Jako kodowy swierzak zapytam - Czy wrzucenie kody pozwoli zasnąc albo chociaż zchillować po władku(kiedy fazy właściwa się już skończy a bezsennośc zostaje), czy będzie jedynie marnotrastwem?:)
BTW: Tydzień na trzeźwo? Nieźle, sam już nie pamiętam kiedy ostatni raz podejmowałem się stawienia czoła "szaremu życiu", powodzenia w biciu rekordu. xD
Opia pisze:Też bym sobie zrobiła przerwę. Ot tak, żeby zobaczyć jak to będzie. Ale mi wstyd przed dilem. Szczyt absurdu. :nuts: W sumie i tak ćpam tylko systemem 4/3 w tygodniu, bo na więcej pieniędzy brakuje. Miałam podreperować budżet przejściem na hel, a tu cenowo i tak na jedno wychodzi. Ale zdrowotnie chociaż lepiej. No i mam pewność zgrzania wysokiej jakości (przynajmniej na razie). No chyba, że się wkurwię siedząc godzinę z pompką w łapie i połowę jebne podskórnie... Wtedy różnie bywa.
Punk6, ale tak całkiem na trzeźwo byłaś? Jeśli tak to gratuluję. :)
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
sqciu pisze:Jako kodowy swierzak zapytam - Czy wrzucenie kody pozwoli zasnąc albo chociaż zchillować po władku(kiedy fazy właściwa się już skończy a bezsennośc zostaje), czy będzie jedynie marnotrastwem?
TRD, wiem jak to wszystko brzmi. Też mogę to tak opisać. :wall:
Co tydzien jestem trzezwa przez tydzien i nikt mi z tego powodu w dupe nie wchodzi, brawo punk, wysle Ci kwiaty.
Po stymulantach ogolnie, juz na calkowitym zmartwieniu mozgu, owszem, grzeje mocniej, ale niekoniecznie przyjemniej. Wyjatkiem w moim wypadku jest miks ketonow z MXE, po tym nie polecalabym wrzucac kody.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Jednak trzeba sprobowac samemu, bo to, jak Ty to odczujesz wyniknie z wielu czynnikow. Mnie ten miks za kazdym razem robil inaczej.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
9-cio latek nawija o sizzurpie, jakiś raper komentuje całą sprawę "U nas nie ma tego syropu, ale jest acodin".
Przewiduję już niedługo zmasowany nalot uczniów podstawówki na apteki(stamtąd prosto na hr do naszego działu
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.