Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 328 / 24 / 0
na podstawie tak krótkiej relacji z tą substancją uważam że to jest straszne gó..w..nnooo.
Po zapodaniu tak 1/3 ilości pojawiały się jedynie krótkotrwałe chwile niepokoju i i jedyne co ze stima w tym było to reza po glowie i ciele ale nie w taki sposob jak większość amfetamin tylko w taki drażniący spósób. Coś nie podszedł mi ten rc-ek.
HAHAHAhahaHahahahAHha, zawsze mnie to bawi, że taki nie przeczyta jak dawkować, i zarzuca od razu 16 razy większe dawki niż zalecane. Nie dość, że te RC'ki nie są do końca znane i przebadane, to akurat 4-F-MPH jest bardzo aktywne. Wszyscy piszą, że przy dawkach 5mg max. 10mg substancja działa perfekcyjnie, to przyjdzie jeden, zarzuci 80mg i narzeka że hujowy stim i że gówno :-D

PS: Proponuje identycznie zrobić przy Desoksypipradrolu :-D
  • 372 / 9 / 0
Jaką to ma rozpuszczalność w wodzie. myślę jak to zaplikować do tabletek żelatynowych , po prostu wysypać czegoś do niej i wlać 4f żeby wsiąkło. Jak myślicie, bo nie mam wagi tak dokładniej, a tak chyba będzie najdokładniej.

Np 1g w 200 ml to wyjdzie 5 mg na 1 ml .
  • 147 / 6 / 0
Jak to w końcu jest z tą czerwoną mikrołyżeczką (10-12mg) do dawkowania noopeptu ?
Podobno płaska nie ubita to mniej niż 5mg, czy ktoś mógłby potwierdzić.
Jutro będę testował i nie chcę przesadzić, już przejechałem się na zbyt dużych dawkach 3,4-ctmp. :kotz:
  • 328 / 24 / 0
Ja biorę sniffem ok. 1/3 tej łyżeczki i działa bardzo dobrze. Jak wezmę coś koło połowy to już czuje, że jest trochę za mocno do nauki/pracy.
Na takiej ilości się nie przejedziesz, a zobaczysz jak działa.
  • 210 / 17 / 0
@Kapiszonn
Opisałem to dokładnie wcześniej. Tak jak mówi Marek1234, zgodzę się że 1/3 czerwonej miarki to ilość w sam raz (ok 1,5-2mg), to dobra ilość do brania 3 razy dziennie. ;)
  • 219 / 18 / 0
n23 pisze:
Jaką to ma rozpuszczalność w wodzie. myślę jak to zaplikować do tabletek żelatynowych , po prostu wysypać czegoś do niej i wlać 4f żeby wsiąkło.
Niezależnie czy rozpuszcza czy nie, to pomysł jest średni, kapsułki się rozpuszczą/ porozmiękają. Jak już musisz żałować na wagę, to zrób rozcierkę, choćby na fruktozie (byle dokładnie).
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
Jako że nie widzę za dużo info w wątku, jak tam wrażenia z waporyzacji? To zdecydowanie zawsze było moje ulubione RoA dla fenidatów.
  • 147 / 6 / 0
Jestem po dwóch dniach testów, i muszę stwierdzić że profil działania jest bardzo przyjemny. Spora poprawa humoru, gadatliwość ale do opanowania, pewność siebie +100, zadania umysłowe przychodzą z dużą łatwością i skupieniem. Ogólnie to taka lepsza wersja EPH pozbawiona jego efektów ubocznych, nie występuje to wkurwienie które przy etylo dawało się we znaki, wazokonstrykcja minimalna, z jedzeniem nie ma problemów, zasnąć można 6-7h po ostatniej dawce.
Idealna dawka to pół czerwonej mikrołyżeczki, dobrze ogarnia moje ADD, i pozwala się w pełni skupić na wyoonywanej czynności.
Na razie to by było na tyle, jak mi się jeszcze coś wartego uwagi przypomni to dopiszę.
  • 210 / 17 / 0
@Kapiszonn

Oral, czy sniffujesz? ;)
  • 328 / 24 / 0
Mixuje ktoś to z Noopeptem? Warto? Pamiętam, że kiedyś Tyler Durden pisał, że mix fenidatów i nootropów/racetamów jest chujowy. Chociaż ostatnio sam łaczył MPH z Noopeptem, ale teraz go długo nie ma i nic nie opisywał. Ktoś, coś?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.