Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 987 / 8 / 0
Chciałbym się tym dziś przekarać. Jaka dawka będzie optymalna? Może pół cybucha tytoniu i pół kanna? ;)

Oczywiście rozsądnie przekarać. Żeby nie marnować sprzętu ;)
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
greenwave będziesz cierpiał. Spalone naraz na oko, ilośc prochu wielkości tabsy thiocodinu... No kara. Drgawy. Podróże w czasie. Ach brakuje mi tego kanna... Jak się czyta po tym ksiązki to magia! I zostaje w głowie, nie jest się otępiałym jak po innych. Ale jak się przekara...
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 987 / 8 / 0
Wczoraj niestety nie udało mi się przekarać. Zasnąłem jak suseł :) Chyba muszę całą lufę prochu nabić :)
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 1 / 0
O kurwa, całą lufę albo nawet połowę PROCHU? To na ile bić masz grama? 5? O_O Myślałem, że to ja mam kosmiczną tolerancję, ale czegoś takiego nawet nie umiem sobie wyobrazić? Jak wygląda spalanie samego prochu? To się nie upłynnia i nie utrudnia efektywnego wapo?
  • 992 / 17 / 0
Upłynnia, w smaku słodkawe nawet! %-D
Najlepiej przekarać się tym po jakimś stimie, najlepszą kare miałem na zjeździe od kota. Nie da się usnąć... Jeszcze jak dojebałem przed uber karą MXE to już całkiem. Palenie całych nabić z czystego prochu jest ciekawe, uważać trzeba żeby się nie napić. Kiedyś miałem lufe z kolankiem, i tam było napchane tyle AKB że dopóki się nie ogrzało to nie dało się ciągnąć. I jak za mocno pociągnąłem to całe zęby zółte od AKB. Ale jak długo to trzymało...
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 987 / 8 / 0
Ja mam dwie identyczne. Mi od poniedziałku poszły już prawie dwie sztuki. Nie wydajna jest ta wapo :) Mam dokładnie dwie takie lufy jak opisał kolega powyżej :) Powiem Wam, że coś słaby ten sort od gościa z promocyjnymi kanna.
  • 199 / 2 / 0
Po przeczytaniu całego wątku już wiem jakie kanna zamówić w pierwszej kolejności . Coś mi się wydaje że może się okazać takim lepszym akb co się nada do palenia nie tylko na wieczór ale cały dzień .
  • 214 / 1 / 0
Zrobiłem 40g maczany na akb48 + bb-22.
Miały być dwie osobne,ale to przez mój stan zajebania wyszła jedna łączna..
Powiem tak :D
Działanie bardzo fajne,wiele osób już mówiło że jak MJ.
Maczana wyszła dosyc mocna a z promocyjnych sortów,dwie strzałki na ostrą bombę.
Szczury potrafią całe blade bad tripować przez godzine,ogólnie taka mieszanka trzyma około
2-3h więc bardzo pozytywnie.
Gastro mega %-D
  • 657 / 7 / 0
1/25 bezowy sort z promocji. Jakos nie ma rewelacji z tym kanna, ustępuje jak dla mnie ur'ce, juz nawet am jakos tak przyjemniej kara, po tym jest tylko chwila ciekawego pierdolniecia a pozniej nawet nie wiadomo ocb. Nie wiem czy to wina tego sortu ale na mnie jakos to nie zrobilo furory. Teraz pytanie, z czym to mozna polaczyc zeby cos sie dalo z tym zrobic, bo samo BB-22 dupy nie urywa.
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2013 przez Akodeen, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
Połącz tak jak ja, z PB-22, nadaje takiego uerkowego posmaku, trzyma ze 4h, jak przekarasz to giniesz w mękach przez 3 godziny. 3:1 BB-22;PB-22, i jest gicior.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.