Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 102 / / 0
siemka, jestem zupełnie zielony w temacie kanna (nigdy nie palilem i nie znam nikogo kto praktykuje) i mam chec sprobowac. zamówiłem sobie 5g gotowej maczanki na BB-22 w proporcjach 1:20. moje pytanie brzmi - ile dla poczatkujacego jaracza (kanna, nie mj) potrzeba bedzie aby poczuc przyjemne efekty ale nie przesadzic? za jednostke dla wygody mozemy przyjąc np lufki albo nawet buchy jesli substancja ta jest az tak mocna.

offtop- jaki z obecnych na rynku kana polecacie jako najbardziej euforyczny albo dajacy jakas doze energii i dzialania. szukam czegos bedacego przeciwienstwem zamuly, co przyda sie do spalenia przed melanzem
  • 402 / 3 / 0
Mikro buszek starczy
Ten polecaja wlasnie
wiewi2@bk.ru
  • 1893 / 182 / 0
Witam. Zielsko palę parę razy w roku - ostatnio AKB-48 i jakąś naturę. Chcę wziąć gotowca, myślałem nad AKB-48+UR-144. Co możecie powiedzieć o tej maczanie, nada się dla niedzielnego jaracza? Jaka faza jest po tym, wchodzi mocno na banię, stymuluje? Dzięki.
  • 992 / 17 / 0
Wchodzi mocno (ur), trzyma 3h (akb), likwiduje pamięć krótkotrwałą ale jest bardzo euforyczne. Dosyć dobry miks. Ale mistrzostrzwem jest BB-22+UR-144+AKB48, ale vendor ktory sprzedawal ten cud zniknął.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 359 / 10 / 0
Witam jaracze.
W mojej okolicy (i nie tylko)tj. woj.Opolskie znany jest dopalacz o byłej nazwie "Śruba" później po przypałach zmienili naklejkę na opakowaniu na napis "S-1". Sprzedawany w lombardach, budkach z "jednorękimi bandytami", podobno znany dobrze we Wrocławiu.Było o tym dość głośno, Kojarzy ktoś ?

Tu nasuwa się moje pytanie: ma ktoś pojęcie co to za kanna ?
Pytam, bo jarałem tego sporo, naprawdę sporo, te kanna cholernie mi odpowiadało z różnych względów a teraz kupienie go stanowi problem (przypały i kary pieniężne nakładane na miejsce jego sprzedaży).
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 425 / 3 / 0
Opisz działanie, może uda się poznać. Ewentualnie sam poczytaj o działaniu różnych kanna - może się domyślisz, który paliłeś.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 359 / 10 / 0
Próbowałem jedynie UR-144,AM-2233, i MAM-2201 - żadne z nich nie przypominało w działaniu "Śruby".
Wchodzi po kilku sekundach, i powoduje chwilową ciężkość rąk , :-p Działanie zamyka się w ciągu 20-30 minut.
Nie wiem jak lepiej mógłbym to opisać :-| Dodam, że takie same działanie ma maczanka AK-47 z legal w....
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 24 / 2 / 0
Witam. Wie ktoś może co znajduję się w Tajfunie który jest obecnie dostępny? Wczoraj spaliłem lufke tego czegoś z wiadra. Nie miałem żadnych pozytywnych efektów, wręcz przeciwnie. Na początku trudności z wysłowieniem się i z chodzeniem. Kumpel który siedział obok mnie mówił, że cały czas dysze. Po około pół godziny zacząłem robić się strasznie blady. Cały czas byłem oszołomiony, nic nie mogłem zrobić, chciałem tylko, żeby to już zeszło. To trwało jeszcze około godziny zresztą nie wiem dokładnie ile. Byłem blady jak ściana. Ledwo doszedłem do kuchni i nalałem sobie szklankę wody. Nigdy więcej tego syfu :finger:
  • 77 / 1 / 0
Paliłem z dwoma kumplami Talizman Kierowcy i Amulet Ochrony. W Pierwszym prawdopodobnie jest UR-144 / 5f-akb-48, zdarzało się, że nie spaliśmy całą noc W drugim może AKB48. Jakiś tydzień temu paliliśmy w samochodzie na łące, i w pewnym momencie kumpel wybiegł z samochodu, zaczął się rozbierać i krzyczał, że się pali(nagrałem to bo nikt by mi nie uwierzył :D ). Widziałem jak ludzie dziwne rzeczy po tym robią :-D
  • 997 / 84 / 0
Po paleniu nie spaliście całą noc?
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.