ODPOWIEDZ
  • 410 / 8 / 0
ja tak z 70mg. i nie mam pojęcia czy to coś dało bo godzinę wcześniej w napoju rozpuściłem to mi już powoli przed przyjebaniem w nos wchodziło. raczej nie warto
  • 2428 / 91 / 0
Sniff nie działa , pisali o tym na początku tematu
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
oczywiście, że działa, substancja się normalnie wchłania tą drogą. pytanie jakie są różnice/efekty. niektórzy bardzo sobie chwalą (http://www.bluelight.ru/vb/threads/5281 ... ost9848007) inni narzekają.
  • 410 / 8 / 0
niech ktoś się jeszcze wypowie o snifie... ja może jutro spróbuję, tylko szkoda tematu jakby miało nie klepać przez nos
  • 2428 / 91 / 0
"dziś przyszło mi spróbować tej substancji, 250 mg sniff, nie przyniosło prawie żadnych efektów poza uczuciem "świeżości" w płuckach jak po winterfreszu lekkiego szkękościsku i trwającej ok 5 min leciutkiej euforii"

Jeszcze gdzieś widziałem pare postów na temat sniffu ale coś nie moge znaleźć :(
Więc albo My albo Oni nie mają prawdziwego 6-APB %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
^^
to jest post z grudnia, wtedy kiedy substancji nie było w żadnym naszym sklepie, więc trudno brać go za wyznacznik. na bluelight jest wiele postów o sniffie przeszukajcie sobie (przez 'snort'), ale większość mówi o wyjątkowo bolesnym wejściu i krótszym czasie działania. więc raczej nie, ale trudno powiedzieć :)
  • 1198 / 9 / 0
Sniff jest strasznie bolesny. 2C-P przy tym to pikuś. Za to ból trwa krótko.
  • 246 / 1 / 0
no a działanie?
  • 6234 / 446 / 12
prawie_martwy pisze:
Sniff jest strasznie bolesny. 2c-p przy tym to pikuś. Za to ból trwa krótko.
To z Twojego doświadczenia? Albo może ktoś to potwierdzić? Można by było, dzięki tej właściwości sprawdzać, czy Twój "Metylon Analog", albo "6-APB 100% oryginał" to faktycznie 6-APB. Sniffnąć z 10mg i zaboli, czy nie?
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 246 / 1 / 0
^^
na bluelight akurat wszyscy którzy sniffowali są zgodni, że jest bardzo bolesny (i też że ból trwa krótko). różnice zdań dotyczą efektów.
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.