Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1519 / 20 / 0
A aptekarka stoi i spokojnie patrzy jak koleś rozpierdala pojemnik łomem, cool :D
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 329 / 5 / 0
Ostatnio znalazłem apteke z przecudownym koszem na stare leki. Nie jest to wersja czerwona, metalowa i trudno dostępna, a przemiły kosz w kształcie nerki z szerokim na 20cm otworem u góry. Niestety pierwsza próba okradnięcia nerki zakóńczyła się niepowodzeniem -jedyna przydatna substancja jaką udało mi się zdobyć to ketonal ._. - ale na pewno jeszcze odwiedze tę apteke nie jeden raz :E
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 1519 / 20 / 0
Kurwa. Znalazłem na necie w jakich aptekach w moim mieście są takie zbiorniki. Poszedłem do dwóch najbliższych (takie większe, samoobsługowe). W pierwszej stał po prostu bieda karton, w którym było ledwie parę pudełek i wielka butla syropu... a przy nim ochroniarz. W drugiej nie znalazłem wcale. Nie miałem też za bardzo jak się rozejrzeć, bo po środku stała babka która odkąd wszedłem ścinała mnie non stop. Jej wzrok był tak ciężki że wyszedłem.

Breslau jest niemieckie!
  • 2518 / 27 / 0
E tam od razu łomem, Ja wiem jakim kluczem belial otwiera kosze, ale nie napiszę tutaj, bo nie chcę mu robić konkurencji mieście.

Ale nie łudźcie się, że to jakiś cudowny sposób, niewiele typów koszy idzie w ten sposób otworzyć.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2637 / 37 / 0
fabrykaklamstw pisze:
Ostatnio znalazłem apteke z przecudownym koszem na stare leki. Nie jest to wersja czerwona, metalowa i trudno dostępna, a przemiły kosz w kształcie nerki z szerokim na 20cm otworem u góry. Niestety pierwsza próba okradnięcia nerki zakóńczyła się niepowodzeniem -jedyna przydatna substancja jaką udało mi się zdobyć to ketonal ._. - ale na pewno jeszcze odwiedze tę apteke nie jeden raz :E
Ta nerka to kosz na stare leki??!
Lecę do apteki.

Ciekawe czy coś znajde :-p
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2013 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 825 / 14 / 0
Najpewniej chodzi o kosz hepatilu, tylko że to miało kształt wątroby no ale kolega mógł się pomylić.
  • 2637 / 37 / 0
Bezkitu, wątroba. %-D
Co teraz?
Znalazłem jedynie opakowanie po jakichś pastylkach i jedną theraflu i 2 puszki pepsi i papierki.
:scared:
No co ty...
  • 329 / 5 / 0
Rotfl, rzeczywiście to jest wątroba. Nie wiem na co to jest, wiem że w 1 aptece leży tam sporo leków, nawet na ścianie są jakieś inf dot. przeterminowanych leków.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 279 / 4 / 0
U mnie takie pojemniki są prawie w każdej aptece i to takie które można bez problemu otworzyć i zajrzeć do środka. Większość jest jednak ustawionych pod czujnym okiem farmaceutki (pod samą ladą) co zazwyczaj mnie krępuje. Miałam jeden ulubiony- ustawiony w przedsionku apteki, jednak wciąż widoczny przez farmaceutę. Grzebałam tam często, aż ostatnio spotkała mnie przykra niespodzianka i od tej pory też przydałby mi się magiczny klucz do otwierania pojemników -.-
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 1519 / 20 / 0
A znalazłaś chociaż coś?

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 11:23:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750245732'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.