Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4983 / 879 / 0
Ja tam żadnych interakcji ani kłopotów nie odnotowalem a poszło z pół kilo ketonów przy stosowaniu codziennie rano 5mg nebiwololu. Wręcz pomagał bo nie było nigdy żadnych kardioakcji na fazie gdzie ciągi były chore na vapo sniff alfy czy Nepa. No ale nie to żebym polecal oczywiście:)
  • 5252 / 938 / 0
Nenibol działa dobrze.
Nebiwolol jest długo działającym i wysoce selektywnym antagonistą receptora β1-adrenergicznego III generacji, który wykazuje dodatkowo działanie plejotropowe – rozszerza naczynia krwionośne, a także zmniejsza stres oksydacyjny

Sam wrzucam codziennie rano 2.5 a nawet 5 mg na bk jak skoczy i nic się nie działo złego a ciśnienie w dół .

Mam jeszcze polsart plus ale tego byłbym się wrzucać
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4983 / 879 / 0
Ja o tym wiem ale to beta bloker jakby nie patrzeć ale z pewnością nie zauważyłem u siebie żadnych efektów ubocznych do tej pory jak wspomniałem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.