Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
@up, +1 mam tak samo, czasem w nocy po gasttro brzuch mnie tak boli, ze o jaaaa
wolna molekula
#mops
  • 19 / 1 / 0
Chujowa na ciągi w takim razie
Niech wam ziemia lekką będzie...
Spoiler:
  • 80 / / 0
O kurwa, zwaporyzowałem troszeczkę z żarówki, i skończyło się to ostrym przedawkowaniem. Lekkie oevy, (akurat ten Kanna jest dość wizualny), niemożność skupienia się na niczym oprócz serca, nakurwiającego mocno jak młot z prędkością karabinu maszynowego... Zdecydowanie nie polecam wapo. Maczana za to robi fajnie, bardzo mi się podoba odmiana od 5f akb. Nie wchodzi jakoś mocno na ciało, przez co niektórym moze się wydawać ze są słabiej zrobieni niż są w rzeczywistości. Fajnie się też miksuje z wyżej wspomnianym 5f akb, bardzo euforyczny miksik :D
  • 3964 / 150 / 0
aktualnie pale pinace od 2 dni i jest fajnie. suszy sie maczana 1,25:15, pierwszy buch testowy zakonczyl sie lekka kara. :cheesy:

przyjemnie bylo w mixach z kodeina i niewielka iloscia alkoholu.
niedojebanie genetyczne
  • 44 / 3 / 0
Ab-pinaca to kozak i tyle w tym temacie .Bardzo wydajna ,
  • 527 / 6 / 0
jest jakieś zastępstwo pinaci? Mam tu na mysli jej delegalizacje.
  • 1874 / 96 / 127
Jezeli chodzi o kannabinoidy to mozliwosci jest tyle, ze delegalizacja malo zmienia. WYJDZIE zaraz masa nowych kannasiow.
wolna molekula
#mops
  • 3964 / 150 / 0
Byle by nie byly to kolejne chminaca i 5f-cocojambo

ja wlasnie nie widze na razie nic na miejsce ur144 i ab-pinaca
niedojebanie genetyczne
  • 5396 / 964 / 0
@eso dzieki byczku ze doradziles ta pinace ze jest dobra, nie zawiodlem sie. Przejralalem 10g F# w tydzien , 1g pinaci. Bardzo dobre kanna spodobalo mi sie fajna klepa podobna do tej po THC i jak zjara sie lufe to trzyma dosc dlugo bo tak z 40min porzadnie na tolerce :) Na poczatku 2 buchy juz dawaly ten stan na tyle czasu :) Co najwazniejsze nie pokaralo ani razu ni psychicznie i najwazniejsze fizycznie. Jak ostanio jaralem jakiegos fluorowca to mnie karal fizycznie strasznie mi wjezdzal na cialo, poszlo juz kolejne zamowienie ;)
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 153 / 2 / 0
Info dla wyjadaczy zakonników: zjebane na ciągi! Przysiadlem w zeszly piatek do 3 giecikow: MAM-2201 5F-AKB-48 i wlasnie pinaca. Zaczałem od pinaci i potwierdzam że haj bakowy z poczatku ale po 3 czy tam 4 dopaleniu juz jest slabizna. Potem miks z 5fakb taki w kij ale karalo. Jak dorzucilem to tej calej imprezy mama to zaczely sie bole glowy wysadzanie cisnienia od srodka. Odstawilem pinace i tylko mam i akb, praktycznie od razu przeszlo. To jest takie idealne, zeby ktos niedoswiadczony w kanna powiedzial ze mocne. Zakonnicy pol gieta + pierwsza nocka ciagu, 0 oplacalnosci. Od 2 dni juz nic nie mam, zebyscie mogli porownac ze soba ile pale. I nie, niemialem zadnej tolerki, rok przerwy od kanna.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.