Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
16 września 2016ledzeppelin2 pisze: ale libido to to podnosi??
Podnosi, choć nieco mniej niż GBL. Jest również mniej euforyczny. Czas wejscia jest dłuższy niż giebla bo około 15-20 minut. I przede wszystkim inaczej jest metabolizowany, podobnie jak alkohol, przez wątrobę.
O giblu ciągle piszą ten taki ten sraki ale piszą o jakości. Dlaczego nikt się kurwa nie zastanawia nad jakościa BDO który dostajecie w paczce. Ślepo wierzycie że to legal więc napewno jest 99.99999 %. Tym czasem większa część sprzedawców albo często jeden dwuch od których bierze cała reszta tak się wycwanili że kupują jakość techniczna za pół ceny (zawartość BDO może z 85-90% reszta to syf) i opyla ja jako 99.9 bo narkusy i tak wychleją to po co przepłacać. Nikt do zastosowań przemysłowych nie kupuje tego na setki. Ponad 3/4 zrodeł to ścieki.
'Bo to takie tanie to po co jeszcze walki robic?' ano jest różnica jak za beczkę 200l trzeba dać np 20tysi a za technixa 14 albo jeszcze mniej.
Może się i trafić całkiem czysty od co bardziej solidnego vendora wtedy mało kto będzie tak narzekać bo gebels to to nie jest ale często robotę zrobi. Nie konsumuje tego od jakiś 2 lat ale wiem co sprzedawcy wtedy odpierdalali i z ciekawości zamówiłem teraz jak była mała posucha z gieblem małe ilości z 4 źródeł. Tylko z jednego przyszedł czysty.
I nie są to moje wypociny bo tematu przerobiłem kiedyś sporo, nawet kiedyś pisałem jak to oczyszczać ale nie chce mi się linka szukać.
A co dostajecie wie tylko sprzedawca albo ten nad nim bo ostateczny też może być przekonany że spuszcza czyściutki.
@kec11111 sprawdzę u ciebie w postach co tam pisałeś o BDO bo to jest ciekawe.
kolejny nic nie wnoszący post. Warn - ss
Po prostu tak to dziala i tyle .
Napisze priv i sprawdze z twego zrodla plyn jak odpiszesz .
No nie dziala jakos super skoro nawet nie cisgnie by zamowic . Nie bede zwodzil .
Coekawe jak obecny giebel
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Z G analogicznie, to zanieczyszczenia powodują że praktycznie każdy sort jest inny. Czasy jednolitego basf się skończyły.
Nie wspominam o tym że większość sprzedawców nie miesza czy wstrząsa pojemników z ktorych nalewa userom (w stojących pojemnikach właściwy plyn się oddziela od reszty bo ma inną gęstość) i wtedy jedni dostają czyściutki, większość mieszany a wybrani sam syf. Jaki im się trafi często na pierwszy raz, taką se wyrabia opinie.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.