Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
hej, od 6 dni biorę wellbutrin 150 rano, odstawić przed wzięciem MDMA? jeśli tak to ile dni przed, naczytałem się na temat powikłań i nie wiem czy zarzucać?
  • 38 / 1 / 0
Witam
Cierpie na powazna depresje z zanikiem motywacji
Od paru dni biore asentre i miansoryne. I wpadlem na pomysl aby dodac sobie jeszcze welbutrin. Czy taka mieszanka jest groźna ? Co o tym sądzicie ?
  • 34 / / 0
Czy komuś ten lek pomógł na natręctwa ?
  • 277 / 41 / 0
[mention]TheMan13[/mention] wydaje mi się, że nie ale zapytaj lekarza on wie lepiej.
[mention]Spielzeugmann[/mention] hmm... raczej wątpię by ten stymulant mógł tutaj pomóc ale jeśli np. po kawie ci się nie pogarsza to możesz próbować... ale poradzę ci tak samo jak wyżej - najpierw zapytaj lekarza co o tym sądzi. EDIT: jestem jednak przekonany, że bupropion nasila natręctwa (ja mam myślowe).

Wracając do tematu: dzisiaj spałem 3 godziny i wspomogłem się jednym tabsem w/w specyfiku w dawce 150 mg. Odmuliło nieźle, gdzieś tam z tyłu czuję lekką senność ale jak na 3h snu to jest zajebista jasność umysłu i można ogarniać ;-) do tego poszło jeszcze 2 tabsy różeńca górskiego - myślę, że ten lek jeszcze fajniej działa w mixie z tym ziołem.
Ogólnie rzecz biorąc - bupropion stawia do pionu %-D
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 20 / / 0
Mam depresję/ obniżone samopoczucie po przebytej nerwicy z lękiem ogólnym, której dostałem po natloku stresów w 2014. Już mnie to tak dręczyło, że poszedłem w styczniu do psychiatry. Dostałem Esci 10mg. Brałem 1,5 msca. Była poprawa, ale z taką kastracją emocjonalną i zamuleniem. Teraz mam brać 20mg. Czy bupropion byłby dobry na siłę napędową i motywację? ewentualnie co oprócz tego byście polecali?
  • 124 / 16 / 0
Nie przerywaj leczenia escitalopramem! Potrzebuje on minimum 6 miesięcy by zostawić trwałe efekty w postaci antydepresyjnego działania. Pogadaj z psychiatrą o lorazepamie. On działa bardzo dobre na lęki, a także (w moim odczuciu i moich znajomych) daje powera do roboty!

bupropion weźmiesz po ecsitalopramie - o ile będzie Ci potrzeba.
Uwaga! Użytkownik elonmusk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 1 / 0
Siema, pisałem tutaj wczoraj, od 5 lat zmagam się z uczuciem odrealnienia po odstawieniu THC i fety. Diagnozy kilku lekarzy to zaburzenia lękowe. Niestety ssri nie pomagają, zniosly lęk ale odrealnienie zostało dzisiaj psych zaproponował mi werbutrin xr. Ma znieść uczucie anhedoni poprawić motywację i tym samym znieść odrealnienie. Co o tym myślicie? Do tego zostaje cały czas escitalopram 10mg
  • 1 / / 0
Czy grozi jakaś intereakcja między syntetycznym testosteronem przyjmowanym z zewnątrz a Wellbutrinem?
  • 29 / 2 / 0
Witam, jaka jest tego cena. Czy dalej jest to ok. 150zł za 150mg/30szt.?
  • 2897 / 613 / 10
Tak, nadal kosztuje ok. 150zł.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.