Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3205 / 176 / 0
69plateau pisze:
Jak długo klepie jednorazowa dawka sniff? Okolice 150-200mg.
3h
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 17 / 0
Nigdy w życiu nie doświadczyłem tak znacznego zmniejszenia genitaliów jak po tej substancji.
Oprócz tego przyjemne pobudzenie, gadatliwość. Ale jako stymulant na imprezę raczej kiepsko wypada.
Pozdrawiam kolegów psychonautów!
  • 330 / 1 / 0
eee tam, bez przesady. Jak kazdy stymulant zwieksza cisnienie, zwezaja sie naczynia krwionosne i tak to sie konczy. Za to jest faza na seks i nie ma z tym zadnych problemow jak trzeba dzialac, w odroznieniu od ketonow.
  • 303 / 7 / 0
Ja mam wlasnie odwrotnie, mi wacek przypimina flaka po pasztetowej jak jestem na MPA %-D
  • 1167 / 13 / 0
mnie tez cisnelo na bzykanie. ale minimalna dawka to 100 wtedy fajnie robi. jedyna rzecz to serce na zjezdzie. czulem sie jak bym sie ostro czegos bal i troche mnie to wkurwialo. O spaniu nie bylo mowy nawet po 4 piwach.
  • 95 / / 0
mocno siada na oczy ?
  • 1167 / 13 / 0
Chodzi ci o nieogar jak przy 3mmc?
  • 95 / / 0
Chodzi mi o wyjście do ludzi, czy będzie po mnie znacznie widać ? Mam korbę na tym punkcie.
  • 992 / 17 / 0
Analog metha, wynika więc jasno, że będzie się podobnie wygladać. Najpierw musisz przetestować na spokojnie, w 4 ścianach. Na każdego inaczej, ja ogarne 2C-P z MXE i ogromną ilością kanna, pogadam sobie z rodzinką, przejdę się ulicą, pojeżdże rowerkiem. Inni zaczną latać i napieprzać głową w drzewa (przypadek bodajże prawdziwy po 25-i-nbome). Stestuj w domu, bo nikt ale to nikt nie może dać Ci pewności, że da radę być wśród ludzi. Żeby materiału nie marnować, sprawdź mniejszą dawke.
  • 6241 / 446 / 12
@lemonhokej1: Dopóki nie zażyjesz tego sniffem, to nie widać. (Zakładając, że nie widać po Tobie 100mg bufedronu, czy podobnego.) Po sniffie capi z ust. :kotz:
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.