Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 433 / 5 / 0
Jasne że tak jest, szczególnie jak brałem po 10-16 mg na raz, chociaż dzisiaj wziąłem 16 i jestem rześki jak szczypiorek:).
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Wybuchowosc po klonach dała sobie znać. Coś mi odebalo i łaziłem po calym mieście czając się żeby kogos okraść z komy albo portfela xD Coś mi odjebalo ale miałem taka chetke zajebac se koko że niedługo dałbym sie wjebać do kicia za ten jeden lunt koko ....

Zauwazyłem także że klonozepam to środek o bardzo silnej mocy który potrafi działać cuda. Jestem człowiekiem który bez klonow siedzi przed kompem i gra w glupie gry,oglada filmy, czyta bzdety, boi sie wszystkiego.
Po przyjeciu klona szukam dziewczyny na fotka zagaduje bez wiekszych problemów,spotykam się z nimi bez strachu.
Innymi słowy mówiąc lek ten przywraca mi moce do normalnego życia takie jakie ma każdy człowiek. Bez niego zamieniam się w dziecko neo grajace w gry i bojace sie wyjsc na dwór. Jest to środek o wielkiej mocy .....
Ostatnio zmieniony 17 maja 2010 przez cpunex, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3854 / 316 / 0
Nie chce mi się przeczesywać wszystkich stron wątku, a mam pytanko. Na jakie objawy najłatwiej wycyganić kloniki ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 390 / 10 / 0
na narkomanię.
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
  • 146 / / 0
Mam clonazepam, nie mam alpra.
Bede mial jutro baaaardzo stresujacy dzien, dawka rzedu 0,5 mg - 1 mg klona da rade choc troche wyluzowac? (nie mowie tu o dzialaniu przeciwlekowym, a o odrobine dodajacym pewnosci siebie)
  • 3523 / 55 / 0
przestrzegam przed braniem klonów. Odpierdala się po nim takie numery, że później nie wiadomo czy płakać czy się śmiać, efekty uboczne ?? Rozpierdolona rodzina, wstyd przed znajomymi, puste konto i nadzwonione w chuj wie gdzie i z kim, dziwne znajomości :o)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3854 / 316 / 0
na narkomanię.
Fajna jesteś.

Degeneruchy, pomożecie ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Witam, rzadko ostatnio udzielam sie na forum ale od pewnego czasu biore codziennie klona, mało bo 0,5 mg ale zawsze i to od grudnia 2009 roku :-/
Nie czuje wo ogóle jakiegoś działania odurzającego czy też narkotyczego ale tak fajnie się wyluzowuje wieczorem przed snem, zasypiam i śpie twardym snem, jestem wyluzowany i spokojny.
Czasem raz w tygodniu walne 2 mg i wtedy upierdalam się totalnie i niemal natychmiast zasypiam i cały nastepny dzień też przeważnie przesypiam -taką małą mam tolerke na to benzo. Przydałoby się z tym skończyć ale moja psychika podpowiada: "weź sobie przecież to tylko 1/4 tabletki i nic nie grozi".
Jak tutaj redukowac taką dawke, dzielić ćwiartke na części czy od razu zrezygnować z "kuracji"??
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 213 / 3 / 0
Procentee pisze:
na narkomanię.
Fajna jesteś.

Degeneruchy, pomożecie ?
Dobrze prawi =d Klony w polsce wypisują tylko na]Edit:[/color] Przy połowce przez rok raczej nie powino być jakoś strasznie. No i jeszcze link do artykułu:

http://www.viamedica.pl/gazety/gazetaG/ ... deks_art=4
Ostatnio zmieniony 20 maja 2010 przez housemeister, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 4 / 0
subtelnydotykpiekna pisze:
na narkomanię.
oooo :yay: subtelnyotykśćierwa buzi. :kotz:
Siste, viator!
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.