać kilka miechów i nawet gdy mają "chemika" na widelcu to lubią poczekać żeby przyjebać więcej.
Dlatego CBŚ wie z góry przed wjazdem co może być produkowane.

Co do dostępności - jest tak jak mówisz, przynajmniej w Polsce.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
Wszystko co piszesz jest do ominiecia.
Wpada sie głownie przez klientele.
Do dzis wielu mysli, ze handluje dopami. troche bardziej dziwia sie jak im przybija sie handel na rowni z amph.
inna kwestia, ze wielu malolatow chce sprobowac i mysla, ze sa cwani.

Tak naprawde najpowazniejsza w tym wszystkim jest kwestia legalu.

Ps mamy kilka miast które są licznie odwiedzane przez turystów.
Myslicie, że tam nie ma dobrych dragów.Kiedys napisalem znajomemu z Gdanska, ze slyszalem, ze u nich posucha.
Jasno mi napisal, ze miasta jak Gdansk, Woclaw czy Krakow, Lodz, badz kilka Slaskich to jest wszystko. A jak ktos pisze, ze nie ma. To nie ma i niech tak do jego wiedzy zostanie.
A po forach gdzie psy zaglaja ludzie sami pisza, ze nie ma.

tylko czemu sie tak zanosil smiechrem ?
*chlop nie ma konta, na zadnym ogolnodostepnym forum.
Czy to o dragach, kibicach, zamieszkach czy innym gdzie dostep ma kazdy.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 54 / 0
Nie jest do ominięcia. Jak samemu się nie zrobi bromopochodnej albo nie zamówi do Polski przez jakiś kraj do którego wszystko przechodzi (np. Anglia) to przypał jest kwestią czasu. Analizowałem sytuacje jednego znajomego który robił duże ilości i wpadł właśnie przez firmę. Paczki brał na słupy i nikt kto je odbierał nie miał nawet wizyty tylko byli pod stałą obserwacją która trwała grube kilka tygodnii :)
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
Tzn ja już w tym temacie sie nie wypowiadam.
Poprostu jak widzicie rzadko pisze o nielegalach.
pozdrawiam.
  • 1 / / 0
A na śląsku czy w okolicy moze jest to cudo?? ilez mozna smakowac cmc;/ raz w zyciu mialem okazje smernąc i do tej pory pieknie to wspominam tyle ze to bylo dwa lata temu
  • 477 / 54 / 0
Na pewno jest tak jak napisał randomuser, ale jak masz problemy z ogarnięciem to niestety zostaje darknet, bo od byle chuja nie kupisz prawilnego 4mmc.
  • 1141 / 116 / 0
Ja niestety darknetów nie ogarniam, odkąd znajomy przestał się tym zajmować zacząłem żreć CMC.

Raz w ŁDZ spróbowałem kilka miesięcy temu "mefedronu" ale czegoś mi w nim brakowało - obstawiałem że to 4mec, ale po co go produkować? Nie lepiej już mefkę?
Idąc rozgar Twoim tokiem rozumowania - "jeśli nie masz pewności czy to był mefedron, to nie był mefedron", pozostaje mi się zastanowić co to takiego? Na bank nic z chlorowych gówien, bo substancja przyjęta per sniff, zatem poczułbym :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.