Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
offtop- jaki z obecnych na rynku kana polecacie jako najbardziej euforyczny albo dajacy jakas doze energii i dzialania. szukam czegos bedacego przeciwienstwem zamuly, co przyda sie do spalenia przed melanzem
Ten polecaja wlasnie
W mojej okolicy (i nie tylko)tj. woj.Opolskie znany jest dopalacz o byłej nazwie "Śruba" później po przypałach zmienili naklejkę na opakowaniu na napis "S-1". Sprzedawany w lombardach, budkach z "jednorękimi bandytami", podobno znany dobrze we Wrocławiu.Było o tym dość głośno, Kojarzy ktoś ?
Tu nasuwa się moje pytanie: ma ktoś pojęcie co to za kanna ?
Pytam, bo jarałem tego sporo, naprawdę sporo, te kanna cholernie mi odpowiadało z różnych względów a teraz kupienie go stanowi problem (przypały i kary pieniężne nakładane na miejsce jego sprzedaży).
Melvin Burgess
Wchodzi po kilku sekundach, i powoduje chwilową ciężkość rąk , :-p Działanie zamyka się w ciągu 20-30 minut.
Nie wiem jak lepiej mógłbym to opisać :-| Dodam, że takie same działanie ma maczanka AK-47 z legal w....
Melvin Burgess
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.