4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 312 / 12 / 0
Co do duposcisku kolega ma racje. Jaki jest cel w robieniu absty skoro i tak zyje sie tylko cpaniem? Mozna zacisnac poslady i poczekac az tolerka zleci, ale nie ma sie co oszukiwac. Duzo ludzi rzuca dragi dla drugiej osoby, dla rodziny, a nie dla samego siebie i na koniec dnia nigdy nic z tego nie wychodzi.

A dzial metkatynon jest na tyle pojebany, ze zamiast upominac o ryzykach i zagrozeniach w celu minimalizacji uzaleznienia i szkod, to mowi sie o napierdalaniu w kabel, ze tylko w tym jest sens, a potem wchodza ludzie po 16-17 lat, naczytaja sie i leca po igly, bo koledzy z forum im zasugerowali napierdalanie w kanal.
moor1992
  • 596 / 1 / 0
Walnąłem kota tylko 5 razy dożylnie plus wiele przepłuczek , czemu po 5 miesiącach przerwy do dziś mnie bardzo ciągnie ? xd i do tego 5 razy śnił mi się że go zapodaje i juz mam czuć to działanie i się budze xd
  • 658 / 10 / 0
Przejebane xD
Ja nie spodziewalem sie ze cisnienie bedzie az tak wielkie przy IV, ale robie sobie przerwe i chyba wroce do kody bo przejscie na nie branie niczego fatalnie wplywa na cisnienie.
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 596 / 1 / 0
Do tego jak zepsuła mi się synteza było smutno xD , ale próbuje rozkminić pewną synteze przy kieliszkach i pewnie zrobionej syntezie a ciepło przy acatarze xD
  • 733 / 2 / 0
Dzisiaj stuknął mi tydzień przerwy, założyłam się z Sonenem o stówkę, że już nigdy nie walnę kota. To niby dopiero tydzień, ale przez ten czas ani sekundy ciśnienia. Fajnie, co nie? :)
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 10 / 0
U mnie prawie 3 tygodnie. Od kilku dni ciśnienie jest praktycznie znikome, nawet jak pomyślę o kocie. Najgorszy był drugi tydzień, ale jakoś dałem radę.
Powodzenia ifau, nie daj się! :)
But it's not sane...
  • 733 / 2 / 0
no nie dam sie, bo będę musiała płacić Sonenowi :D
Ale dajcie spokój, kot jest tak chujowy. Ogólnie ketony to kojarzą mi się głównie z zajebistym ciśnieniem na dorzutkę. :(
To robi z mózgu galaretę, nie warto
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Powiem wam coś ciekawego...

...właśnie oglądałem milionowypierwszy raz Requiem dla snu :D

Wszyscy umrzecie bez rąk w więzieniu lub w psychiatryku.
Miłego wieczoru :*
"ćpun jest dobry tylko jak ćpa i przestał ćpać
gdy nie ćpa to zwierze..."
  • 733 / 2 / 0
nie no, ja już jakiś czas temu odkryłam coś, czego jeden z głównych bohaterów jak widać nie wiedział - że człowiek ma więcej kabli w które można strzelać, niż tylko ten na zgięciu. Ja wiem, że to jest święty kabel, ale jakby mi się tak rozjebał jak kolesiowi z requiem to już bym się przeprowadziła w inne miejsce z igłą.
Poza tym, nie podaję nic iv od już ponad tygodnia :D Oprócz tego, że nie wrzucam kota, tak tego.
  • 658 / 10 / 0
Ayahuasca pisze:
Powiem wam coś ciekawego...
...właśnie oglądałem milionowypierwszy raz Requiem dla snu :D
Wszyscy umrzecie bez rąk w więzieniu lub w psychiatryku.
Miłego wieczoru :*
zmień koleś gusta filmowe, bo tanią propagandę oglądasz ;D

ifau, całkiem na trzeźwo jedziesz?
But it's not sane...
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.