Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 609 / 16 / 0
Tak, całkiem na trzeźwo.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 1 / 0
Bez fajek? ;-) Żartuje. Jak na trzeźwo to na trzeźwo, nie ma zmiłuj, brawo punk :-)
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 267 / 17 / 0
Kiedy już myślę że się nieźle znamy, panna koda znow mnie zaskakuje, z reguły pozy6tywnie:)

Jako kodowy swierzak zapytam - Czy wrzucenie kody pozwoli zasnąc albo chociaż zchillować po władku(kiedy fazy właściwa się już skończy a bezsennośc zostaje), czy będzie jedynie marnotrastwem?:)

BTW: Tydzień na trzeźwo? Nieźle, sam już nie pamiętam kiedy ostatni raz podejmowałem się stawienia czoła "szaremu życiu", powodzenia w biciu rekordu. xD
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 597 / 2 / 0
Opia pisze:
Też bym sobie zrobiła przerwę. Ot tak, żeby zobaczyć jak to będzie. Ale mi wstyd przed dilem. Szczyt absurdu. :nuts: W sumie i tak ćpam tylko systemem 4/3 w tygodniu, bo na więcej pieniędzy brakuje. Miałam podreperować budżet przejściem na hel, a tu cenowo i tak na jedno wychodzi. Ale zdrowotnie chociaż lepiej. No i mam pewność zgrzania wysokiej jakości (przynajmniej na razie). No chyba, że się wkurwię siedząc godzinę z pompką w łapie i połowę jebne podskórnie... Wtedy różnie bywa. %-D

Punk6, ale tak całkiem na trzeźwo byłaś? Jeśli tak to gratuluję. :)
:wall:
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1041 / 4 / 0
sqciu pisze:
Jako kodowy swierzak zapytam - Czy wrzucenie kody pozwoli zasnąc albo chociaż zchillować po władku(kiedy fazy właściwa się już skończy a bezsennośc zostaje), czy będzie jedynie marnotrastwem?
Jedni bardzo chwalą zarzucenie po stymulantach, a inni, jak ja np niespecjalnie, bo zwyczajnie nie działa tak, jak bym chciała. Ale powinno trochę pomóc na zwałę.

TRD, wiem jak to wszystko brzmi. Też mogę to tak opisać. :wall:

%-D
Masz ochotę na kontakt? opia375@gmail.com
  • 3732 / 45 / 0
No przeciez, antyoksydanty i takie tam.

Co tydzien jestem trzezwa przez tydzien i nikt mi z tego powodu w dupe nie wchodzi, brawo punk, wysle Ci kwiaty.

Po stymulantach ogolnie, juz na calkowitym zmartwieniu mozgu, owszem, grzeje mocniej, ale niekoniecznie przyjemniej. Wyjatkiem w moim wypadku jest miks ketonow z MXE, po tym nie polecalabym wrzucac kody.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1854 / 217 / 37
A same MXE z kodeiną, miksowałaś ?
  • 118 / 1 / 0
Kurde chyba jutro poeksperymentuję z makiem bo sie nie chce po aptekach latać a biedronka pod domem :D
  • 3732 / 45 / 0
Ano. :-) Pamietaj narkomanie mlody, nie wrzucaj dysocjantow do kody! Ale na odwrot jak najbardziej. Co mnie zdziwilo przy MXE, jest odwrotnie. Swietnie sie czulam jak walnelam 70 mg i.m. na peaku z 300 mg kodeiny. Jak przez caly owy ciag tripy na MXE mialam splatane, nieprzyjemne i niewiele pamietalam, tak w tym miksie bylo odwrotnie i przemilo fizycznie. W zadnym stopniu nie splycilo to doznan wlasciwych dla tego dysocjanta, wrecz je uwydatnilo. Natomiast z kodeina po MXE bylo roznie. Trzeba troche zmiejszyc dawke, moze o 50 mg, ciezej sie oddycha. Po MXE ugrzanie rozlewa mi sie po ciele bardziej rownomiernie i czuje sie zgumowacona z lekka. O ile wiesz, co mam na mysli. Wygladza mi sie tez pole widzenia.
Jednak trzeba sprobowac samemu, bo to, jak Ty to odczujesz wyniknie z wielu czynnikow. Mnie ten miks za kazdym razem robil inaczej.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 232 / 16 / 0
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/9 ... 15846.html

9-cio latek nawija o sizzurpie, jakiś raper komentuje całą sprawę "U nas nie ma tego syropu, ale jest acodin".
Przewiduję już niedługo zmasowany nalot uczniów podstawówki na apteki(stamtąd prosto na hr do naszego działu %-D )
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.