Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
16 września 2016ledzeppelin2 pisze: ale libido to to podnosi??
Podnosi, choć nieco mniej niż GBL. Jest również mniej euforyczny. Czas wejscia jest dłuższy niż giebla bo około 15-20 minut. I przede wszystkim inaczej jest metabolizowany, podobnie jak alkohol, przez wątrobę.
O giblu ciągle piszą ten taki ten sraki ale piszą o jakości. Dlaczego nikt się kurwa nie zastanawia nad jakościa BDO który dostajecie w paczce. Ślepo wierzycie że to legal więc napewno jest 99.99999 %. Tym czasem większa część sprzedawców albo często jeden dwuch od których bierze cała reszta tak się wycwanili że kupują jakość techniczna za pół ceny (zawartość BDO może z 85-90% reszta to syf) i opyla ja jako 99.9 bo narkusy i tak wychleją to po co przepłacać. Nikt do zastosowań przemysłowych nie kupuje tego na setki. Ponad 3/4 zrodeł to ścieki.
'Bo to takie tanie to po co jeszcze walki robic?' ano jest różnica jak za beczkę 200l trzeba dać np 20tysi a za technixa 14 albo jeszcze mniej.
Może się i trafić całkiem czysty od co bardziej solidnego vendora wtedy mało kto będzie tak narzekać bo gebels to to nie jest ale często robotę zrobi. Nie konsumuje tego od jakiś 2 lat ale wiem co sprzedawcy wtedy odpierdalali i z ciekawości zamówiłem teraz jak była mała posucha z gieblem małe ilości z 4 źródeł. Tylko z jednego przyszedł czysty.
I nie są to moje wypociny bo tematu przerobiłem kiedyś sporo, nawet kiedyś pisałem jak to oczyszczać ale nie chce mi się linka szukać.
A co dostajecie wie tylko sprzedawca albo ten nad nim bo ostateczny też może być przekonany że spuszcza czyściutki.
@kec11111 sprawdzę u ciebie w postach co tam pisałeś o BDO bo to jest ciekawe.
kolejny nic nie wnoszący post. Warn - ss
Po prostu tak to dziala i tyle .
Napisze priv i sprawdze z twego zrodla plyn jak odpiszesz .
No nie dziala jakos super skoro nawet nie cisgnie by zamowic . Nie bede zwodzil .
Coekawe jak obecny giebel
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Z G analogicznie, to zanieczyszczenia powodują że praktycznie każdy sort jest inny. Czasy jednolitego basf się skończyły.
Nie wspominam o tym że większość sprzedawców nie miesza czy wstrząsa pojemników z ktorych nalewa userom (w stojących pojemnikach właściwy plyn się oddziela od reszty bo ma inną gęstość) i wtedy jedni dostają czyściutki, większość mieszany a wybrani sam syf. Jaki im się trafi często na pierwszy raz, taką se wyrabia opinie.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.