Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
offtop- jaki z obecnych na rynku kana polecacie jako najbardziej euforyczny albo dajacy jakas doze energii i dzialania. szukam czegos bedacego przeciwienstwem zamuly, co przyda sie do spalenia przed melanzem
Ten polecaja wlasnie
W mojej okolicy (i nie tylko)tj. woj.Opolskie znany jest dopalacz o byłej nazwie "Śruba" później po przypałach zmienili naklejkę na opakowaniu na napis "S-1". Sprzedawany w lombardach, budkach z "jednorękimi bandytami", podobno znany dobrze we Wrocławiu.Było o tym dość głośno, Kojarzy ktoś ?
Tu nasuwa się moje pytanie: ma ktoś pojęcie co to za kanna ?
Pytam, bo jarałem tego sporo, naprawdę sporo, te kanna cholernie mi odpowiadało z różnych względów a teraz kupienie go stanowi problem (przypały i kary pieniężne nakładane na miejsce jego sprzedaży).
Melvin Burgess
Wchodzi po kilku sekundach, i powoduje chwilową ciężkość rąk , :-p Działanie zamyka się w ciągu 20-30 minut.
Nie wiem jak lepiej mógłbym to opisać :-| Dodam, że takie same działanie ma maczanka AK-47 z legal w....
Melvin Burgess
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.